Banner for om | nieuwe energie

om | nieuwe energie Opiniones 1760

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De overstap naar OM Nieuwe Energie was heel eenvoudig. Goede tarieven en geen terugleverkosten tot een bepaald niveau. Mijn voornaamste reden om over te stappen was het kunnen gebruiken van lokaal opg... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Er gaat heelveel mis. We hebben een woning toegewezen gekregen en moesten onze oude woning nog verkopen. Maar doordat we zo’n vier maanden voor 2 huizen moesten betalen is er mis gegaan wat er maar m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Niet echt hulp nodig gehad, maar via mails word ik altijd prima op de hoogte gehouden van alles wat belangrijk is voor mijn energievoorziening

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overstap ging makkelijk en vlot. Duidelijke voorwaarden en het belangrijkste ze zijn een coöperatie, die zelf lokaal energie opwekt, eventuele winst gaat niet naar aandeelhouders, maar wordt geïnveste... Ver más

La empresa ha respondido

5. Empresa de energía solar
  6. Central eólica

Sobre om | nieuwe energie

Escrito por la empresa

Tientallen lokale energiecoöperaties vormen samen om | nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland.

Samen wekken we 100% duurzame stroom op in de eigen buurt van onze klanten. Groene energie, maar dan totaal anders.

Bij ons staan de klanten namelijk aan het roer, want om | nieuwe energie is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom wordt alle winst geïnvesteerd in het structureel verlagen van de energietarieven en in nieuwe duurzame projecten.

Daardoor krijgen we al sinds 2015 het rapportcijfer 10 van de Consumentenbond. En worden we groter, dan profiteren onze klanten direct mee!

Want hoe groter het collectief wordt, hoe lager de energietarieven worden. Op die manier versnelt onze beweging de energietransitie en maken we duurzame stroom betaalbaar voor iedereen.

Bereken je voordeel!

Écht groene energie

Escrito por la empresa

100% duurzaam, lokaal opgewekt in Nederland, zónder winstoogmerk
Al onze energie wekken we op met duurzame zon- en windprojecten in Nederland. Onze winst komt daarbij direct ten goede aan nieuwe energieprojecten en structurele tariefverlaging. Dat is de kracht van coöperatieve energie!

Overstappen zonder gedoe

Gratis en snelle overstapservice

Gratis en snelle overstapservice
Stap je over naar om | nieuwe energie vanuit een andere leverancier? Dan zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. We lezen je meterstanden automatisch uit of vragen je de meterstanden aan ons door te geven. Wij zorgen er dan voor dat je huidige leverancier een eindafrekening voor je opmaakt. Simpel, geen gedoe en zonder extra kosten!

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 73% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heldere informatie en geen terug…

Heldere informatie en geen terug leverkosten voor mijn zonnepanelen tot 1000 kilowattuur.

9 de septiembre de 2025

Hi Henk,

Bedankt voor je review. Het klopt inderdaad dat je in jouw geval geen terugleverkosten betaalde, omdat je minder dan 1000 kWh leverde. Echter, boven 1000 kWh betaal je wel terugleverkosten. Goed je net even aan de lijn te hebben gehad en bedankt dat je klant bent bij ons!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De overstap was heel gemakkelijk

De overstap was heel gemakkelijk; alles werd geregeld. De prijs per kWh en m3 is een klein beetje lager dan bij Greenchoice, maar toch is de elektriciteit duurzaam opgewekt.

28 de agosto de 2025

Hi Ernst,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je overstap goed is verlopen!

Eindelijk eens persoonlijk & netjes

Eindelijk eens een persoonlijke, goed bereikbare leverancier. Heel fijn. Ik zit bij Samenom via Texelenergie.

28 de agosto de 2025

Hi Jan,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je onze service als prettig ervaart en je goed terecht kan bij je lokale energiecoöperatie op Texel!

Eerlijk

De overgang ging zo als afgesproken

21 de agosto de 2025

Hi Marius,

Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je een goede overstap hebt gehad. We hopen dat je lang een blije klant bij ons blijft!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ga voor local for local

Ik ga voor local for local. Als voorzitter van een energie coöperatie zou ik graag zien dat jullie nadrukkelijker dit principe onder de aandacht brengen. Naar mijn mening opereren jullie teveel op het werkterrein van de grote energie bedrijven en die hebben zoveel invloed, macht en kapitaal dat jullie snel het onderspit zullen moeten delven en de markt in handen van die bedrijven blijft.

21 de agosto de 2025

Hi Gerard,

Bedankt voor je review. Local4Local is inderdaad een van onze projecten die erg succesvol is gebleken. Ook hebben we hiernaast Energiegemeenschap Rivierenland opgezet en bouwt ook Deltawind aan lokale energie uitwisseling. We zijn dagelijks hard aan het werk om energie binnen gemeenschappen te houden en deze duurzaam uit te wisselen. Maar ook op zakelijk gebied bieden we bijvoorbeeld Zelflevering+ als dienst aan, waarbij we bedrijventerreinen aan elkaar koppelen om onderling energie uit te wisselen.

OM is een prima idee

Alles loopt soepeltjes, 100% lokale energie.

19 de noviembre de 2025

Beste MS,

Bedankt voor je positieve feedback, fijn dat alles goed verloopt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geen omkijken naar duidelijke…

Geen omkijken naar duidelijke tariefstelling en site. Nette afhandeling.

11 de diciembre de 2024

Hi B,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je onze informatievoorziening duidelijk vindt!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Korte ervaring met OM maar wel een goede

Ik ben nog maar een kleine tijd bij OM energie dus nog niet veel ervaring met deze leverancier, maar wat ik tot nu toe heb ondervonden is prima. Daarnaast zit ik graag bij een leverancier die mij groen opgewekte energie leverd zonder winst oogmerk en tracht zoveel mogelijk de prijs laag te houden.

18 de agosto de 2025

Hi Henk,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je ervaringen tot dusver goed zijn bij ons. Goed dat je bijdraagt aan de versnelling van de energietransitie!

Ze versterken lokale communities

Ze versterken lokale communities, ondersteunen mensen om om te gaan met energie en warmte. De toon is goed.

12 de agosto de 2025

Hi Liesbeth,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je onderdeel bent van onze gezamenlijke missie: het versnellen van de energietransitie en heel Nederland voorzien van 100% groene stroom!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Als lid van Zeeuwind kies je graag voor…

Als lid van Zeeuwind kies je graag voor eigen stroom.
Deze stroomclub werkt zowel aan het efficient produceren en dat op een vogel vriendelijke wijze. De leden kunnen obligaties kopen en op de jaarvergadering besproken winst levert persoonlijk rendement op.
Dit alles spreekt mij aan dus bij verhuizing naar Brabant kies ik dus weer voor Zeeuwind en OM

13 de noviembre de 2024

Hi Ad,

Bedankt voor je positieve review. Goed dat je bij een lokale energiecoöperatie uit ons collectief je stroom afneemt. Hierdoor heb je een positieve invloed op wat er in jouw buurt wordt geïnvesteerd op het gebied van duurzame projecten!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Belangrijk vind ik dat Om geen…

Belangrijk vind ik dat Om geen winstoogmerk heeft

15 de agosto de 2025

Hi Drikus,

Bedankt voor je review. Het werken zonder winstoogmerk zorgt ervoor dat wij alle winst kunnen laten terugvloeien naar de regio om hier te investeren in nieuwe duurzame opwekprojecten en de tarieven zo laag mogelijk kunnen houden. Fijn dat je onderdeel bent van deze missie!

Al jarenlang tevreden klant

Fijn bedrijf, fijne klantenservice, eerlijke informatie. Al tevreden klant vanaf het begin. Geen gedoe met vage voorwaarden of extra kosten, gewoon wat je verwacht.

11 de agosto de 2025

Hi Jolanda,

Bedankt dat je al zo'n lange tijd klant bij ons bent. We werken dagelijks hard aan onze missie om heel Nederland over te laten stappen naar 100% groene stroom, daarbij ben jij van groot belang! We hopen je nog lang als onderdeel van deze missie te hebben!

Groene energie zonder winstoogmerk

Goede groene insteek, een collectief zonder winstoogmerk (winst wordt geïnvesteerd), heldere informatie en concurrerende prijzen!

7 de agosto de 2025

Hi Pim,

Bedankt voor de positieve feedback. We zijn blij dat je onderdeel bent van onze missie, want daarmee draag je bij aan de versnelling van de energietransitie!

Een betrouwbare leverancier

Een betrouwbare leverancier. En dat is heel wat waard. Nu nog wat doen aan de terugleveringsheffing op zonnepanelen en dan worden het 5 sterren!

8 de agosto de 2025

Hi Rien,

Bedankt voor je positieve review en fijn dat je ons betrouwbaar vindt. Daar werken wij dagelijks hard voor. We begrijpen je punt over teruglevering en we zullen deze regeling afschaffen wanneer mogelijk. In elk geval helpt dit ons de tarieven te verlagen. Voor meer informatie, zie: samenom.nl/vasteterugleveringskosten

Blij met plaatselijke energiewinning

Ik vind het belangrijk om niet afhankelijk te zijn van de machtspositie die grote energieleveranciers hebben. Ik vind het leuk dat de energie plaatselijk wordt gewonnen en dat daardoor vernieuwende projecten een kans krijgen.De overstap is prima gegaan en ik krijg goede info over mijn verbruik.

6 de noviembre de 2025

Hi P.,

Bedankt voor je positieve review. Wij hebben inderdaad geen aandeelhouders, waardoor we zonder winstoogmerk kunnen werken. Hierdoor kunnen we investeren in de regio door middel van nieuwe opwekprojecten!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Met OM Energie heb je lokale energie!

De toegankelijkheid en de openheid van de kundige medewerkers viel mij direct op, daar ben ik zeer over te spreken. Daarnaast sprak het mij erg aan dat OM geen winstoogmerk heeft, inzet op lokale wind- en zonneenergie en daarmee zeer concurrerend is op de energiemarkt.

8 de agosto de 2025

Hi Ron,

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn dat we je goed van dienst kunnen zijn en je je achter onze gezamenlijke missie schaart. Op deze manier versnellen we de energietransitie in Nederland.

Gewoon goed

Eerlijk, transparant, persoonlijk, duurzaam, en goedkoop. Voor mij de enige nu. Raad iedereen aan.

5 de agosto de 2025

Hi Mireille,

Bedankt voor je positieve review. Goed dat je bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie en fijn dat je onze service als prettig ervaart.

Nieuwe energie

Nieuwe energie: 100% duurzaam, lokaal en non profit. Een geweldige energiecoöperatie met goede service en een fijne app.

5 de agosto de 2025

Respuesta de om | nieuwe energie

Hi Daan, bedantk voor je positieve review! We zijn blij dat je onze missie deelt en je onze service en diensten goed vindt.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.