Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et par løbesko til min søn i fødselsdagsgave. Desværre blev skoene forsinket, men blev ringet op og varskoet af Lars som beklagede meget. Meget fin service som blev løst og jeg blev kompenser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste butik hvor Produkter, service, Brands, værdien i at handle et rigtig positivt og skønt sted hos Lars i Køge. Jeg har altid modtaget flot service og jeg anbefaler fuldt ud at handle her hos... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The simple website with no fancy buttons and eye candies makes you really feel like there's a physical shop behind the scene, owned by somebody that likes to run :-) Personalized note, small sweet g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var nede for at udskifte mine slidte løbesko Fik en super kompetent behandling, priser der uden problemer kan hamle op med websider, men her får man den gode personlige behandling Købte lidt e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para correr

Escrito por la empresa

RUN4ALL, Køge har eksisteret siden 2007 og er en Specialbutik for løbere på ALLE nivauer. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe både vores kunder i den fysiske butik, men også i vores Webshop, hvor vi har kunder fra hele landet. Jeg glæder mig til at byde dig og din familie Velkommen. Mange løbehilsener Lars H. Bjerregaard RUN4ALL

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

1.gang jeg bestiller:

RUN4ALL Leverer det der er bestilt på 2 dage og et sødt personligt brev, et blad, 2 gavekort på kr 300, nogle små smagsprøver. En super god oplevelse!

23 de febrero de 2018

Hej Jette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner, som vi sætter ekstrem stor pris på.

Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet og rigtig hjertelig Velkommen i den fysiske butik til brug af gavekortet.
Bemærk venligst, at der kun kan benyttes 1 gavekort pr. køb af sko og det gælder til ikke nedsatte sko.

Vi ønsker dig rigtig god dag og weekend.

Super fin service

Super fin service. Bestillingen var forsinket pga et par feriedage, det var helt ok. Run4all beklagede forsinkelsen, både pr. mail, og i en håndskrevet hilsen på fakturaen, plus de lige smed en forsinkelsesgave i kassen!!
God og samvittighedsfuld service. Thumps up.

23 de febrero de 2018

Hej Ejvind

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse, som vi er rigtig glade for.

Rigtig god fornøjelse med produktet og håber du får nogle fantastiske løbeture.

God dag og weekend

Fantastisk service

Jeg kom ind med et par gamle slidte kondisko. Jeg fik så lavet en løbetest og vi kom frem til hvilke sko der passede min løbestil, og vi fandt den rigtige størrelse.

Jeg gik derfra med et par lækre sko og et par løbeshorts.
Der bliver virkelig taget tid til hver kunde og man får en meget personlig service, ville varmt anbefale!

20 de febrero de 2018

Hej Vickie

Tusind tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner, som vi sætter meget stor pris på.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med produkterne og glæder os til at kunne byde dig Velkommen igen.

Rigtig dejlig dag og god løbetur.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid super og god service og hurtig…

Altid super og god service og hurtig levering af bestilte varer, 👍

18 de febrero de 2018

Hej Berit

Tusind tak for dine 5 stjerner, som vi sætter rigtig stor pris på.

Rigtig god fornøjelse med varen.

God dag og løbelyst.

Run4all ved hvad de laver

Run4all ved hvad de laver. Lars der ejer butikken er afsindig skarp til at vurdere hvad du skal bruge - og samtidigt utrolig serviceminded 🤗 Run4all får de bedste anbefalinger herfra.

17 de febrero de 2018

Hej Michael

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Vi glæder os til at kunne byde dig Velkommen igen i butikken.......Mr. World Record/UltraIronman/Bike

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god og hurtig service inkl. dejlig overraskelse

Rigtig god og hurtig service, som føles meget personligt på en skøn måde, selvom handlen foregik på nettet. Og så blev jeg rigtig glad for den lille overraskelse, som lå med i pakken! Jeg kan kun anbefale at handle hos RUN4ALL!

14 de febrero de 2018

Hej Berit

Tusind tak for din super flotte anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på.

Du ønskes rigtig god fornøjelse med produkterne og den lille ekstra gave som du nok skal få glæde af her i den kolde februar.

Vi glæder os til at kunne byde dig Velkommen igen.

Alt 100% I orden :-)

13 de febrero de 2018

Hej Lars

Tusind tak for dine 5 stjerner, som vi sætter stor pris på.

Rigtig god fornøjelse med produkterne, som du helt sikkert vil få stor glæde af her i februar.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen.

Rigtig god dag

Hurtigt og præcist

Hurtigt og præcist. Nemt

7 de febrero de 2018

Hej Bente

Tusind tak for dine 5 stjerner, som vi er rigtig glade for.

Du ønskes rigtig god fornøjelse med varen og vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super varer og super hurtig levering

Super varer og super hurtig levering - og så med snack i pakken👌🏽😂

6 de febrero de 2018

Hej Morten

Tusind tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter rigtig stor pris på.

Rigtig god fornøjelse med produktet, som du helt sikkert vil få glæde af her i den kolde tid.

God dag og løbelyst.

Kvik og hurtig handel

3 de febrero de 2018

Hej Nils

Tusind tak for dine 5 stjerner. Dem er vi meget taknemmelige for.

Vi glæder os til at kunne være dig behjælpelig igen næste gang.

Rigtig dejlig dag.

Med venlig hislen

Det kørte på skinner

Det kørte på skinner, ordren blev behandlet superhurtigt, med en venlig håndskrevet besked i kassen. God oplevelse.

2 de febrero de 2018

Hej Karsten

Tusind tak for din gode anmeldelse.

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig Velkommen en anden gang.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godkendt herfra

Jeg var lidt skeptisk da jeg skulle bestille, da webshoppen ligner noget fra 90'erne, men de havde en vare, som jeg ikke kunne finde andre steder, så jeg bestilte alligevel.
Der var dog intet at være bekymret for og varen kom lynhurtigt.

Jeg ville rigtig gerne give 5 stjerner, men selve webshoppen kunne godt bruge en opdatering. De benyttede GLS pakkeshop levering til min pakke, men der er ikke GLS integration, så jeg kunne ikke vælge leveringssted.

31 de enero de 2018

Hej Jacob

Tusind tak for din flotte anmeldelse, samt din konstruktive tilbagemelding, som jeg sætter stor pris på.

Hvis jeg kort skal besvare din tilbagemelding, så er opsætningen af Webshoppen valgt ene og alene ud fra mine begrænsede IT-kunskaber :-) og tidligere erfaring med udbydere der er dyre og samtidig lover en masse de ikke kan holde ifht. brugervenlighed, navigering, support m.m

Min strategi er ikke at konkurrere med de store udbydere i Webmarkedet, men istedet via min webside og webshop at gøre det personligt og levere en oplevelse/handel, hvor kunden meget gerne skulle blive særdeles positivt overrasket og huske RUN4ALL(den lille spiller i Web-markedet) til næste gang og samtidig anbefale os videre, til trods for, som du selv skriver, at siden kunne være mere up to date :-)

Gudskelov oplever vi markant fremgang og stor tilfredshed lige som hos dig, hvilket gør at vi som det ser ud lige pt. holder fast i konceptet med rigtig god service, hurtig levering m.m.

Endnu engang tusind tak for din anmeldelse og konstruktive tilbagemelding og jeg glæder mig til forhåbentlig at kunne byde dig Velkommen igen i vores Webshop eller fysiske butik.

Rigtig god dag og fornøjelse med produkterne

Professionel rådgivning

Professionel rådgivning
Super hurtig levering

12 de enero de 2018

Hej Allan

Tusind tak for din flotte anmeldelse

Det var en fornøjelse at kunne hjælpe.

Rigtig god fornøjelse med produktet.

Kompetent og hurtig service

Kompetent og hurtig service. Fik god rådgivning og mine nye løbesko lå klar til afhentning på det lokale posthus to dage efter. Og så var prisen den bedste jeg kunne finde i en dansk webshop.

8 de enero de 2018

Hej Morten

Tusind tak for din super flotte anmeldelse og rosende ord.

Vi glæder os til at kunne byde dig Velkommen igen til markedets bedste priser.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og gode priser

30 de diciembre de 2017

Hej Peter

Tusind tak for din gode anmeldelse.

Rigtig god fornøjelse med produktet.

God løbelyst i det nye år.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuldt ud tilfreds meget god service er …

Fuldt ud tilfreds meget god service er bestemt ikke sidste gang at der bliver handlet her 🖒🖒🖒

21 de diciembre de 2017

Hej Boris

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen.

Rigtig glædelig jul og god løbelyst

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og behagelig betjening og …

Venlig og behagelig betjening og varerne modtog jeg med posten dagen efter. Varerne lever op til beskrivelsen.
Med andre ord - de lever op til det de siger!!!
Jeg anbefaler helt klart Run4all til alle.

21 de diciembre de 2017

Hej Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med produktet og takker mange gange på forskud for dine varme anbefalinger.

Rigtig glædelig jul og god løbelyst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God pris og super hurtig levering

God pris og super hurtig levering. God stil at lægge det seneste nummer af LøbeMagasinet ved løbeskoene. :-).

9 de diciembre de 2017

Hej Thomas

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse.

God fornøjelse med produktet og rigtig god læselyst

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.