Samtext har bistått Search Planet og meg i operativt arbeid med oversettelser i kunderelaterte arbeider over en tid. Tilbakemeldinger er gode. Jeg er meget godt fornøyd med det faglige håndtverket. Sa... Ver más
La empresa ha respondido
Vi fikk oversatt norsk tekst til 13 språk. Service og raskt sluttprodukt var svært tilfredsstillende, dette i tillegg til at vi fikk tre innvandrere fra ulike språk grupper til å gjennomlese «sine spr... Ver más
Svært god service fra Samtext, og ikke minst en solid oversettelse av en bok på 42 sider fra norsk til engelsk. Oversettelsen er teksttro og korrekt, samtidig som språket flyter godt. Oversetteren har... Ver más
God kundeservice og hyggelig personale, rask leveringstid. Fint at teksten ble levert i to formater- ett renskrevet og ett med track-changes. Selve språkvasken var ganske enkel og gikk mest på feilsta... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

En dårlig tekst blir ignorert. En god tekst blir lest. En glimrende tekst blir husket, og i tillegg får den folk til å reagere.

Pilestredet 28, 0166, Oslo, Noruega

Respuesta de Samtext International AS
Grundlig och genomarbetad översättning!
Det var första gången vi använde Samtext för översättning och vi är väldigt nöjda med leveransen!

Respuesta de Samtext International AS
Initial rapid turnaround of document was spolied because there were too many errors in the text. Once highlighted to SAMTEXT the issue was resolved and a credit to our account was provided.

Respuesta de Samtext International AS
Veldig fornøyd med jobben som ble utført, rask håndtering og god dialog.

Respuesta de Samtext International AS
Meget god kundeopplevelse! Hyggelig dialog, rask leveranse tross kort frist, ryddig og god oppfølging. Kan anbefales!

Respuesta de Samtext International AS
Veldig rask pg profesjonell service. Meget fornøyd.

Respuesta de Samtext International AS
Svarer raskt, effektive prosesser og programvarer, samt nøye - helt topp!

Respuesta de Samtext International AS
Som alltid fra Samtext: Flott og profesjonell utført oversettelse. Raskt levert. Lett å få kontakt med oversetter.

Respuesta de Samtext International AS
Rask og effektiv gjennomføring av oppdrag. Meget god overensstemmelse mellom brief og det endelige tekstprodukt. Meget fornøyd med samarbeidet.

Respuesta de Samtext International AS
Samtext har kvalitetssikret en fransk tekst som er blitt oversatt av ikke profesjonelle, og oversatt flere sider med engelsk/norsk tekst til fransk. Dialog og avklaringer underveis gikk strålende. Vi var også veldig fornøyd med resultatet. Anbefales!

Respuesta de Samtext International AS
Opplevde god og rask service i form av responstid tilbud og levering iht til forventninger.
Samtext oppleves da også som løsningsorienterte og oversettingen fra engelsk til norsk for et dataprogram benyttet i petroleumsindustrien var godt innenfor de kriteriene som var satt på forhånd.
Samtext blir kontaktet ved neste relevante anbud.

Ryddig og profesjonelt.
Kom i kontakt på telefon med en gang (i motsetning til noen av deres konkurrenter)
Leverte raskt og til avtalt tidspunkt.
Fant noen ord og vendinger som ikke stemte helt med tanke på bransjeterminologi. Her kunne kanskje oversetter hatt en dialog.
Generelt godt fornøyd og kommer tilbake ved neste korsvei!

Respuesta de Samtext International AS
Super kundeservice og kvalitet av oversettelser.

Respuesta de Samtext International AS
Más información sobre otros tipos de reseñas.