2,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,2

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpt ryobi häcksax RY36HT60A.

Köpt ryobi häcksax RY36HT60A.
del av 36v system, från Jula igår. På Julas hemsida fanns endast 2st rescensioner , både 100% positiv.
Körde maskinen idag och hittade ett slarvigt design fel och ett allvarligt design fel.
Positivt; fungerade i 30 minuter utan att 2.0 batteri tog slut.
Negativt;
1. På ena sidan av bladet är det 6.5cm längst ut som inte klipper någonting- på andra sidan är det 8cm. Här fastnar grenar så man kan inte svepa sidlänges. Hela det röd markerat område i bilden klipper ingenting. Den som designat detta kan inte ha provat efteråt!
2. Det svarta plast skydds lock för bladen går inte att få på igen - den har böjt sig 30 minuter efter att jag tog av dem så man endast kan tvinga på ca 10cm.
3. Det 'blad rensnings' plast bit som Ryobi gör reklam för är endast besvarligt eftersom den hindrar att man kan svepa bladet i upp och ner läge.

4 de julio de 2026

Leksak till gräsklippare

Leksak till gräsklippare, för dyra pengar. Starthandtagen hänger som hundöron efter andra säsongen och Jula menar att man inte får öppna varan för att fixa själv ..? En elektriker öppnade och hittade brytna plastbitar inne i startdosan, tunna bitar som alla förstår att det inte kommer att hålla. Jula kundtjänst sa direkt att garantin inte gäller om man öppnar dosan själv ...?

5 de mayo de 2026

Jula bedrägeri

De säljer begagnade varor som nya. De påstår att jag öppnade varan och tejpat sen ihop den, men den hade redan tejp när jag köpte den. Den var larmad. De vägrar ta tillbaks den. Köp inget på Jula, du kommer bli lurad.

25 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Batteridriven snöslunga 36 V…

Köpte en Batteridriven snöslunga 36 V 300 mm. Riktigt stark och batteriet håller väldigt länge. Enda negativa är att hjulen är alldeles för små och skär ber i snön. En med eller en rulle istället för hjulen skulle göra stor skillnad.
Har väldigt många verktyg och även gräsklippare från Ryobi och är verkligen nöjd med dem.

12 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte Ryobi altanrensare till rensning…

Köpte Ryobi altanrensare till rensning av plattorna runt huset, men blev rejält besviken, då den inte alls nådde samma effektivitet som övriga Ryobi verktyg vi har. Jag kunde få större effekt av den än min fru kunde, och det bara med kraftfull insats, jag tänkte man elektrifierade såna här verktyg för att minska ansträngningen.

Samma dag infann jag mig i affären för at reklamera och få pengarna tillbaka. Men det gick inte i den affären jag hade köpt den, Ryobi som jag också har kontaktat hänvisar till affären och affären till en policy om obruten förpackning. Ingen av dem är med andra ord intresserade av att man skall vara nöjd med sin 3000 kr produkt.

Så nu Ryobi, kommer framtida investering i batteri drivna verktyg av en annan grön nyans.

28 de septiembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ryobi Lövsug/lövblås RBV3000CSV 230V 3000W

Har flera Ryobi trädgårdsmaskiner, samtliga batteridrivna och alltid varit mycket nöjd.

Köpt nu en lövsug/lövblås, dock inte batteridriven.

Är mycket imponerad och nöjd med lövblåsfunktionen men inte alls med lövsugfunktionen.

1. Väldigt bökigt att byta system och det tar evigheter att skruva fast röret och om det inte är helt hårt åtskruvat så startar inte maskinen.

2. Röret till lövsuget är, åtminstone för mig, för långt och därmed mycket otympligt samt hela apparaten blir för tung.

3. Bra mulcherfunktion men svårt att tömma påsen då insidan är så beskaffad att växtdelarna klibbar fast i påsen.

Summa summarum har Ryobi utrymme för förbättring av produkten.

8 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lite ilsken, nej möe ilsken

Leksaksverktyg. Missnöjd med min Ryobi multitool maskin. Som ägare av en el driven slipare (3kantig 90 mm), frestade det med en batterdriven multitool. Mitt tidigare syn på att Ryobi var ett leksaksverktyg, bedömde jag var något från forna da'r. Tyvärr forsvann inte den känslan efter att ha slipat ner hälften av ett teak trädgårdsbord, då vart slipplattan utan något fäste alls. Slippapperet snurrade runt som en dans-skridskoåkare på hal is. Visade maskinen på inköpstället (åteförsäljare). Vi har inte reservdelar här, men det går att beställa. Det trodde jag oxå, men det var bara till "egna" produkter. Inte extra universella slip plattor? Nej, det gick nog inte det. Hela maskinen måste bytas. Vilken jättelögn. Dessa plattor är utbytbara. Inte nog med att jag tog med maskinen, men måste ha med batteiet oxå. Hämtade batteriet, du måste ha med laddaren oxå???? Vaddå, det är ju slipplattan som är skadad. Jag gick ilsken från butiken iisken över att ett litet problem skulle ge slika höjder. Ilsken på mig själv för att ha köpt olika Ryobi prylar snöslunga, häcksax. Batteri med start på 2Ah, fung. inte länge nog, så et 4Ah batteri, men häcken behövde ett 5Ah batteri. Så samma batteri beror givetvis på behovet Att beställa detta på nätet, ger väl samma vinst för er, men för återförsäljarna kommer detta att märks. För inte att tala om oss konsumenter, jag är jätteförbannad över dåligt värktyg. Negativ omtala oxå till återförsäljaren här på Trustpilot.

29 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utebliven information gav utebliven kraft.

Det gäller er snöskyffel RYOBI RY18ST25A-0 som uppförde sig otillräckligt. Kraften blev svag vid rätt snö och höjd, och om man gick för fort, fick man backa -fram- backa med upprepning. Till slut snurrade maskinen (med fulladdat 2,5 batteri) 5-7 sekunder utan snö och stannade. Detta gick 3-8 ggr sedan dog den helt.

Åkte till min återförsäljare i Skåne med min snöskyffel och fick beskedet att jag skulle skaffa ett 4,0 batteri för att maskinen skulle orka göra sitt arbete. Var någonstans står denna information om att du måste ha ett större batteri för att maskinen skall kunna utföra sitt arbete. Tankegången vid köp var så här , innan jag fick vetskap - om det hade varit så, så hade väl den infon funnits någonstans- ett batteri passar ju alla. I denna tron köptes produkten. Det står INTE något om batteristyrka på originalemballaget, hemsidan eller i manualen ???. Vad hände med “ett batteri till alla” ?. Och hur fungerar 3-års garantin.
Vad gäller 3 årig garanti, så gäller det bara om du gör en motprestation inom 30 dagar.
Och vid eventuell konflikt så är du själv med det ärendet hos RYOBI.

Så om jag förstått er rätt så gäller garantin (registrerad eller inte) INTE för en inte funktionell maskin ?. Enda funktionella lösningen är att köpa ett dyrt batteri hos er.
Om jag inte köper det större dyra batteriet står jag alltså med en obrukbar snöskyffel.

Återförsäljaren och Ryobi gav ingen hjälp.

I övrigt har jag fått följande information (original från RYOBI) av er EFTER att jag köpt snöskyffeln.

"Ett batteri ska kunna pass alla maskiner, men det betyder inte att den ska driva alla lika mycket och effektivt"

" Att man får med ett ett litet batteri är ett start så kan kan prova och testa maskinen lite.

"3 år garanti får man när man registrerar maskninen inom 30 dagar från köpdatumet. Detta har inte med retur och göra"

4 de enero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.