3,3

Medio

Ik kon niet slapen.

Ik was verwezen door de huisarts en kon hier sneller terecht dan in ons ziekenhuis dus heb ik gebeld en een afspraak gemaakt. Het was een vriendelijke secretaresse en dokter die een slaaponderzoek hebben afgesproken wat gewoon thuis kon plaatsvinden. Hierna kreeg je de uitslag en moest toen naar een neuroloog in Amsterdam die ook vriendelijk was en me heeft uitgelegd waarom ik al heel lang slecht slaap. Dit had ik er graag voor over want ik was kapot moe. Van de huisarts had ik al slaappillen gekregen, maar die helpen niet. Van de neuroloog moest ik korter in bed liggen en kreeg ik andere pillen voor zes weken, waarna ik weer goed ben gaan slapen en nu zonder die pillen ook beter kan doorslapen. Soms ben ik overdag nog moe, maar ik had gelukkig geen apneu. Heel erg bedankt voor de behandeling. Ik voel me een heel stuk beter

20 de noviembre de 2025

Ik heb bij Ruysdael Clinics een intake…

Ik heb bij Ruysdael Clinics een intake en een thuis-slaaponderzoek gehad. De kosten bedroegen (achteraf) €712,- en kwamen volledig ten laste van mijn eigen risico.

Achteraf bleek dat er geen vergoede behandelopties mogelijk waren, terwijl ik vooraf onvoldoende ben geïnformeerd over de hoogte van de kosten, het risico dat deze volledig voor eigen rekening zouden komen en de kans dat het onderzoek zou leiden tot geen vervolgzorg en dus geen resultaat.

De begeleiding heb ik als weinig betrokken ervaren en het traject liet mij met een onaangenaam gevoel achter. Als ik vooraf beter was geïnformeerd, had ik deze zorg waarschijnlijk niet afgenomen.

12 de marzo de 2025

1 consult door een heel zelfingenomen…

1 consult door een heel zelfingenomen arts en slaaponderzoek thuis.

Kosten €722,00. Heel slecht gevoel bij deze man en dus geen vervolg. Factuur eerste keer wel verstuurd maar helaas over het hoofd gezien in postvak in. Zogenaamde aanmaningen kwamen niet binnen maar wel een incassobureau op je nek. Slecht verhaal. Nooit meer Ruysdaelclinics.

7 de marzo de 2024

¿Es ésta tu empresa?