Jeg bestilte nogle fidgets og det gik lige efter bogen indtil det kom til DAO, hvor pakken blev beskadiget og kom til besigtelse (iflg buddet) så gik det i stå. Jeg skrev til dem om at sende en ny og... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ikke fået mine varer efter knap 2 uger. Sendt med Dao. Svar retur at de også har problemer med Dao. Jamen hvis i har store problemer med Dao. Hvorfor benytter i dem så? Efter 14 dage ingen modtaget... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig betjening og forsendelse af de bestilte varer. Priserne er lave, så børn og unge kan være med deres lommepenge til at købe de ønskede legetøj. Anbefaler firmaet kraftigt til alle.
Super kunde service, jeg fik mine varer allerede næste dag. Jeg kommer til at købe mere hos Sander
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Pop it Fidget toy Simple dimble
Información de contacto
Dinamarca
- sandersshop.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk lille webshop
Fantastisk lille webshop, med gode produkter, gode priser og hurtig levering!
Ikke fået mine varer efter knap 2 uger
Efter 14 dage ingen modtaget varer. Men beløbet er trukket fra min konto. Dårlig stil

Respuesta de Sandersshop
Vi har ikke fået vores pakke
Vi har ikke fået vores pakke.
Har valgt at hente selv, kom på adressen i deres åbnings tid, der var ikke noget shop...

Respuesta de Sandersshop
Hurtig betjening og gode varer.
Mega tilfreds kunde
Havde det jeg søgte og til en skarp pris. Hurtig nethandel og lyn levering.
God oplevelse
Gode priser, hurtig betjening og jeg fik alt det jeg bestilte.. Hvad mere kan man ønske.. 😊
Fantastisk service
Jeg skrev til dem om at sende en ny og straks efter kom de selv til døren og leverede en ny. Det er sjældent man oplever den service, det er bemærkelsesværdigt og vækker stor tillid her. Skal jeg købe mere af det, er det KLART et sted jeg vil anbefale
Rigtig hurtig levering og alt var i…
Rigtig hurtig levering og alt var i skønneste orden.. ikke sidste gang jeg handler hos Sandershop.
Alt var perfekt
Bestilte lørdag, havde pakken allerede tirsdag, og varerne jeg bestilte var i rigtig god kvalitet.Kan klart anbefales.
Hurtigt levering og gode priser. Har bestilt derfra 2 gange og er ikke sidste gang. 👌
Fin service 🤩
Nem bestilling / lynhurtig levering 👍
Hurtig og god betjening
Butikken var rigtig hurtig til at sende…
Butikken var rigtig hurtig til at sende varen.
La experiencia Trustpilot