Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et par løbesko til min søn i fødselsdagsgave. Desværre blev skoene forsinket, men blev ringet op og varskoet af Lars som beklagede meget. Meget fin service som blev løst og jeg blev kompenser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste butik hvor Produkter, service, Brands, værdien i at handle et rigtig positivt og skønt sted hos Lars i Køge. Jeg har altid modtaget flot service og jeg anbefaler fuldt ud at handle her hos... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The simple website with no fancy buttons and eye candies makes you really feel like there's a physical shop behind the scene, owned by somebody that likes to run :-) Personalized note, small sweet g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var nede for at udskifte mine slidte løbesko Fik en super kompetent behandling, priser der uden problemer kan hamle op med websider, men her får man den gode personlige behandling Købte lidt e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para correr

Escrito por la empresa

RUN4ALL, Køge har eksisteret siden 2007 og er en Specialbutik for løbere på ALLE nivauer. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe både vores kunder i den fysiske butik, men også i vores Webshop, hvor vi har kunder fra hele landet. Jeg glæder mig til at byde dig og din familie Velkommen. Mange løbehilsener Lars H. Bjerregaard RUN4ALL

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super fin service igen

Super fin service igen! Fik min pakke leveret lige til døren, så det er fantastisk dejligt!

5 de diciembre de 2017

Hej Jesper

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Som altid en fornøjelse at hjælpe

Rigtig god dag og løbelyst

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. 24 timer efter bestilling var ordren leveret. Endda med et gratis eksemplar af seneste udgave af LøbeMagasinet i pakken. Tak :-)

14 de noviembre de 2017

Hej Susan

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med produktet, samt god læsning.

Rigtig god dag og god løbelyst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er nærvær og altid god service.

Der er nærvær og altid god service.
Der er altid en løsning på den ene eller anden måde, selv hvis det er en henvisning til en anden forretning :)

21 de octubre de 2017

Hej Rasmus

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Hos RUN4ALL, Køge er kundens behov det vigtigste og service og rådgivning vil altid stå før salg, så en fornøjelse at kunne hjælpe.

Rigtig god dag og på glædeligt gensyn

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uden tvivl den bedste service

Uden tvivl den bedste service, Lars ved bestemt hvad han snakker om.
Så skal man ha nye løbesko er run4all stedet og gå hen.

Glenn.

7 de octubre de 2017

Hej Glenn

Tusind tak for de flotte ord og rigtig god løbetur derude.

Glæder mig til at se jer igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utroligt sympatisk og kompetent …

Utroligt sympatisk og kompetent betjening. Er ikke sidste gang, at jeg har handlet dér!

6 de octubre de 2017

Hej Bjørn

Tusind tak for din gode anmeldelse og rigtig flotte ord.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen.

God oplevelse

God oplevelse! - der var ikke noget at sætte en finger på i forhold til deres nethandel.

4 de octubre de 2017

Hej Annette

Tusind tak for din gode anmeldelse, samt dit besøg og køb på RUN4ALL Webshop

Rigtig god fornøjelse med produktet og på forhåbentlig gensyn.

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition! Modtog varen indenfor 24 timer fra jeg havde bestilt og til en meget billigere pris end jeg ellers har kunnet finde. Tak for blad og sæbeprøve! Kan klart anbefales :)

5 de agosto de 2017

Hej Josephine

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling.

Vi håber at kunne byde dig Velkommen igen og som altid til favorable priser.

Rigtig god dag og fornøjelse med produktet.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, det bliver ikke bedre.

21 de junio de 2017

Hej Brian

Tak for din rigtig flotte anmeldelse!

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og vi bestræber os altid på at bliver bedre.

Rigtig god dag og fornøjelse med produktet.

Alt helt perfekt!

Hurtig levering, dejligt produkt til billig pris - hyggelig pakning, TAK for en god handel!

7 de junio de 2017

Hej Didde

Tusind tak for din flotte anmeldelse, samt dit besøg og køb på vores webshop.

Rigtig god fornøjelse med produktet og vi glæder os til at byde dig Velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, god service - og lidt lækre gaver i pakken da den kom :-)
Ikke sidste gange jeg har handlet her!!!

2 de junio de 2017

Hej Mathias

Tak for din flotte anmeldelse.

Rigtig god fornøjelse med produktet og dejligt du også synes om de lækre gaver i pakken.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen.

God løbelyst herfra.

Hurtig levering fra webshoppen

Hurtig levering fra webshoppen, gode priser på produkterne, og også hyggelig, venlig og kompetent betjening i butikken i Køge. Jeg kommer helt sikkert tilbage!

1 de junio de 2017

Hej Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse ifb. med din webordrer, samt de fine ord ifb. med besøget i butikken. Du er Altid Velkommen forbi og fornøjelsen er lige så meget på min side.
God dag og løbelyst.

Super service og nemt 👍

Super service og nemt 👍
Ikke sidste gang jeg handler der👍

9 de mayo de 2017

Hej Arno

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og ønsker dig rigtig god fornøjelse med produkterne.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.