Consulta las opiniones de los clientes
Mange tak for et fantastisk ophold. Vi var så heldigt at kunne opgradere til en suite med havudsigt, og det er godt givet ud. Udsigt til havet og kvæg på marken var lige hvad vi trængte til.... Ver más
Bedste anbefaling! Stor ros til personalet, suiten med den skønneste udsigt til vand, marker og lykkelige køer, velanrettet og smagfuld mad og uendelig fred og ro❤️ Vi ses igen❤️
Vi har været på et 4 dages ophold. Vores første indtryk af stedet var et forfalden badehotel, rodet, visne blomster potter osv. og ikke velholdt , i skriver det er nyrenoveret, men det er kun få... Ver más
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mange tak for et fantastisk ophold
Udsigt til havet og kvæg på marken var lige hvad vi trængte til.
Personalet er nærværende og høflige og skaber den gode stemning ved at være tilgængelig og service minden ude at være påtrængende. På nogen måde.
Vinkortet er for alle og maden kan man bare læne sig tilbage og nyde.
En klar anbefaling herfra.
Som bonus var ejeren til stede der altid var klar på en hyggelig snak og var med til at skabe den afslappede stemning.
Bedste anbefaling!
Bedste anbefaling!
Vi ses igen❤️
Pragtfuldt ophold Samsø Badehotel
3 dags ophold på Samsø Badehotel i deres A suite med fantastiske unge gutter, der har den daglige drift. De er født til den opgave der ligger i, at forkæle deres gæster med professionel opvartning, lun humor og glæde ved at betjene. Deres køkken er i særklasse og med øens specialiteter ind kodet i menuen er det en gastronomisk oplevelse morgen middag og aften.
Specielt tak til Victor og Nikolaj.
Jeg håber I får overtalt Henrik til irsk aften Sankt Patricks day med irsk musik Backhouse Symphony og Chicago blues swing på terrassen til Live-Barbeque and Steaks med Bosse og Disse.
Tak for suiten og den smukke udsigt.
Dbh Lena og Bo
Dårlig service
Jeg vil fraråde at købe deal til Samsøbadehotel, da man ikke kan, komme i kontakt med dem, hverken på telefon eller på mail . De er længe om at svare

Respuesta de Samsoebadehotel
Fantastisk personale
Smukt område , det sødeste personale, den lækreste mad
Super ophold
Helt igennem en fantastisk oplevelse. Ophold 22/9-24/9-25 med det skønneste mad og service i topklasse. De unge medarbejdere er 100% engageret, det mærkes tydeligt, når man træder ind af døren. Stor ros til dem, de gør opholdet til en fantastik oplevelse, en oplevelse ud over det sædvanlige.
Hotellet er lidt slidt.
Fremragende service og imødekommenhed, uovertruffen mad . Vi kommer helt sikkert igen!
Vi havde et helt vidunderligt ophold på Ilsemade badehotel sammen med gode venner .Allerede fra ankomsten blev vi mødt af en helt enestående service og en varme, der fik os til at føle os hjemme med det samme. Personalet er imødekommende, smilende og oprigtigt interesserede i, at man får den bedste oplevelse.
Maden er ganske enkelt uovertruffen – smagsoplevelser ud over det sædvanlige, hvor både råvarer og tilberedning er i særklasse.
Beliggenheden er noget helt for sig selv med den smukkeste udsigt over vandet og de omkringliggende marker, hvilket skaber en rolig og idyllisk stemning.
Værelserne er flotte, lyse og indrettet med sans for detaljer
Vi kan på det varmeste anbefale Ilsemade Badehotel – en perle, vi helt sikkert vender tilbage til!! ♥️☀️
Lækkert badehotel i skønne omgivelser
Vi havde en helt fantastisk weekend sammen med gode venner på Samsø Badehotel Ilsemade.
Beliggenheden er skøn med en smuk udsigt til vandet og en dejlig ro. Værelset var flot indrettet med gode senge – og vi nød virkelig den fantastiske udsigt direkte fra værelset.
Servicen var i topklasse fra start til slut. Vi blev budt velkommen med kaffe og lækker kage, og både maden og vinen under opholdet var helt igennem fremragende – stor ros til kokken!
Tusind tak til hele personalet for en uforglemmelig oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen 🌸
Vi var 2 par på weekendophold på Samsø…
Vi var 2 par på weekendophold på Samsø badehotel og dér var helt fantastisk. Lige fra vi kom følte vi os godt tilpas😃 stor ros til betjeningen og til køkkenpersonalet vi kommer gerne igen
Vi havde det dejligste ophold på Samsø Badehotel
Vi havde det dejligste ophold på Samsø de sidste dage i juli. En hyggelig ø med skøn natur, der tilmed tog imod os med solskin efter en regnvåd tur over Sjælland.
Det er en fornøjelse at bo på Samsø Badehotel, hvor alt ånder god service og opmærksomhed. Et hold af dedikerede og utroligt søde og hyggelige medarbejdere.
Hotellets restaurant får en særlig anbefaling. Alle måltider var i særklasse gode, af fin kvalitet og smukt anrettet.
Jane Jørgensen og Niels Per Sørensen
Super oplevelse og helt fantastisk…
Super oplevelse og helt fantastisk behandling. Vi havde taget fejl af datoerne og alligevel blev vi budt velkommen og fik alt vi havde bestilt, mega god stil.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Min mand og jeg er lige kommet hjem efter 4 dejlige dage på Samsø. Vi boede på Samsø Badehotel. Total fred og ro med skøn udsigt over marker ned til vandet. Det var en dejlig ferie med lækre alsidige retter hver dag. Der var virkeligt kælet for detaljerne og forskellige smage. Personalet var meget i møde kommende og hjælpsomme. Hvis du vil ned i gear, er det stedet. Tak for skønne dage. Vh Ulla og John.
Fantastisk personale og lækker lækker mad
Tak til jer 😉
Har lige haft et helt vidunderligt ophold med tre overnatninger.
Det er meget længe siden jeg og min familie har haft så dejlige dage på et hotel.
Det varme skønne personale Nikolaj, Viktor og alle de andre gjorde det hele til noget ganske særligt 😊 og maden var ganske enkelt i en klasse for sig tak til køkkenet👍
Badehotellets beliggenhed med den smukke solnedgang understregede bare en helt igennem fantastisk oplevelse.
Mange varme hilsner fra
Lone og Willy 👍👏
Bryllupsweekend
Helt igennem fantastisk oplevelse, da vi holdte vores bryllup ved Samsø Badehotel. Vi havde booket hotellet med tjek-in fredag og tjek-ud søndag for vores gæster.
Ta' selv buffet med mad til hele flokken fredag
Sammensat menu til vores bryllupsdag lørdag
Ta' selv morgenmad både lørdag og søndag
Maden var 5/5 - tak til kokken
Hele programmet blev skræddersyet som vi ønskede det og personale er lette, sjove og sørger for at alle gæsterne har det godt. 5/5
Lokation og værelser var der ikke en finger at sætte på - rene værelser med en dejlig udsigt 5/5
Tusind tak for en uforglemmelig weekend til personalet: Henrik, Nicolaj, Mark, Victor, Sofia og alle de andre vi ikke lige fik navnene på
Godt for sjælen - kan varmt anbefales
Vi havde købt en 3-dages pakke og blev simpelthen så godt forkælet. Skøn beliggenhed med dejligt værelse og lækker fælles terrasse til restauranten, med fantastisk udsigt over mark og vand - og smuk solnedgang. Dejligt mad - både morgen og aften. Og perfekt tempereret vin og gode drinks, som satte prikken over i’et. Personalet gjorde det fantastisk med smil og venlighed, der sørgede for, at vi følte os utrolig velkomne og godt tilpas. Det var vores første besøg men bestemt ikke det sidste. Vi kan varmt anbefale Samsø Badehotel og kommer helt sikkert igen.
3 dages fantastisk ophold på Samsø…
3 dages fantastisk ophold på Samsø Badehotel. Mega lækkert mad, skøn beliggenhed og det sødeste personale. Vi kommer helt sikkert igen næste år👍
Oplevelse ud over det sædvanlige
Vi havde 2 nætter på det fantastiske hotel hvor der er service samt mad ud over det sædvanlige. Nikolaj og Viktor som styrer hotellet er 2fantastiske unge mennesker som i den grad har forstand på service samt 110% overblik. Værelse 5 ,som vi boede på, har en meget stor balkon med fantastisk udsigt. Super seng og lækkert sengetøj samt pænt og rent værelse. Vi har ikke været nogle andre steder i Danmark med den kvalitet hvor man også virkelig føler sig velkommen. Da vi sad sidste aften ved maden var vi nød til at købe en ekstra overnatning, og det har vi i den grad været glade for. Ejeren Henrik er et ualmindeligt flinkt menneske. Stor ros til køkkenet som laver gourmet mad. Det er ikke sidste gang vi har været på Samsø Badehotel.
Venligst Anne og Flemming Hyrpel.
Det skønneste ophold.
Min mand og jeg havde et par helt fantastiske dage på Samsø Badehotel. Vi kommer helt sikkert igen. Der er en særlig ro omkring stedet og man bliver virkelig draget af udsigten og kommer helt ned i gear. Det helt perfekte sted at fejre vores 31 års bryllupsdag.
Der var en hel unik service fra både ejeren og de 2 utrolig serviceminded unge mænd. Det skal man lede længe efter andre steder.
Maden var meget lækker og der var rigeligt af det. Især blev vi imponeret over, at da vi skulle have desserten og jeg spurgte om jeg kunne nøjes med jordbærerne, da jeg har diabetes, så diskede de op med den flotteste dessert med jordbær, skummet fløde og smukt pyntet med sukkerfrit pynt. Det koster normalt ekstra andre steder og skal bestilles i forvejen. Virkelig en flot gestus.
Vi fik en madpakke med på vores hjemtur, som bare var lækker og frisklavet og der var igen rigeligt af det. Dejlig afslutning.
Kæmpe stor anbefaling herfra.
Sommerophold - helt ned i gear
3 dages sommerophold på Samsø Badehotel hvor vi kom helt ned i gear. Fantastisk dejlig mad, skøn værelse med fantastisk udsigt og et meget venligt og hjælpsomt personale. Kan varmt anbefale ophold her, hvis du skal helt ned i gear.
Samsø Badehotel trist og slidt ikke anbefalelsesværdig
Samsø Badehotel
Skøn udsigt og hyggelig badehotel men hvor er det synd at det fremstår så slidt og mangelfuld når det ligger så naturskønt.
Vi havde booket junior suite i 2 dage 3700,00kr i den høje ende og uden morgenmad, som vi i øvrigt tilkøbt og som var ganske udmærket.
Vore suite som det blev kaldt var både slidt, dårlig rengjort og mangelfuld.
Skimmelsvamp i brusekabinen, brusehoved revnet, intet badeforhæng trods krogene stadig hang på stangen, en vandhane i håndvask som sprøjtede til alle sider da den var tilkalder, kalk og snavs omkring vandhanen, en terrasse med 2 havestol som var så slidte og udtjente at man ikke havde lyst til at sidde på dem samtidig var det ingen hynder som passede til stolene, Inge parasol den måtte vi be’ om ja alt virkede så tilfældigt. Vi fik ikke skiftet håndklæder, tømt skrællespand ej heller strandhåndklæder fik vi tilbudt. Det mest skræmmende er at der ikke er nogen røgalarm på værelset, det undre man sig over hvordan det overhovedet er tilladt.
Ejeren blev konfronteret med nogle af tingene, men jeg blev mødt af hans ligegyldighed og arrogance,
Trustpilot er i hans optik ikke noget han kan bruge til noget, for som han sagde vi har 4000 gæster igennem hotellet om året.
Pris og kvalitet hænger ikke sammen så 1 stjerner herfra.
Kan anbefales at man finder noget andet, da badehotel overhovedet ikke afspejlet beskrivelserne fra deres hjemmeside.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.