RobotMaaierMessen Opiniones

3,8

Ze leveren snel robotmaaier-messen voor een goede prijs. Messen zelf lijken me even goed als de originele. Tip: mijn ervaring is dat de messen voor een Husqvarna ook perfect werken op een Mammotion.... Ver más

Bosch indego mesjes precies een week na bestelling geleverd in belgie. Bestelbevestiging was in spam terechtgekomen, maar nooit een postnl track&trace ontvangen. Emails worden wel beantwoord, maar Wha... Ver más

Heb 10 gelconnectoren gekocht waarvan 4 al ingedrukt aankwamen. Ik wil graag nieuwe krijgen. Graag dan ook in een doosje versturen ipv in plastic zakjes in een envelop, zodat ze niet ingedrukt worde... Ver más

Prima prijs (waarom zijn die mesjes uberhaupt zo duur?), op het eerst gezicht prima 'gebrand-labeled' product. 'Practice what you preach'! Doe geen beloftes over snelle levering als je dat niet kunt... Ver más

Muy bueno

Suele responder en menos de 24 horas

Husqvarna mesjes.

Snelle en correcte levering, hoe de mesjes het gaan doen is afwachten tot volgend jaar. Maar ze zien er best goed uit.

17 de noviembre de 2023

Nog steeds niks ontvangen !

3 de octubre de 2023
Logotipo de RobotMaaierMessen

Respuesta de RobotMaaierMessen

Goedemorgen meneer Fagnart,

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen! Dat is uiteraard niet de bedoeling.
We hebben geen mailtje of bericht van u ontvangen, dus we hebben u een mailtje gestuurd om dit probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice | RobotMaaierMessen.nl

Ik ontving een verkeerd product en…

Ik ontving een verkeerd product en daarna bleek het bedrijf niet of nauwelijks bereikbaar. Pas na twee weken kwam er contact op gang en toen heeft men wel het uiterste gedaan om te corrigeren.
Het verloren vertrouwen werd wel terug gewonnen, maar het kwaad was wel geschiedt.
Opvallend is wel dat het bedrijf neit telefonisch bereikbaar is en dat er nergens namen staan van personeel of staf. Afscherming is troef!

2 de octubre de 2023

Super service

Het ging even mis bij de verzending van mijn tweede artikel, maar de opvolging van RobotMaaierMessen was prima en alles kwam goed. Prima service, bedankt!

3 de octubre de 2023

Eerst het verkeerde artikel ontvangen…

Eerst het verkeerde artikel ontvangen en dit kenbaar gemaakt en een week later , wel wat laat , het juiste artikel ontvangen. Men reageert z.s.m. en ondanks wat misverstanden is alles toch keurig geregeld dus niets te klagen.

4 de octubre de 2023