Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De laver god og varieret mad, som er nem at varme. De er også nemme at få fat i hvis man f.eks. skal afbestille et måltid. Leveringen foregår også næmt, de kommer to gange om ugen med friske måltide... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu har min svigermor på 97 som er sengeliggende for 3 gang ikke fået leveret den mad hun/vi har bestilt og som hun er visiteret til, så jeg kan ikke anbefale Sæsonens madlevering til nogen, maden fejl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sæsonens middagsmad er rigtigt god og velsmagende med fine grøntsager. Det er passende store portioner - så man bliver mæt og tilfreds. En stor lettelse at få leveret dejlig mad, når man som ældre... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har som pårørende skulle igennem en kæmpe jungle. For endelig at opleve konkret og solid vejledning og absolut fantastisk service fra Sæsonens Madleverandør. Sidsel er en absolut ener og j... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Comida a domicilio
  2. Cuidado de personas mayores

Escrito por la empresa

Hos Sæsonens arbejder vi hver dag, for at sætte en ny standard for god og nærende kvalitetsmad leveret direkte til hjemmet.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan godt anbefale sæsonens mad

Jeg kan godt anbefale sæsonens mad, min far er meget glad for det,han får det 3 gange om uge. De er meget søde og venlige at snakke med. Kan anbefales herfra.😊👍

21 de noviembre de 2024

Kære Tina,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fine ord! 😊 Det betyder meget for os at høre, at din far er glad for vores mad, og at I oplever god service fra os.

Vi ser frem til at fortsætte med at levere lækker og næringsrig mad til din far!

Hele Sæsonens Teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sæsonens har virkelig sødt personale

Sæsonens har virkelig sødt personale, gode valgmuligheder i forhold til mad og aldrig misset en levering :-) Vi er tilfredse.

9 de octubre de 2024

Kære Augusta,
Mange tak for din anmeldelse! Vi glæder os til at fortsætte med at levere frisk mad med kærlighed til jer.
Hele Sæsonens Team

Dejlig mad...

Rigtig dejlig mad med masser af god smag... Kan stærkt anbefales👌👍😁

28 de septiembre de 2024

Hej Jan,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nyder maden og satte pris på smagen. Vi sørger for at dele dette med vores køkken :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service, kan varmt anbefales! Priserne er i orden og exceptionel kundebetjening med hurtig ekspedition.

11 de septiembre de 2024

Kære Anders,
Mange tak for din anmeldelse! Vi sender den straks videre til vores kundeservice, som uden tvivl fortjener denne ros.

Top kundeservice!

God mad, og fine og varierende muligheder på menuen. Super og mega fleksibel kundeservice - hver gang jeg har haft den mindste forespørgsel fra min far, så fixer de det bare lynhurtigt. Det er virkelig en fornøjelse!

19 de septiembre de 2024

Kære Frederikke,

Vi ved om nogen, hvor vigtigt god mad er. Og når det gælder vores ældre medborgere, så skal det “bare spille”. Tak fordi du lagde mærke til det, og endnu mere tak fordi du gav dig tid til det at oplyse andre herom!

God weekend fra

Hele holdet bag Sæsonens :-)

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Maden smager virkelig godt, og er meget veltillavet! Udbringer er sød og venlig, og man får en god betjening, hvis man ringer ind med spørgsmål!

14 de septiembre de 2024

Kære Helle,
Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at vores store passion for madservice bærer frugt. Vi arbejder hårdt for at blive ved med at levere samme standard ved hver eneste levering!

lækker mad hver dag

I nogen tid har jeg fået mad fra Sæsons.dk Jeg bliver hele tiden forundret over, at de kan give kendte retter en drejning, så oplevelsen bliver usædvanlig dejlig hver gang.
Tænk at jeg ikke behøver tænke på indkøb til middagsretterne, men bare kan glæde mig til at spise hver dag. Jeg kan på det varmeste anbefale Sæsons.dk

30 de agosto de 2024

Kære Hanne,

Mange tak for din søde anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores kokkes store passion for god mad bærer frugt.

Opdateret

Jeg fik ikke leveret min mad, på grund af at det åbenbart var svært at trykke på en dørtelefon. Der var ingen der ringede, som man normalt gør. De har nu rettet op på fejlen, de tilbød en masse forskellige ting, og det er jeg rigtig glad for 😁

22 de julio de 2024

Kære Dian,
Tak for samtalen! Vi fik det talt igennem, kigget indad, og fundet en god løsning.
Rigtig god weekend!

Altid god og venlig betjening😊

Altid god og venlig betjening😊
God mad!! Harværet kunde ca 3 år

18 de julio de 2024

Hej Jytte,
Mange tak for dine søde anmeldelse.
Det betyder utrolig meget for os! Vi ser frem til mindst 3 gode år yderligere ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God mad, fantastisk service!

Jeg har nu været kunde hos Sæsonens gennem Københavns Kommune siden 13. maj i år.

Der er nu gået lidt over en måned, og jeg kan med stor glæde sige at det har været et suverænt godt valg for mig. Jeg får kost som er tilpasset diabetes, og det tager de i den grad højde for. Masser af grøntsager, som rent faktisk har lidt bid i. Hos min tidligere leverandør var udfordringen, at grøntsagerne tit var udkogte og ikke noget jeg havde lyst til at spise for det meste. Men ikke hos Sæsonens. Her har jeg rent faktisk lyst til at spise det hele, og nyder maden fra første til sidste bid. Hvad enten det er lasagne, svensk pølseret eller noget helt tredje, er både smag og kvalitet altid i top. Nu glæder jeg mig rent faktisk til at komme hjem fra mit arbejde, og spise min aftensmad. Og naturligvis også alle de andre dage.

Jeg har også fået at vide at maden ser lækker og indbydende ud, de få gange jeg har fået hjælp til at tjekke sidste anvendelsesdato på maden.
Deres smørrebrød er også helt fantastisk. Meget mere lækkert end det jeg fik tidligere. De gør virkelig noget ud af det. Jeg tager det som regel med på arbejde, hvor et par af mine kolleger har spurgt om vi skulle byttemadpakke, da min så meget bedre ud. Men næh nej - den beholder jeg for mig selv!

Jeg har også kun positivt at sige om deres desserter. Her vil jeg lige komme med en advarsel, deres chokolademousse er stærkt vanedannende!

Man kan virkelig smage, at de går op i kvalitet og gode råvarer, uanset hvad der bliver produceret. Der bliver ikke gået på kompromis med noget.

Som et ekstra plus vil jeg fremhæve den fantastiske kundeservice, som bare får det hele til at glide endnu bedre ned. En sand fornøjelse at tale med kompetente medarbejdere. De få gange der har været problemer, har vi altid sammen fundet en Løsning med et smil på læben. Det er sådan det skal være og jeg håber på at få leveret mad derfra mange år fremover.

Mange hilsner fra en yderst tilfreds kunde

Michael S, 2720 Vanløse

27 de junio de 2024

Kære Michael,
Sikke en flot anmeldelse! Wow, den er vi glade for. Det gør os meget stolte at du synes at både maden og vores kundeservice har været så god. Din ros bliver sendt videre til hele virksomheden og vi lover dig at blive ved med at gøre vores bedste for at holde samme standard :-)
Hele Sæsonens holdet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er altid søde og venlige når man…

De er altid søde og venlige når man ringer og spørger om noget med maden og dem der kommer med maden og også venlige og smilende det er altid dejligt med et smil

3 de junio de 2024

Kære Conny,
Mange tak for din søde anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at du har haft gode oplevelser med vores service. Vi håber på mange flere i fremtiden! :-)
Mvh,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig lækker og smagfyldte retter.

Virkelig lækker og smagfyldte retter.
Kan varmt anbefales👍😁

11 de abril de 2024

Hej Elisabeth,
Mange tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for!
Vi arbejder hver dag hårdt for at du forbliver glad for din mad!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget veltillavet og velsmagende mad.

Meget veltillavet og velsmagende mad.
Ser hver dag frem til det gode måltid.
Stor tilfredshed herfra.
Tove Ørsted Nielsen

6 de marzo de 2024

Kære Tove,
Mange tak for din anmeldelse!
Vi er meget glade for at du kan lide maden. Velbekomme :-)
Mvh,

God mad

God mad. Min datter var helt vild med de kogte kartofler og grøntsager. Gode sovser. Er selv meget glad for deres thaigryde.

19 de enero de 2024

Kære Nanna,
Mange tak for din anmeldelse!
Det er godt at høre at både dig og din datter nyder vores mad. Beskeder som din motiverer os endnu mere til at blive ved med at yde den ekstra indsats for vores kunder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine forældre har ikke haft det store…

Mine forældre har ikke haft det store overskud til mad efter sygdom. Sæsonens har virkelig givet dem overskuddet og madglæden igen!
5 store stjerner herfra 😍

18 de enero de 2024

Kære Polly og forældre!

Tusind tak for jeres tilkendegivelse.

Jeres besked er sat på tavlen i køkkenet. Giver en god følelse af “mening og værdi” for alle.

Tak!

Kh
Hele holdet bag Sæsonens.

Min mor på 87år

Min mor på 87år, har fået sin madglæde tilbage. Efter selv at have lavet mad et langt liv og mistet evnen til at stå i køkkenet, er det positivt at høre, hvordan hun sætter pris på sine leveringer af mad fra sæsons.

17 de enero de 2024

Kære Pernille,
Det gør os rigtig glade at din mor er glad for vores mad!
Vi ser frem til at fortsætte med at levere mad til hende og vil gøre alt for at hun fortsat er glad for sit valg om at få mad fra os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sæsonens er simpelthen en life saver!

Sæsonens er simpelthen en life saver!
Begge mine forældre, der begge er i slut 80'erne, blev begge meget dårlige i november 2023.
De har siden Corona-nedlukningen anvendt Nemlig.com, med stor succes, men da begge blev syge og hhv. ikke kunne administrere en computer eller havde kræfter til at lave mad, var de ilde stedt.
Kommunen (Egedal) kunne tilbyde madordning, MEN der var ingen fleksibilitet OG min far er allergiker og kan f.eks. absolut ikke tåle løg, hvilket de ikke kunne tage hensyn til.
Her blev Sæsonens vores redning: Fantastisk service og lækker, velsmagende, varieret middagsmad hele vejen igennem!
Sæsonens har været meget omhyggelig mht. f.eks. fravalg af løg! Ved opstart for min far, kunne de leverer i løbet af ganske få dage, for min mor, er det i løbet af 3 dage!
De modtager en fin flamingo-plast-boks med adresse-label på. Indeni ligger kølepose og mad-bakker (af 1 portion pr. stk.) til 2 - 3 dage. Man tager bakkerne ud og stiller i køleskab og stiller blot boksen ud igen og så tager chaufføren den med 2 dage senere, hvis man ikke er hjemme, eller ikke når at åbne ved leveringen.
Man bestiller via bestillingslister til ca.1 måned ad gangen. Bestillingslisterne bliver leveret fysisk i boksen og så krydser man af (blandt 3 valg), hvad man ønsker og for hvor mange dage. Min far valgte først 4 dage og nu 6 dage pr. uge. Derefter lægger man listerne i boksen til afhentning. Helt lavpraktisk. Man kan endda tilkøbe forretter og desserter. Selv da DK lukkede ned pga sne fik de leveret mad.
Jeg finder priserne rimelige på mine forældres vegne. Omregnes ift. tid - kørsel, indkøb, besvær med madlavning, samt ikke mindst værdien af velsmagende, varieret mad af gode råvarer, er det guld værd med denne ordning via Sæsonens. Jeg har enkelte gange haft kontakt til kundeservice ifbm. antal bestillinger (fra 1 til 2 personer) og justeringer af antal dage (fra 4 til 6 dage pr. uge) og det er lige meget om man ringer eller skriver, så er de ansatte utroligt venlige, imødekommende og servicemindede, og hurtige til at give svar. Det eneste man skal være opmærksom på er, at man er nød til at have en mikrobølgeovn, når hjemmeplejen skal nå at opvarme maden, da de kun har 10 min. afsat til madlavning og servering.
Vi kan varmt anbefale Sæsonens :D
PS Til jul lå der en fin gave ifa. æske med lidt konfekt i boksen.
Hanne Andersen, på vegne af Inger og Svend Andersen.

8 de enero de 2024

Respuesta de Sæsonens

Kære Inger, Svend og Hanne!

Det er sådan en “replik”, der gør det hele værd for alle i køkkenet og på landevejen. Langt mere end alt andet.

Af hjertet tak!

Hele holdet bag Sæsonens

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.