Samtext har bistått Search Planet og meg i operativt arbeid med oversettelser i kunderelaterte arbeider over en tid. Tilbakemeldinger er gode. Jeg er meget godt fornøyd med det faglige håndtverket. Sa... Ver más
La empresa ha respondido
Vi fikk oversatt norsk tekst til 13 språk. Service og raskt sluttprodukt var svært tilfredsstillende, dette i tillegg til at vi fikk tre innvandrere fra ulike språk grupper til å gjennomlese «sine spr... Ver más
Svært god service fra Samtext, og ikke minst en solid oversettelse av en bok på 42 sider fra norsk til engelsk. Oversettelsen er teksttro og korrekt, samtidig som språket flyter godt. Oversetteren har... Ver más
God kundeservice og hyggelig personale, rask leveringstid. Fint at teksten ble levert i to formater- ett renskrevet og ett med track-changes. Selve språkvasken var ganske enkel og gikk mest på feilsta... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

En dårlig tekst blir ignorert. En god tekst blir lest. En glimrende tekst blir husket, og i tillegg får den folk til å reagere.

Pilestredet 28, 0166, Oslo, Noruega
Super service og kan anbefales på det sterkeste.

Respuesta de Samtext International AS
Raske og presise i alle ledd. Superproffe i organiseringen. Leverte perfekt på avtalt tid.

Respuesta de Samtext International AS
Kunne ta, for oss, viktig oppdrag på kort varsel og leverte innen 24 timer med høy kvalitet.

Respuesta de Samtext International AS
Veldig fornøyd med oversettelser og andre større prosjekter som Samtext har hjulpet oss med de siste par årene.

Respuesta de Samtext International AS
Flinke og pålitelige! Kjempefornøyd med leveransen av oversatt tekst fra norsk til dansk.

Respuesta de Samtext International AS
Alltid veldig bra! Raskt, god kvalitet, og hyggelige folk. Anbefales!!

Respuesta de Samtext International AS
God kundeservice og bra resultat!
Vi hadde en tekst på 3 A4sider som det hastet med.
Samtext kom raskt tilbake med bekreftelse og prisoverslag.
Oversettelsen var ferdig etter kun 2 dager og resultatet var det ikke noe å si på. Ei heller prisen.
Vi vil bruke Samtext også neste gang vi har behov for en oversettelse!

Respuesta de Samtext International AS
Faglig styrke - lett å samarbeide med - lytter - presise spørsmål og tilbakemelding - hyggelig

Respuesta de Samtext International AS
God service og rask levering av materiale.

Respuesta de Samtext International AS
Nyttig, og viktig. Dette trenger alle. Vi visste ikke at det fantes så mange skrivefeil på vår nettside, det blir en helt annen opplevelse med tekst som lett kan leses uten feil. Og seriøsitet. Det går mye også på det skrivetekniske, korrekt norsk og hvilken forståelse vi ønsker å bringe frem på våre nettsider.
Førsteinntrykket betyr alt, det kjenner vi til - ingen vits i flotte sider uten en tekst som styrker ditt budskap.

Respuesta de Samtext International AS
Brukte Samtext for første gang her forrige dagen til en oversettelse fra norsk til finsk. Både hurtigheten i respons, prisen på tjenesten og kvaliteten på leveransen var enestående.

Respuesta de Samtext International AS
Mine kolleger i Sverige og Danmark er blitt veldig fornøyd med tekstene, som oversettes fra norsk. Oversettelsene til engelsk bærer noen ganger preg av å være gjort uten like stor kjærlighet, der det kunne blitt bedre å omarbeide setningene litt mer. Derfor 4 og ikke 5 stjerner.

Respuesta de Samtext International AS
Hyggelig personal. Profesjonelt oversatt. Helt perfekt.

Respuesta de Samtext International AS
Godt arbeid, raskt levert! Hyggelige og imøtekommende på telefonen i forkant!

Respuesta de Samtext International AS
Rask og effektivt arbeid på kort varsel :)
Vi - NorEngTrans.no - bestilte en oversettelse, fra nynorsk til tysk.
Siden det ble slik at vår kunde ønsket å omgjøre noe av det allerede oversatte innhold, tok Samtext den oversatte teksten og gjorde de endringer som vår kunde ønsket og leverte et resultat som kunden kalte "Det var flott",....
Det er med glede å kunne dele det gode resultatet med Samtext.
Mvh, Arvid Henriksen, daglig leder
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.