Banner for Sappa

Sappa Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det började med att jag ringde för att säga upp mitt abonnemang. Hade en gammal box till tv´n. Jag blev erbjuden ett bättre pris på abonnemanget samt en ny dosa att koppla in istället för boxen som de... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hade lite klydd att logga in första gången. Gick inte att logga in med fyra sista för någon anledning, så jag skapade lösenord via hemsidan. Det gick dock inte att logga in med det nya lösenordet,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag jämför upplevelsen med Tele2, som jag tyckte var något vassare och tydligare, bl a layouten där alla dagens program finns noterade Texten där är svårläst även om den kan förstoras en aning.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har nu flera ggr informerat er + styrelsen om att jag INTE är intresserad av att anslutas till Sappa. Jag förväntar mig en bekräftelse o garanti på att jag INTE belastas med några kostnader för... Ver más

1. Proveedor de Internet
  2. Compañía de cable
  3. Proveedor de servicios de Internet
  4. Operador de telefonía móvil
  5. Servicio de películas por streaming

Escrito por la empresa

Hej, det är vi som är Sappa! En kundvänlig och stabil telekomoperatör som levererar bredband, TV, streamingtjänster och telefoni till ca 500,000 hushåll i Sverige. För oss är det viktigaste att du får tjänster som är stabila, självklara och kraftfulla – lite som rinnande vatten. Det ska bara fungera, vara enkelt att använda och till ett vettigt pris. Vi erbjuder bredband i flera hastigheter, från 100 upp till 1000 Mbit/s, alltid med en kraftfull router som komplement. På tv- och streamingsidan hittar du allt från sport i världsklass på Viaplay och TV4 till underhållning från SkyShowtime. Vår kundsupport når du varje dag — oavsett om det är helg eller röd dag har vi någon på plats för att svara på dina frågor, för vi vet hur viktigt det är att din uppkoppling alltid fungerar.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

6 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

915 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

snabb och bra service

23 de julio de 2026

Hej Åke!
Vad härligt att du är nöjd med supporten du fått när du behövt hjälp. Tack så mycket för att du skickat in en recension med din upplevelse!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ni tar full betalt fastän jag inte…

Ni tar full betalt fastän jag inte kunnat bruka tjänsten

22 de julio de 2026

Hej Mona!
Tråkigt att höra att dina tjänster inte fungerat riktigt som de ska för dig. Jag kikade på din kundprofil hos oss och ser att du varit i kontakt med oss gällande felsökning, som ser ut att ha löst sig. Om du fortfarande upplever problem med dina TV-kanaler får du gärna ringa in så att vi kan åtgärda problemet. Du når oss alla dagar i veckan på 0774-444 744.

Hej Glenn!
Tack så mycket för att du skickat in ditt betyg till oss, och för att du ville ge oss fem stjärnor. Härligt att se att din fiber fungerar för dig! Skulle det vara något som krånglar eller om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till vår kundsupport — vi finns på plats alla dagar.

Ha en fortsatt fin sommar!

Trevliga

Trevliga, mötesgående och fixar

29 de julio de 2026

Hej Ann!
Vad glad jag blir av att se att du är nöjd med hjälpen som du fått från vår kundsupport. Tack så mycket för att du skickat in ett omdöme till oss och delar med dig av din upplevelse!

Hoppas att du har en härlig sommar!

Imponerande bra service!!!!!

Snabb service, trevligt bemötande och mkt hjälpsamma vid en installation. Kortet till tv'n kom snabbt!!!!! Mkt nöjd!!!!!!!

27 de julio de 2026

Hej Anna!
Tack så mycket för ditt fina betyg, riktigt härligt att höra att du är så nöjd med hjälpen du fick vid installationen och att allt fungerar som det ska för dig. Skulle det uppstå några frågor om dina tjänster framöver är du självklart välkommen att höra av dig igen, vi finns här för att hjälpa!

Önskar dig en fortsatt go sommar!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Godtyckliga fakturor utan något ansvarstagande

Drar till extra på fakturan och yrkar på att det var dåvarande månads pris och att de inte kan göra åt det. Hade ett billigt erbjudande som gick ut, så gick över till ordinarie pris (489) helt plötsligt får jag en faktura på 599 för 250/250 det finns inget abonnemang som går upp till det priset 250/250 ska kosta 519, hörde av mig för att säga upp abonnemanget, personen uppgav att det inte fanns något han kunde erbjuda och jag sa upp abonnemanget. När jag senare hör av mig till faktura avdelningen och tar upp det med kundtjänst uppger han att det kanske var dåvarande priset. Enligt honom hade de alltså priset 599 i en månad (?) och att han inte kunde göra något åt den fakturan men kan se till att fakturorna framöver landar på 519. Kunde inte säga upp mitt abonnemang snabbt nog. Otroligt oseriöst med en kundtjänst som uppenbarligen inte har koll.

28 de julio de 2026
Opinión espontánea

Hej Sasuke!
Jag beklagar verkligen att din upplevelse med oss inte levde upp till förväntningarna och att du känner dig missnöjd med faktureringen och vår kundtjänst. Jag förstår att det är frustrerande när prisuppgifter är otydliga och när informationen från olika medarbetare inte stämmer överens.

Jag tar din feedback vidare till kundsupportansvarig för att se över om vi kan ändra något i våra rutiner för att säkerställa att all information är korrekt och konsekvent.

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter, det hjälper oss att bli bättre.

Alltid proffsigt bemötande på sappas

Alltid proffsigt bemötande på sappas
kundtjänst.

18 de julio de 2026

Hej Leif!
Tack så mycket för ditt fina betyg. Jag blir glad att höra att du är nöjd med vår kundsupport! Självklart är det bara för dig att kontakta oss igen om det skulle uppstå några ytterligare frågor framöver.

Ha en fortsatt bra sommar!

Fungerat bra

Bra bemötande

9 de julio de 2026

Hej Björn!
Gott att se att allt fungerar bra och att du är nöjd med hjälpen du fått hos kundsupporten. Skulle du ha några ytterligare frågor framöver är du självklart välkommen att höra av dig igen.

Ha nu en riktigt go sommar!

Mycket bra

Mycket bra.

18 de julio de 2026

Respuesta de Sappa

Tack för ditt höga betyg, vad härligt att se att du är nöjd med oss som leverantör!

Önskar dig en riktigt härlig sommar!

Respuesta de Sappa

Tack så mycket för ditt fina betyg, vad roligt att du är så nöjd med kontakten som du haft med vår kundsupport. Du är självklart välkommen att höra av dig igen om det skulle uppstå någon ny fundering!

Ha en fortsatt härligt sommar!

Snabb leverans vid beställning

Snabb leverans vid beställning

17 de julio de 2026

Hej Tommy!
Tack för att du skickat in ditt betyg till oss, vad bra att du fått hem din beställning i tid. Hoppas att det inte var några problem att installera så att du också kommit igång, annars är det bara att du hör av dig!

Ha en fortsatt fin sommar!

Lättstartat

Bra utbud. Lätt att komma igång

16 de julio de 2026

Respuesta de Sappa

Så bra att det fungerat för dig i starten och att du är nöjd med utbudet, gott att höra! Tack för att du tog dig tiden att skicka in ditt betyg till oss.

Önskar dig en underbar sommar!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Min förening har från 1 juli Sappa som…

Min förening har från 1 juli Sappa som bredandsleverantör. Min kontakt för hyra av router fungerade bra och installationen var enkel och har hittills fungerat utmärkt. Gärna fler kanaler i TV utbudet.

16 de julio de 2026

Hej Lajla!
Vad gott att höra att du kommit igång med de gruppavtalade tjänsterna och fått ordning på router. Om ni är fler i föreningen som är intresserade av fler kanaler, kan ni alltid ta kontakt med oss via er ordförande för att uppgradera till ett större utbud.

Annars vill jag också tipsa om vårt paket TV Fem Flex, där du kan välja fem valfria kanaler och byta varje månad om du vill variera. Det paketet hittar du på sappa.se/tv-abonnemang.

Väldigt trevlig personal

Väldigt trevlig personal, väldigt snabb service .

20 de julio de 2026

Respuesta de Sappa

Tack så mycket för att du skickat in ditt omdöme till oss, vad härligt att höra att du är nöjd med kontakten du haft med vår kundsupport.

Hoppas att du har en bra sommar!

Fungerar utmärkt

Fungerar utmärkt. Dock önskar vi att det skulle vara billigare.

22 de julio de 2026

Hej Stig!
Tack för ditt omdöme, var roligt att det fungerar bra för dig! Jag håller med om att den här typen av tjänster kan kännas lite dyra nuförtiden, men hoppas att stabiliteten och vår tillgängliga kundsupport gör att du känner att tjänsterna är värda sitt pris.

Önskar dig en fortsatt fin sommar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var enkelt att installera

Det var enkelt att installera, bra pris. Att den var anpassad till vart jag bor så att nyheter blir Västernorrland.

29 de junio de 2026

Hej Johnny!
Vad härligt att höra att du kommit igång med din nya TV-tjänst och att du är nöjd med hur den fungerar. Tack så mycket för att du skickat in ditt omdöme till oss!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sluta med detta trams

Om ni inte slutar med dessa meddelanden säger jag upp mitt abonnemang.

15 de julio de 2026

Hej Per!
Beklagar om du har fått fler inbjudningar till Trustpilot än du tycker är rimligt. Våra inbjudningar skickas automatiskt efter att du varit i kontakt med oss eller beställt nya tjänster, så inga fler borde komma nu.

Önskar dig en fortsatt fin sommar!

Hej Ida!
Kul att se att det har gått så smidigt för dig att komma igång med dina nya tjänster. Tack så mycket för att du skickat in ett omdöme.

Mycket bra

Mycket bra. TAck

13 de julio de 2026

Hej Saad!
Tack så mycket för ditt omdöme, vad roligt att du är nöjd med oss som leverantör!

Smidigt byte av bredbandsleverantör

Smidigt byte av bredbandsleverantör, tydlig och bra information om hur övergången till Sappa skulle gå till.

19 de junio de 2026

Hej Kristina!
Tack för att du delar med dig av din upplevelse, härligt att höra att allt gått bra för dig när du bytte till vårt bredband. Tveka inte att höra av dig om du skulle ha några funderingar framöver!

Hälsningar, Andrea på Sappa

8 consejos para escribir buenas reseñas.