Det Gamle Røgeri i Hanstholm Opiniones 64

TrustScore: 3 sobre 5

3,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fisken er altid frisk og lækker, og stjerneskuddet er altid godt. Hvis man bestiller Fish & chips og fiskefileter udgør en stor del af retten pommes frites. Vores fritter var blege og slatne og smagte... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi købte ind til fiskebord, som altid, når vi er ved vestkysten. Sikke en skuffelse. Tre tørre fiskefileter, hvor der var mere panering end fisk. De smagte af gammel friture. Tre fiskefrikadeller, h... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Trist stjerneskud, og generelt enormt store portioner der desværre ender i madspild. Billigt mad- men også derefter. Fik dog et godt stykke røget laks og fine rødspætter i fiskebutikken bagefter. Så k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prisen på fisk plejer at afskrække os fra fersk fisk men her havde vi råd til både et par kæmpe tun bøffer og to store take away menuer uden at det gjorde ondt på pungen. Og da vi har langt h... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ikke de lækreste fisk.

Vi fik det populære stjerneskud. Selv det lille stjerneskud var enormt, men desværre var nogle af fiskene mærkelig i kødet, nærmest klistret sammen med paneringen og de var desuden stegt for lidt. Øv.

30 de agosto de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert mad til yderst rimelige priser

Lækkert lækkert mad!! Vi fik to stjerneskud og fiskefrikadeller og det var virkelig godt. Det var store fine stjerneskud, flot pyntet og med den bedste dressing ved siden af. Dejligt, at dressingen ikke var hældt ud over hele stjerneskuddet.

Det er bestemt et besøg værd. Lækkert mad til yderst rimelige priser.

21 de julio de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

kan du lide god fisk, gode priser og en fantastisk service er det her noget for dig

Og da vi har langt hjem var det et stort plus at vi kunne få en termo pose og noget is med i prisen.

Skal siges at selvom vi prøvede at kæmpe os igennem menuerne måtte vi give op og tage resten med hjem

14 de septiembre de 2014

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.