Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse vi havde ved Ourstuff på Grønhøj strand- Stig og hans kolleger tog sig super godt af os, og gav os en fantastisk oplevelse. Så kan varmt anbefale andre at prøve, og vi vil sikker... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er noget af det fedeste jeg har prøvet, vi havde været på tur for at sove i sheelter uden planer om andet. Vi kom ned på stranden hvor de stod, de var med det samme meget snaksaglige uden at pr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de equipamientos

Escrito por la empresa

OurStuff har mere end 23 års erfaring i at Skabe og Arrangere uforglemmelige livsberigende oplevelser lige fra rejser, glamping, strandsurfing til gruppe- og firmaarrangementer med udgangspunkt i naturen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bedste vi gjorde på denne tur

Det er noget af det fedeste jeg har prøvet, vi havde været på tur for at sove i sheelter uden planer om andet. Vi kom ned på stranden hvor de stod, de var med det samme meget snaksaglige uden at presse på.
Vi var lidt skeptiske men de sagde vi kunne tænke over det og så komme tilbage dagen efter hvis det var, hvilkket vi så gjorde (bedste beslutning på denne tur). Vi havde 2 instruktøre, Karl og Bastian som var gode til at forklare og besvare spørgsmål så det gav mening for alle.
Det var all over bare en fed oplevelse at strandsurffe, kan klart anbefales.
5 stjerner uden tvivl😁👍

22 de julio de 2026

Blow cart, “OurStuff” Rømø

Fantastisk oplevelse. Instruktør Carl/Karl var rigtig god til at introducere carten og hvordan vi fik fart på, og kontrollerede vendingerne. Helt klart en tur mere værd. 👍😀

20 de julio de 2026

Rigtig god oplevelse på Rømø

Rigtig god oplevelse på Rømø. Vinden var lidt utilregnelig, men instruktørerne Bastian, Henning og Stig, var super gode til at lære alle hvordan vi bedst skulle fange vinden. Da der var perioder med meget lidt vind, sørgede de for at vi fik minimum tilsvarende tid tillagt i den anden ende.
Rigtig god oplevelse for hele familien.

13 de julio de 2026

Strandsurfing - Fantastisk oplevelse ved Grønhøj

Fantastisk oplevelse ved Grønhøj Strand! Vi var 2 voksne og 2 teenagere, og alle var helt ellevilde – det var simpelthen mega fedt. Vores guide, Stig fra OurStuff, var utrolig sød, imødekommende, hjælpsom og professionel. Hans gode instruktion gjorde det nemt og trygt at komme i gang. En oplevelse vi sent vil glemme – 5 ud af 5 stjerner, og vi kommer helt sikkert igen!

8 de julio de 2026

Super fed oplevelse på Grønhøj Strand

Super fed oplevelse på Grønhøj strand med Stig og Henning. Der var ikke så meget vind da vi prøvede første dag, så vi fik et gavekort til dagen efter, hvor der var mere vind. Børnene fik en ekstratur med instruktørerne. Fantastisk service og kompetent personale. Virkelig sjovt at prøve. Vi kan absolut anbefale det :)

7 de julio de 2026

Thanks to Karl and Bastian

Thanks to Karl and Bastian, we had a wonderful afternoon and felt very welcome straight away. It was a cool new experience and we had a lot of fun. Tak

28 de junio de 2026

Stig, Karl og Bastian

Stig, Karl og Bastian var vores instruktører da vi i dag fik indløst vores julegave på Rømøstrand😊
Sikke en oplevelse 😁
I perfekt vejr fik de lært os at stand surfe…det var en fed og sjov oplevelse, hvor vi blev guidet godt og følte og trygge hele tiden - tak for en fantastik oplevelse 😎

28 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke en sjov og 5 stjernet oplevelse…

Sikke en sjov og 5 stjernet oplevelse på grønhøj strand ved Rasmus.
Det var virkelig sjovt og sikke en fart man kan få på når man lige fik vind og de rette teknikker. Tak for en mega god oplevelse🫶🏻

14 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tirsdag den 2/6 2026 havde vi den kæmpe…

Tirsdag den 2/6 2026 havde vi den kæmpe oplevelse af være ude og køre strandsurfing. Vi fik Carl som vores instruktør som holdt et kort oplæg omkring hvordan vi skulle styre vogne. Han får 5 stjerner for hans super instruktion hvor både gamle og unge kunne forstå det . Hans engelske var helt perfekt . Han havde tålmodighed og var mega imødekommende . Kan varmt anbefales dette firma .

2 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en helt fantastisk oplevelse og…

Det var en helt fantastisk oplevelse og vi syntes at instruktionen var mega god og at instruktørene Karl og Rasmus hjalp vildt meget og var rigtig gode og søde. Vi var en familie på fire og alle syntes at det var sjovt en af os var lidt nervøse men Karl kom og var god til at hjælpe ham ud på banen. Der var fart på dette kan virkelig anbefales. god tur.

30 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var var 7 voksne af sted og sikker en…

Var var 7 voksne af sted og sikker en god oplevelse det blev. Vi var flere der var meget spændte på dagens aktivitet😱. Efter god instruktion af Carl kørte vi derude af💪. Det var første gang vi prøvede strandsurfing men det er hel sikker ikke sidste gang😁

30 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode instruktører og en fed oplevelse.

Vi har haft en super oplevelse på Rømø Sønderstrand, hvor vi strandsurfede Vi havde booket 2 voksne gennem et værdibevis - men kunne med tillæg få et ekstra sæde, så vi kunne dele oplevelse med vores drenge på 5 og 7. Instruktørerne Bastian og Karl var meget imødekommende, opmuntrende og super hjælpsomme, som kun gjorde oplevelsen endnu bedre. Kæmpe anbefaling herfra!!

14 de mayo de 2026
Logotipo de Ourstuff

Respuesta de Ourstuff

Hej Jasmina
Tak for din anmeldelse. Det er vi glade for, og skulle hilse fra Karl og Bastian

Fantastisk oplevelse med fart

Fantastisk oplevelse med fart, vind i sejlene, glade mennesker og højt humør. Super dygtige og hjælpsomme instruktører Bastian og Carl. Vi kommer helt sikkert igen!
Vi kan stærkt anbefale det til andre.

2 de mayo de 2026
Logotipo de Ourstuff

Respuesta de Ourstuff

Hej lars
Det er vi glade for at høre, håber at se jer en anden gang. Med venlig hilsen Henning

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.