Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hej med jer på akutmodtagelsen/skadestuen i roskilde. Tak for jeres indsats og jeres hjælp. Det kan godt være i var lang tid om det, men tingene blev gjort ordentligt og det respekterer jeg 💪 1 e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kommunikation. De informerer meget lidt og spilder min tid, et indgreb der skulle være slut kl 0830, var afsluttet kl 11.30. En simpel blodprøve tog evigheder at få udført, kirurgen fortalte... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De lægesekretærer som er tilknyttet øjenafdelongen på Roskilde Sygehus er så katastrofal dårlige og så ringe til at koordinere. Selv om de er sat i verden til kun det. Der sidder 2-3 trunter som... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis man arbejder med folk, burde man da være social og høffelig, har lige været på roskilde hospital, deres ventilation system stod på fuld udblæsning så.det var koldere end uden for, måtte tage en... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,4

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Øjenafdelingen Roskilde sygehus

Øjenafdelingen Roskilde sygehus
Super personale der bare kan sit kram i øjenlidelser. Har været med som pårørende og man føler sig meget velkommen. De er gode til at hjælpe folk med gangbesvær hvor man ikke føler patienten blot er til besvær.

11 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vores mor på 83 år fik brev at hun…

Vores mor på 83 år fik brev om at hun ville blive ringet op af en læge om resultat af prøve og påmindelse om opkaldet om søndagen - hun blev ikke ringet op den pågældende dag. Fik at vide dagen efter at brevet var en fejl og at opkaldet ville ske idag mellem 8-16. Det skete igen ikke. Hvad foregår der? Det er simpelthen ikke iorden.

27 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde en pårørende på psykiyrisk skade…

Havde en pårørende på psykiyrisk skade stue , hun var sammen med en anden pårørende og de orienterede læge om nogen ting jeg ikke genkender , så ville gerne snakke med den læge der snakkede men min pårørende , har fuld ret til og snakke med lægen , men de ønsker ikke livsvigtige oplysninger om patient , som nu er henvist til Bakkegården der nærmes kører solo løb , uden læge kontakt til pårørende og akt indsigt , de vælger en side og køre så på og lave de samme fejl som sidst , pt er patient udstyret med piller med rød 3 kant men ingen har bevilget dem ?
Og når alle ved at patients nærmeste pårørende truedede med selvmord og andre grimme ting for nøjagtig et år siden hvor patients liv blev ødelagt , er jeg undrende ?

24 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter møde med en hjertelæge på…

Efter møde med en hjertelæge på Roskilde sygehus oplevede jeg for første gang i min karriere på sygehuset hvordan det er at blive talt ned til af en læge, som på flere områder udviste total mangel på empati. Hun sjuskede med min hjertescanning som hun mente den var unødvendig. Derimod brugte hun tid på at nedgøre en undersøgelse som var foretaget af en kardiolog fra Holbæk sygehus. Viste mig endda scanningbilleder fra hans undersøgelse for at underbygge sin kritik af en kollega ! Alt i alt en forskrækkelse for ved tidligere besøg og indlæggelse har jeg modtaget en meget positiv behandling både af læger og andet personale.

1 de septiembre de 2023

Jeg kontakter vagtlægen

Jeg kontakter vagtlægen. Vi fik den bedste behandling både telefonisk og Lægen Dubal lyttede og forstod vores situation. Tak fordi i tog jer tid til min søn og hjalp ham.

10 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige været indlagt på kardiologisk…

Har lige været indlagt på kardiologisk afdeling på B77 i Roskilde Sygehus. Har aldrig oplevet sådan en fantastisk modtagelse af personalet på afdelingen og af personalet på operationsstuen og lægen Helles vejledning og forklaring om min operation. Tusind tak til jer alle i kan være stolte af jer selv. Tusind tak Flemming Kristensen

22 de junio de 2023

Vanvittig lang ventetid

Vanvittig dårlig info. Lang ventetid. Ingen hjælp at hente. Forvent minimum 2-4timers ventetid. Selvom i er de eneste i venteværelset.

5 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Irriteret personale og lang ventetid

Har fået morgentid til røntgen og alligevel er der en halv times forsinkelse. Ingen varsel om det, ingen information om mulig ventetid i indkaldelse og absolut ingen forståelse hos personalet, det fremstod tydeligt irriteret

9 de marzo de 2023

Punkteret lunge afvist behandling

Jeg var i byen med min gode ven, som brokkede sig over ondt i ryggen over et par timer, smerten spreder sig til brystet, og der vælger vi at tage over på hospitalet - klokken var cirka 00:25. Vi møder en sygeplejerske som nægter at tilbyde min ven behandling, mens han sidder og hiver efter vejret og mister farve i ansigtet. Vi ender med at ringe 1813, som henviser til 112, som vi ringer op mens vi sidder på hospitalet. Alarmcentralen ringer sygeplejersken op, som fortæller at han bare er fuld og fejler ingenting. Vi ender med selv at tage en taxa til Bispebjerg akutmodtagelse, som i løbet af 1 minut får tilkaldt 3 læger og 2 sygerplejerske, da hans lunge er klappet sammen. Personalet på Bispebjerg har bedt os om at anmelde Roskilde Hospital til patientsikkerhedsstyrelsen, som vi nu har gjort. En opfordring herfra til ledelsen om at tage fat i deres sygeplejerske. Vi sad 2 timer på Roskilde Sygehus med en punkteret lunge, og blev nægtet behandling.

23 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i de sidste 3 dage været på…

Jeg har i de sidste 3 dage været på forskellige afdelinger , Scannerafsnittet i kælderen og urologisk afd, hold nu op nogle søde professionelle og dygtige mennesker, alt gik glat og selvom travlhed havde de tid til at berolige mig og havde et smil på læben, kan kun takke for hurtig og rigtig god behandling , mvh june

19 de octubre de 2022

Fantastisk personale!

Tak til personalet for at give mig en behagelig og tryg dag på Roskilde Sygehus!
Blev overalt på de forskellige afdelinger mødt af særdeles kompetente og yderst venlige mennesker, der var effektive, men altid helt rolige og tog sig tid til at sikre, at jeg som patient havde styr på, hvad der foregik. Overværede også lige en portør, der med en opmuntrende bemærkning fik smilet frem hos en ældre kvinde. Sådan skal det være!

16 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En god oplevelse at være patient på…

En god oplevelse at være patient på Roskilde sygehus, alle jeg har været i kontakt med har været venlige, oplysende og høflige. blev ringet op fredag 5-8-22 kl. 18,30 efter en PET-CT skanning, af lægen der havde henvist mig, og fortalte om resultatet, og det videre forløb, tænk han sagde, jeg tænker på dig. Jeg blev så rørt, godt at disse omsorgsfulde læger findes. Tak.

5 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En lang GOD 13/4 onsdag på Kardiologisk…

En lang 13/4 onsdag på Kardiologisk afd.
Blev mødt af kompetente personaler og fik en formidabel behandling blev serviceret af 2 sygeplejesker med mad og drikkelse blev hele tiden opdateret om min placering i rækken af patienter
Da det blev min tur, Blev jeg hentet af endnu en frisk personale.
Kom så til hjertet af min behandling.
Endnu et hold af dygtige sygeplejesker fik mig placeret med en utrolig god humor og stemning fik mig til at slappe helt af. Så Kom Lægen på banen det var for mig en stor oplevelse , som jeg sent vil glemme.
Tilbage til Afd, blev mødt med samme pro behandling , service . Mad og drikkelse Patientinfo.

14 de abril de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trist at man i 3 timer sidder i…

Trist at man i 3 timer sidder i akutafdelingen og hører hvordan sygeplejerske og læger nedgøre patienter i offentligt rum har hørt alt om hvad de mener patienter gør for at gøre sig syge.
Meget dårlig stil af de ansatte her d 5 april i tidsrummet 19 til 22:15.

Min hustru blev bedt om at hurtigts mulig om at komme på Roskilde sygehus da lægen vurderet at hun skulle scanner.
Vi ankom og efter var blev taget blodprøve og hjerte kardogram.
Også blev vi sat til side.
Vi kaldte på hjælp så kommer en uforskammet ældre sygeplejerske der nød at snakke ned til min hustru.
Hvorfor?

6 de abril de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.