Romo Adventures Opiniones

1. Escuela de navegación
  2. Organizador de actividades al aire libre
  3. Escuela de surf

Escrito por la empresa

Rømø Adventures har været et lokalt stemningsfuldt kendt navn på Rømø i mere end 12 år. Vi har tilbudt de bedste familieaktiviteter på Europas største og UNESCO-beskyttede strand i mere end 12 år. Du kan lære at strandsurf hos os i en original og komfortabel Blokart, af venlige, erfarne og kundeorienterede instruktører. Vi har forskellige aktiviteter for at udfordre dig til at lære noget nyt, såsom strandsurfing, kitewing, kitesurfing og meget mere. Vores instruktører taler dansk, tysk, engelsk, spansk og hollandsk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brændt af - Romo Adventures kom ikke.

Vi havde en bekræftet booking til en familie på 8 personer til Blokart. Vindforholdene var helt perfekte, men Rømø Adventures var ikke at finde på stranden. Vi ringede til hovednummeret, hvor chefen ville undersøge sagen. Han ringede tilbage 5 min senere, og spurgte om de nu var kommet. Men nej.
Heldigvis stod firmaet OurStuff klar med både ledigt udstyr og det sødeste, dygtigste personale, og gav os den bedste oplevelse. Det var jo så held i uheld - men virkelig ringe af Rømø Adventures at brænde 8 personer af uden overhovedet at forsøge at kontakte os.

18 de julio de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de Romo Adventures

Respuesta de Romo Adventures

Først og fremmest: Vi begik en fejl. Jeres booking var bekræftet, og I skulle naturligvis have haft besked om, at vi ikke var på stranden. Det skete ikke på grund af en intern fejl, og det beklager vi oprigtigt. Det ansvar tager vi fuldt ud.
Der er dog en væsentlig del af historien, som mangler i anmeldelsen. Selv hvis vi var mødt op, kunne vi ikke have gennemført jeres aktivitet under de forhold, der var den pågældende dag.
Det er ikke vores vurdering eller fortolkning. Politiet og Naturstyrelsen har fastlagt, at der ikke må køres med strandsejlere i det pågældende område blandt den almindelige biltrafik, da det ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt for gæsterne. Derudover var området, hvor I efterfølgende kørte, ikke engang sikkerhedsmæssigt afmærket med kegler.
Vi er naturligvis glade for, at I alligevel fik en god oplevelse, men den aktivitet, I blev tilbudt af en anden udbyder, blev altså gennemført under forhold, hvor vi hverken kunne eller ville have kørt – både på grund af myndighedernes regler og af hensyn til vores gæsters sikkerhed.
Vi forstår godt jeres frustration over, at vi ikke kontaktede jer. Det var en fejl, og den står vi ved. Men en 1-stjernet anmeldelse fortæller efter vores opfattelse ikke hele historien, når den samtidig fremhæver en konkurrerende virksomhed for at gennemføre en aktivitet, som vi netop ikke kunne gennemføre lovligt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.
Vi beklager vores fejl – men vi går ikke på kompromis med hverken myndighedernes regler eller vores gæsters sikkerhed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse - så
imponeret - spontant kunne vi køre Blokart på Rømø Stand eller min mand og søn kunne - de var så søde pr tlf og da vi ankom - var der ikke andet end smil og hjælp og service. Vi glæder os til at komme til Rømø igen og prøve mere “adventure” med mere sol næste gang. ;)

29 de mayo de 2025
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.