Top service vanwege het gratis mee leveren van een extra steel voor de bestelde toiletborstels, omdat de originele door eigen toedoen was gebroken. Snel en juist geleverd.
Consulta las opiniones de los clientes
Vlugge levering en product was zoals ze die hadden beschreven. Prijs / kwaliteit was correct en met een mooie korting. Ik zou sanicswinkel.nl zeker aanbevelen.
De producten die we besteld hebben zijn we zeer tevreden over! 2 producten teruggestuurd omdat wij het verkeerd gelezen hadden. Ook dat is keurig afgehandeld! Zeer tevreden
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Sanics geloven wij dat de badkamer meer is dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek voor ontspanning en verjonging. Onze hoogwaardige, innovatieve producten zijn ontworpen om je dagelijkse routine te verfijnen en je badkamer te veranderen in een plek van comfort en luxe. Met een focus op duurzaamheid en uitzonderlijke klantenservice streven we ernaar om een positief verschil te maken in de wereld en het leven van onze klanten te verbeteren. Ontdek Sanics en verfijn je badkamer ervaring.
Información de contacto
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Zeer hulpvaardig bij klacht
Zeer hulpvaardig bij klacht, en deze enorm goed & zeer snel opgelost! Complimenten!
Mooi product
Mooi product, ziet er goed uit!
Het contact met de klantenservice was erg prettig en snel.
Prima spul en netjes geleverf
Snelle levering (zéér) zoals…
Snelle levering (zéér) zoals afgesproken. Uitstekende kwaliteit van de goederen. Transformatie van de vetrekken.
Goede materialen, goede service
Goede materialen, snelle service voor een goede prijs, dik tevreden
Onhandige plakstrip
Snelle levering. Echter was het product die wij hebben ontvangen niet van hele goede kwaliteit. Het gaat om een plakstrip aan een houder voor handdoeken. Wanneer je het folie dat op de plakstrip zit er af wilt trekken, trek je de gehele lijmlaag mee.
Vriendelijk telefoongesprek
Vriendelijk telefoongesprek. Snel en praktisch kon ik de hNddoekstang retourneren
Complimenten!!
Gewoon perfect waarvoor dank
Levering zoals afgesproken. Snelle feedback bij een vraag.
er was een klein misverstand met de…
er was een klein misverstand met de levering maar dit werd snel en perfect professioneel opgelost .
een aanrader om er mee zaken te doen .
producten kwalitatief top !!!
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Prima artikel
Prima artikel. De lijm is goed. Het badkamer bakje hangt goed en stevig.
Minpunt: de stickers zijn erg moeilijk te openen. Dat is jammer want ik heb nu tape moeten gebruiken waarvan de resten lastig weg zijn te krijgen.
Top webshop met goeie producten
Top webshop met goeie producten! Snel geleverd en makkelijk te monteren
Prima webshop
Duidelijke site, goede producten, prima communicatie en snelle levering. Top
Omruilen artikel
Ze hadden het verkeerde artikel,keurig mailverkeer,het goede werd snel geleverd
Snelle en vlotte levering
Netjes en stevig verpakt
Netjes en stevig verpakt. Acceptabele levertijd.
Ik kende mijn bestelde artikelen al en materiaal was volgens verwachting.
Más información sobre otros tipos de reseñas.