Consulta las opiniones de los clientes
I skrivende stund sidder jeg på min seng på hotel Medio kl. 00.28 og har lyttet til skrål og højlydt musik fra hotellets bar i timevis natten mellem mandag og tirsdag. Hvordan personalet kan til... Ver más
Nu har jeg som håndværker overnattet flere gange på dette fantastiske hotel, som alle mest minder om et amerikansk motel. Maden er i top, værelserne og ikke mindst udbuddet af tv kanaler er helt vi... Ver más
Familie fest
Var til familie fødselsdag på hotel medio. Maden var rigtig lækker, rejecocktail til forret, Oksesteg med tilbehør, rigtig mørt kød, og den lækreste is til dessert, rolige og hyggelige omgivelser ,vi holder nok den næste familiefest der;-)
Fætter Kusine Fest/m overnatning.
Det var en fantastisk Oplevelse alt var i orden, jeg er ellers vant til Hoteller men en rigtig god service og Mad. Kan anbefales.
Mindesammenkomst efter bisættelse
I dag har vi holdt mindesammenkomst efter min mors bisættelse. Det var en helt overdådig buffet med fantastisk brød. Der var rigeligt af mad og vores lille selskab fik lov at tage med hjem fra buffeten. Personalet var helt fantastisk og det var den fineste afslutning på dagen - helt i vores mors ånd. Tusind tak for en dejlig eftermiddag 🙏🏻❤️
Er altid godt tilfreds
Er altid godt tilfreds
Spiser tit derude god mad til rimelige priser
Og god betjening
I skrivende stund sidder jeg på min…
Hvordan personalet kan tillade sådan en opførsel, der spolerer samtlige hotelgæsters nattesøvn, er mig uforståelig. Det er i hvert fald sidste gang, jeg har sat mine ben på hotellet.
Dog et venligt personale. Jeg håber, at de får styr på det. Og at festen snart stopper på en mandag!
Montørens drømmested 🙌alt perfekt
Montørens drømmested 🙌alt perfekt
Mvh Casper mark
Rigtig god mad til billige penge
Rigtig god mad til billige penge. Kan anbefales til sultne gæster.
De var vores “redning” da vi akut havde…
De var vores “redning” da vi akut havde brug for nyt overnatningssted i fire dage, medarbejderne er super søde og imødekommende og vi fik plads i deres hotel-lejlighed med flere rum og masser af plads. Inkl. morgenmad til en meget fair pris.
Det er “tyskerstil”, slidt -men i orden og situationen taget i betragtning helt perfekt for os.
Kunne være bedre
Kunne være bedre . Kommer ud til Brunch men nøj det skuffede . Kl 8 var der næsten ingen rundstykker eller æg . Vi fik en rundstyk hver & der kom ikke flere på bordet. Så de kunder der kom efter os kunne hverken få rundstykker eller æg
Dejligt ophold på Hotel Medio
Vi var på miniferie på Hotel Medio i Fredericia. Det var en dejlig oplevelse, fordi: Personalet var venlig, imødekommende og servicemindede. Der var fint indrettede værelse, maden var god, morgenbordet var fantastisk og der var en hyggelig stemning på stedet. Vi glæder os til at komme igen.
Familien LUNØ fra Randers
Utrolig søde og imødekommende personale…
Utrolig søde og imødekommende personale - Jeg havde behov for speciel kost i de dage jeg var der - og da jeg kontaktede hotellet fik jeg at vide at jeg skulle sende en liste over det jeg kunne spise og derefter ville kokken sørge for at jeg fik mad jeg kunne indtage - Det var virkelig god service! og til både morgen og aften var der speciel mad til mig! - Værelserne var af ældre dato men rene og pæne - Vi kommer gerne igen.
Kæmpe anbefaling herfra !!!
Jeg var i dag til et familie arrangement med frokost og kage i hotellets restaurant. Maden var vildt lækker, hjemmebagte boller og alt der hørte til. Personalet var yderst venlige, imødekommende og havde blik for hvis der manglede noget. De havde også lækre alternativer til dem med glutenallergi. Lokalerne er rigtige hyggelige og gode til at danne rammerne for en hyggelig stemning. Klart et besøg værd!!!
Dette er er rigtigt godt sted
Dette er er rigtigt godt sted! Var samlet til mindehøjtidelighed. Venligt og kompetent personale og formidabel beværtning. Var kort og godt med til at gøre det til en god mindehøjtidelighed!
Jeg har spist på Hotel Medio mange…
Jeg har spist på Hotel Medio mange gange - og jeg mener bestemt det er alle pengene værd.
God mad til en god pris - frisk og kompetent personale.
god anbefaling herfra og jeg kommer igen...
Skal ikke sove her igen.
Skal ikke sove her igen.
Vi havde bestilt en enkel overnatning til 4 voksne og 2 børn.
Vi fik et hus at overnatte i, i stedet for små værselser.
Da vi åbner døren, lugter der at fugt.
Køknet er jeg glad for at man ikke selv skulle lave mad i.
på bordet i køknet stod der en tallerken, med lidt te osv. og i stedet for kaffe i brev, har man taget et tomt glas og kommet ukendt insta kaffe i.
Der er fjernsyn i alle værselser, på godt og ondt når man har børn med.
på badeværselt, kravler der myre rundt på gulvet, hvilket gjore at min datter ikke ville gå på toilet.
Sengene er heller ikke noget at, råbe hurra for. udslitte senge, men beskidte topmadresser og i hovedepuden gemmer der sig døde myg.
Vi valgte at spise aftensmad i resturanen, dansk husmands kost til 98 kr.
frikadellerne kunne spises, men kartofler var halv rå og sovs var kedeligt og uden smag. det bord vi blev sat ved, var engangsdugen beskidt.
Manden bestilte desert, og pandekagerne var hård og ikke særlig lærkert.
Har ikke prøvet morgenmaden i nu, som er med i prisen, men har ikke høje forventninger.
Dårlig oplevelse hos Hotel Medio
Havde bestilt 40 m2 værelse til to overnatninger.
Blev ringet op og spurt om jeg ville have et dobbelt værelse med en ekstra seng istedet for og få det billigere. Det sagde jeg desværre ja til. Ved ankomst fik jeg rabat på 50,- Fik nøglen og så ned og se værelset. Med den ekstra feltseng der var stillet op så var værelset alt for lille. Gik tilbage og fik 360,- i rabat yderligere og tænkte jeg giver det en chance.
Men alt for dårlige senge, feltsengen var ikke til at sove i og ondt i ryggen samt et barn som havde sovet dårligt. Valgte at tage afsted næste dag kl. 11:45 og håbede på kun at skulle betale for en enkelt overnatning men skulle betale for begge to. Hende i receptionen var endda så fræk at udtale "Jeg havde jo fået en god pris" Tak for ondt i ryggen og et træt barn.
2070,- for en enkelt overnatning. Dog er morgenmad ganske udemærket...
Det er bare ikke i orden...
Dejligt hotel (Motel) Gode værelser med…
Dejligt hotel (Motel) Gode værelser med tv med masser af kanaler. Fint stort badeværelse. Parkering lige ved værelset. God forplejning både morgen og aften. God service. Kommer gerne igen.
Fantastisk service af Hotel Medio
Fantastisk service af Hotel Medio
Vi var en af de uheldige, der sad i kø på motorvejen i lørdags, hvilket betød bilen kogte over.
Heldigvis lige ved en frakørsel, hvor Hotel Medio lå. Sikken en service og hjælp vi fik. Utrolig hjælpsom personale, der gav os vand til bilen, senere viste det sig, det ikke var nok. Vi fik lov at blive på hotellet. Medens vi ventede bestilte vi kaffe og is med pandekager - meget meget lækkert. De holdt også et værelse åbent for os i tilfælde af, vi ikke kunne komme videre - enten sammen med vejhjælpen eller i en lånebil.
Dette var en meget positiv oplevelse, hvor man med vognen fuld af bagage, er strandet og bare sidder i uvished.
Jens
Nu har jeg som håndværker overnattet …
Maden er i top, værelserne og ikke mindst udbuddet af tv kanaler er helt vildt godt. Personalet og krofatter ( jacob) er meget opmærksom og utrolig gæstfri. Alt i alt et super dejligt sted .
Bravo😀😀😀
Perfekt hotel for børnefamilie
Vi planlagde en tur til Fredericia med et barn på 4 år og en baby på 10 md. Valget af hotel faldt hurtigt på Hotel Medio Fredericia hvor både prisen og de børnevenlige omgivelser blev opfyldt. Vi boede i hus nr 10 hvor vi havde et rummeligt værelse med eget køkken og mikroovn. Rummeligt badeværelse. Tv med masser af kanaler - bl.a Ramasjang. Der var perfekte parkeringsforhold lige ved døren. Roligt hotel med god nattero.
Helt idyllisk mindede hotellet meget om et amerikansk motel.
Aftensmaden (dagens ret) blev nydt i restauranten som er velegnet til børnefamilier.
Og morgenbuffeten var perfekt.
Vi blev under hele opholdet mødt af meget venligt og engageret personale med højt serviceniveau og vi vil vælge samme hotel igen.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.