Leuke kleding, veel verschillende merken. Enige minpunt, je betaald verzendkosten, als iets niet past retourkosten en als je een andere maat wil wederom verzendkosten, dit houdt mij tegen in de toekom... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Heel goede prijs en artikel snel geleverd. De bijkomende dure verzekering die je wordt voorgesteld om je artikel terug betaald te krijgen indien verloren geraakt bij verzending vind ik een beetje... Ver más
Goed aanbod van merkkleding in de sale periode. Mooi systeem voor verzendkosten. waarbij de prijs snel afneemt naarmate je meer gelijktijdig bestelt. Ook retourzenden is goed geregeld door voor een... Ver más
Mooie merk overhemden gekocht met flinke korting, werden vlot geleverd. Een moest retour, je betaalt wel voor de retour maar het proces is zo simpel en gemakkelijk, mijn complimenten.
Información sobre la empresa
Información de contacto
Haarstraat 33, 7462 AK, Rijssen, Holanda
- 085-0292124
- info@sans.nl
- sans.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 82% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Gewoon eerlijk en snel
Je krijgt gewoon heel snel wat je besteld hebt. En ook al kost het je geld om te retourneren, dat wordt dan ook heel snel en netjes weer afgehandeld.
Alles gewoon goed verlopen.
Graag achterkant jurk op de foto!!!
Jammer dat ze de jurk alleen aan de voorkant laten zien!! Zo kun je niet zien dat er aan de achterkant een diepe plooi zit, wat de jurk ernorm wijd maakt. Dus daarom retour!! Als ik dat van te voren had geweten had ik hem niet besteld.

Heel goede ervaring met Sans
Heel goede ervaring met Sans. Alles dik in orde. Keurig op tijd het pakketje ontvangen.
Fijne producten
Fijne producten, snel volgens afspraak geleverd. 🤗
Toppie
De bestelling is snel en verzorgd opgestuurd. Ook de retourzending was goed en snel geregeld en geld was binnen 2 dagen teruggestort. Dus alles is goed en efficiënt geregeld.
Om de tuin geleid door dit bedrijf
Nou die 2e bestelling is niet prijs kwaliteit …deze jas is veel te duur voor uitvoering. En als ik hem terugstuur krijg ik wel geld terug maar kost me ook weer portokosten ….wat een bedrieglijke advertentie van die korting 😡

Duidelijke website
Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering
Fijne onlineshop
Snelle verzending artikelen. Retouren worden ook snel afgehandeld.
Sans heeft ook een leuke uitgebreide collectie.
Altijd zeer tevreden over Sans online: snelle levering, maar ook keurige vlotte afhandeling van retourneren
Volop keuze. Veel merken waar je uit kan kiezen
Veel merken waar je uit kan kiezen. Makkelijk bestellen, snelle levering . Genoeg opties om eventuele retour te sturen.
Twee artikelen bleken achteraf niet op…
Twee artikelen bleken achteraf niet op voorraad te zijn en blouse die wel opgestuurd werd, kwam echt als een verkreukeld vodje aan.

Respuesta de Sans - Casual Merkkleding
Snelle levering en goede pasvorm van de…
Snelle levering en goede pasvorm van de broek
Prima prijs/kwaliteitverhouding en…
Prima prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering 👍
Gevonden wat ik zocht
Gevonden wat ik zocht, in de aanbieding ook nog. En snelle levering! Echt top
Leuke site veel merken en veel keus
Leuke site veel merken en veel keus.
Heb 3 thirts van Only bestelt maat M .
Makkelijk om te bestellen ook snel in huis en zitten heerlijk en staan zeker erg leuk.
Ben erg tevreden ermee.
Zeker een aanrader ook de prijs is top.
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET!
Zodra je iets terugstuurt, zeggen zij dat ze het niet hebben ontvangen en moet je jouw afgiftebewijs mailen. Dit heb ik netjes gedaan en dan blijven zij zeggen dat het pakket niet is gevonden en dat mijn afgiftebewijs niet klopt.
Ze laten je expres jouw retourzending inleveren bij een bemand DHL servicepunt, zodat je zo'n klein bonnetje krijgt en hopen dan dat je die kwijt raakt. Andere online shops hebben ook retourmogelijkheden bij b.v. onbemande servicepunten van DHL en Postnl, maar dan krijg je jouw afgiftebewijs via de mail en die raak je minder snel kwijt... Zij verdienen aan het niet terugbetalen van jouw retourpakketje. Dit heeft mij 5 euro retourkosten plus een paar honderd euro gekost aan retour kleding in vermist pakket. Wees gewaarschuwd voor dit bedrijf!

Respuesta de Sans - Casual Merkkleding
Artikel besteld en betaald maar niet…
Artikel besteld en betaald maar niet meer leverbaar. Bedrag wordt wel teruggestort.
Fijne webshop
Fijne webshop, betrouwbaar, mooie kleding en supersnelle levering!