Sans - Casual Merkkleding Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leuke kleding, veel verschillende merken. Enige minpunt, je betaald verzendkosten, als iets niet past retourkosten en als je een andere maat wil wederom verzendkosten, dit houdt mij tegen in de toekom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goede prijs en artikel snel geleverd. De bijkomende dure verzekering die je wordt voorgesteld om je artikel terug betaald te krijgen indien verloren geraakt bij verzending vind ik een beetje... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed aanbod van merkkleding in de sale periode. Mooi systeem voor verzendkosten. waarbij de prijs snel afneemt naarmate je meer gelijktijdig bestelt. Ook retourzenden is goed geregeld door voor een... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie merk overhemden gekocht met flinke korting, werden vlot geleverd. Een moest retour, je betaalt wel voor de retour maar het proces is zo simpel en gemakkelijk, mijn complimenten.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 82% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

175 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

terleurstellende ervaring Sans-Online

Ik kocht een jeans van PME bij Sans‑Online, die na maximaal 15 keer wassen kapotging, twee weken vóór het verstrijken van de wettelijke garantietermijn van één jaar. Bij melding hierover zei medewerker Sylvia dat de garantie enkel geldt volgens de leverancier, en dat die inmiddels verstreken zou zijn. Daarmee wordt de wettelijke garantie genegeerd.

Volgens de eigen algemene voorwaarden biedt Sans‑Online een garantie van minimaal een jaar, met recht op kosteloze reparatie of vervanging binnen die periode. Bovendien is wetgeving duidelijk dat de webwinkel als verkoper zelf aansprakelijk is, ongeacht andere afspraken die zij hebben met Justbrands, hun leverancier.

In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, wordt de klant in de kou gelaten met een onjuiste interpretatie van de regels. Ze doorkruisen hiermee bewust of onbewust de consumentenwetgeving. Een teleurstellende ervaring, en reden om voortaan elders te kopen.

22-8: Sans heeft onderstaande reactie gestuurd, dit is precies wat ik bedoel. Ze hebben het product niet gezien, niet om gevraagd (behalve een foto). De conclusie dat het slijtage is en geen productiefout, is allesbehalve objectief. En het was ruim binnen een jaar, niet na een jaar. Verbazing alom dat ze dit blijven zeggen.

19 de agosto de 2025

Beste klant,

Bedankt voor je review en aanvullende gegevens. We begrijpen dat dit vervelend voor je is. In dit geval gaat het echter om slijtage die is ontstaan door het gebruik. Slijtage valt helaas niet onder garantie, omdat dit geen productiefout betreft. Na een jaar kunnen wij hier dan ook geen garantie meer op bieden.

Mocht je nog vragen hebben of advies willen over onderhoud of een passend alternatief, dan helpen wij je natuurlijk graag verder.

Team Sans-Online

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Is Sans van Just Brands?

Heel vreemd PME short bij Sans-Online besteld, maar kwam NIET via Sans-Online binnen, maar via fabrikant PME. Hoe kan dit? Is Sans overgenomen of worden PME producten door PME zelf verzonden? Verder was short behoorlijk gekreukt en heb digitale factuur van Sans voor administratie nog steeds niet, kortom veel vragen.

15 de julio de 2025

Teleurstellend

Ik wil graag mijn teleurstelling uitspreken over de ervaring met de klantenservice van Sans-online. De bestelling die ik ontving bleek helaas niet correct te zijn. Toen ik hierover telefonisch contact opnam met een van de medewerkers, merkte ik tot mijn spijt weinig begrip of bereidheid om mee te denken over een oplossing. Dat vond ik erg jammer.

Uiteindelijk heb ik de bestelling retour gestuurd, maar de hele gang van zaken was voor mij een teleurstellende ervaring. Hopelijk wordt hier iets van geleerd.

10 de julio de 2025

Beste klant,

Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Zou je contact met ons op willen nemen? info@sans-online.nl.

Team Sans-online

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In winkel gekochte kleding kan niet per post retour, alleen in winkel

Afgelopen week een t-shirt in de winkel
in Rijssen gekocht als cadeau. Ondanks juiste maat helaas te klein. Aangezien we op 2 uur rijden vanaf Rijssen wonen klantenservice gebeld om mogelijkheden retour te bespreken. Het is alleen mogelijk het t-shirt in de winkel retour te doen. Dit bevreemdt mij aangezien Sans-Online ook online verkoopt.
Erg spijtig… raad je daarom ook aan om geen kleding als kado in de winkel van Sans-online te kopen, want als het niet past kan het alleen retour in de winkel. Dit terwijl het bedrijf ook online bestellingen verwerkt, verstuurt en retouren verwerkt.

16 de julio de 2025

Beste klant,

Bedankt voor je bericht en je feedback. Wat jammer om te horen dat het cadeau helaas niet past en dat het retourproces hierdoor lastig is. We begrijpen heel goed dat het vervelend is om hiervoor een eind te moeten rijden.

We willen je graag uitleg geven over ons beleid: artikelen die in één van onze fysieke winkels zijn aangeschaft, kunnen enkel daar ook retour worden gebracht of geruild. Dit komt doordat de winkel een aparte administratie voert van aankopen, los van onze online shop. Om die reden kunnen wij geen winkeltransacties via onze online retourservice verwerken.

Het spijt ons je zo niet verder te kunnen helpen.

Team Sans-Online

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie artikelen en duidelijk in levering.

Mooie artikelen. Duidelijk in levering. Zo bestelde ik 2 rokken en werd meteen gemeld dat ik de rokken in 2 leveringen zou ontvangen. Voor de 2e rok was meer tijd voor levering nodig. De 1e rok is meteen geleverd. En ze voldoen beiden aan de verwachtingen. Top!

5 de julio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.