Great jewellery
Excellent service and very beautiful jewellery.
Excellent service and very beautiful jewellery.
SÅ trevlig kundservice!
Anna L är supertrevlig. Inga problem att skicka tillbaka det dom inte passade. Jag mejlade att vi blivit sjuka och inte kunde skicka tillbaka än. Vissa företag är ganska hårda med returer. Annas svar var; ingen fara och att vi skulle krya på oss.
Fruktansvärt dålig kvalitet. Skryter om sin "hållbarhet", men när en ring går sönder vägrar de att ersätta den ELLER laga den ELLER ens skicka en reservdel. Är det kanske för att de tillverkas av barnslavar i Kina som de inte har några reservdelar eller kan laga?
Så fina smycken.
Trevlig och proffsig kundtjänst, tack Anna!
Snabb leverans.
Kæmpe kæmpe anbefaling.
Lækre og smukke smykker og da der var et problem med en ring jeg havde bestilt, kom der en ny med posten ugen efter! Super kundeservice 10/10
I simply love the expression of the jewelry. Quality is good, delivery and return is quick and reliable. Huge recommendations from me!
Sägen har de lækreste smykker. Så cool, så smukt. Og så der er bare den bedste service, tak for jer!
Super lækre smykker i sølv, guld og stål.
Fantastisk kundeservice!
...og tingene kommer som forventet, i god stand og pæn indpakning.
Et sted jeg HELT sikkert kommer til at købe fra igen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.