I was in urgent need to get some articles to grooming my best friend , our dog Bo a Labradoodle. After ordering i had my order delivered the next day ! Much to my surprise , a delivery in one day is n... Ver más
Hondentondeuse besteld. Even op moeten wachten in verband met pre order. Na ontvangst van een onjuist product via app contact opgenomen. Direct de volgende dag kreeg ik bericht van DHL dat er een nieu... Ver más
Hondentondeuse besteld via Bol. Levertijdindicatie uiterlijk 18 juni, 20 juni wordt een pakket bezorgd, ok iets later, no big deal. Ik open het pakket en tot mijn stomme verbazing is het een doos met... Ver más
Had de waterblazer besteld wegens een foutje in adres kwam die niet door hun systeem. Na wat app contact hebben ze het super netjes opgelost. De water blazer werkt top! Ook de trimmer met verschi... Ver más
No consta que solicite reseñas
Retourkosten zelf betalen
Ik bestelde de Robustrise X2 Pro Anti Blafband - Hondentrainer. Echter had ik me vergist en moest het de x3 zijn. Ik mocht hem retouren. Dit was snel geregeld via WhatsApp app. Wel een verrassing dat ik de retour kosten zelf moet betalen. De retour zending ging naar het bedrijf evgoods, ten Haveweg 16, 8106PH Marienheem.
Toen ik dit kenbaar maakte via de WhatsApp kregen ik geen respons 🤔
Een week na mijn appje en mijn review op trustpilot, van hierboven, kreeg ik een appje dat ze het vergeten waren en dat ik een betaalverzoek mag sturen.
blij met het product de Robustrise…
blij met het product de Robustrise Hondentrimmer/hondentondeuse 6 maanden geleden gekocht maar moest er toch weer aan denken en wou nog even een goede review achterlaten trimt zeer goed in mijn trimsalon!
Fijne waterblazers
Goed bedrijf en echt gespecialiseerde Waterblazers met veel kracht, heb het nu zon half jaar en het werkt zeer naar behoren! Blij met mijn robustrise waterblazer
Fantastisch product
Fantastisch product! Werkt na 2 dagen al aanzienlijk! Een aanrader voor elke eigenaar die diervriendelijk het blaffen af wilt leren. Ook na een fout met de verzending keuring en snel binnen een paar minuten opgelost.
Top kwaliteit voor een betaalbare prijs!
Super snelle levering en product was…
Super snelle levering en product was ook van goede kwaliteit!
Goed bedrijf wat zijn beloftes nakomt
Goed bedrijf wat zijn beloftes nakomt. Uitstekende service
Goed product prima service goed…
Goed product prima service goed geholpen!
Ontevreden
Via bol.com bij dit bedrijf besteld. Ik had een zwarte waterblazer besteld, maar kreeg een ander model in de kleur oranje. Het model kwam me bekend voor, deze heeft mijn schoonmoeder namelijk ook (wel in het zwart), maar dan zonder het merk "Robustrise" erop. Het lijkt er dus op dat dit bedrijf producten verkoopt van een ander bedrijf maar dan met hun merkje erop. Het bedrijf bood aan om €10 terug te storten, dit kwam op mij over alsof ze op deze manier van dit model/deze kleur waterblazer af proberen te komen.
De waterblazer zou stil moeten zijn maar dat is deze niet. De slang is breed en wordt warm wanneer je je hond aan het blazen bent, dus houdt niet fijn vast. Ik heb het artikel retour gestuurd maar ruim drie weken later nog steeds geen geld terug ontvangen.