Banner for Sappa

Sappa Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det började med att jag ringde för att säga upp mitt abonnemang. Hade en gammal box till tv´n. Jag blev erbjuden ett bättre pris på abonnemanget samt en ny dosa att koppla in istället för boxen som de... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag jämför upplevelsen med Tele2, som jag tyckte var något vassare och tydligare, bl a layouten där alla dagens program finns noterade Texten där är svårläst även om den kan förstoras en aning.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har nu flera ggr informerat er + styrelsen om att jag INTE är intresserad av att anslutas till Sappa. Jag förväntar mig en bekräftelse o garanti på att jag INTE belastas med några kostnader för... Ver más

1. Proveedor de Internet
  2. Compañía de cable
  3. Proveedor de servicios de Internet
  4. Operador de telefonía móvil
  5. Servicio de películas por streaming

Escrito por la empresa

Hej, det är vi som är Sappa! En kundvänlig och stabil telekomoperatör som levererar bredband, TV, streamingtjänster och telefoni till ca 500,000 hushåll i Sverige. För oss är det viktigaste att du får tjänster som är stabila, självklara och kraftfulla – lite som rinnande vatten. Det ska bara fungera, vara enkelt att använda och till ett vettigt pris. Vi erbjuder bredband i flera hastigheter, från 100 upp till 1000 Mbit/s, alltid med en kraftfull router som komplement. På tv- och streamingsidan hittar du allt från sport i världsklass på Viaplay och TV4 till underhållning från SkyShowtime. Vår kundsupport når du varje dag — oavsett om det är helg eller röd dag har vi någon på plats för att svara på dina frågor, för vi vet hur viktigt det är att din uppkoppling alltid fungerar.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

6 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

915 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Sappa håller inte måttet

Har tv abonnemang från Sappa sedan april/maj. Vi har upplevt riktigt dålig bildkvalitet både via app och hubb (box).
Alla VM fotbollsmatcher med snabba rörelser har varit suddiga gubbar som springer omkring. Har försökt överallt här hemma även internetleverantören och lagt så mycket tid på att felsöka. Felanmälde hos Sappa för över en månad sen - de har fortfarande inte hjälpt oss. De skyllde på att det var semester tider och kort om folk. Otroligt dålig service och kundsupport. Slutade med att jag sa upp tjänsten bara efter 3 månader.
Gick tillbaks till Telia med toppen bild igen! 👍🏻😊

22 de julio de 2026

Hej Anna!
Tråkigt att höra att det här är uppfattningen du fått av oss under din korta tid som kund. Givetvis är det viktigt att det fungerar bra under viktiga händelser som VM och att felanmälningar blir tagna på allvar. Jag skickar vidare din upplevelse till vår kundtjänstchef så att hon kan undersöka hur det kan ha dröjt så länge med svar till dig.

Hoppas att du kan överväga att komma tillbaka till oss någon gång framöver, så att vi får möjligheten att förbättra din bild av oss. Önskar dig en fin sommar!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tack vare en förnämlig support lämnar…

Tack vare en förnämlig support lämnar jag min bedömning. I övrigt är tjänsten vad den är, kanaler i TVn.

21 de julio de 2026

Hej Marten!
Tack för ditt omdöme, härligt att se att du är nöjd med den service du fått från vårt supportteam och att TV-kanalerna fungerar som de ska.

Hoppas att du har en riktigt fin sommar!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tjänsten delvis utslagen flera veckor .

Tjänsten delvis utslagen flera veckor .
Ingen ersättning.
Inkompetent bemötande.
Rekommenderas inte.
Pröva Telia Play istället- samma utbud och mycket billigare.
-/——
Har nu prövat Telia Play i några månader.
Mycket pålitligare och avsevärt billigare än Sappa.
Mycket billigare och - bättre, alltså.

7 de marzo de 2026

Hej Hans!
Tråkigt att höra att dina tjänster inte fungerat som de ska, så ska det givetvis inte vara. Tyvärr kan jag inte se dina kunduppgifter den här vägen för att kunna titta på vad som hänt i ditt ärende, eller se någon förklaring till varför kundsupporten gjort bedömningen att det inte blev någon kompensation för det här tillfället.

Jag hoppas att du är villig att vara kvar hos oss som kund ett tag till, så att vi får möjlighet att förbättra din uppfattning om oss. Och har du någon vidare fundering, är du självklart välkommen att höra av dig.

Önskar dig en fortsatt fin sommar!

Jättebra

Jättebra, hjälpsamma och tillmötesgående.

13 de julio de 2026

Hej Lotta!
Vad gott att höra att du har fått den hjälpen du behövde när du kontaktat vår kundsupport. Tveka inte att höra av dig igen om det uppstår någon fundering kring dina tjänster!

Hoppas att du har en bra sommar!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bor ju på landet nu på sommaren så här…

Bor ju på landet nu på sommaren så här är det enbart streaming från appen och det funkar. Men det är snurrigt vad jag ska göra när jag flyttat in till stan. Er info på papper är inte klar. Först fick jag ett papper som sade att jag skulle söka kanalerna igen och jag tyckte det lät bra med det. Men i går fick jag ett litet kort att installera på TV:n och jag fattar inte varför då???? Informationen om kortet är inte bra... Vidare har jag två TV och ska jag behöva ett kort till då??? Sen decoder det står om, vad har jag för nytta av en sådan. Decoder har ju inte behövts när vi hade Tele2.
Mvh Jan

20 de julio de 2026

Hej Jan!
Såhär hänger det ihop:

Du har ett grundutbud med TV-kanaler via din bostadsrättsförening. De kanalerna kan du se utan någon TV-modul och digitalkort, du bara söker fram dem direkt i din TV på det sättet som stod i informationsbladet. De här kan du också se i Sappa Play-appen.

Men jag ser också att du varit i kontakt med vår kundsupport och lagt till TV-paketet V sport. Det är ett såkallat "krypterat" utbud, som därför kräver TV-modul och digitalkort för att läsas in i din TV. Så på den TV:n du vill se V sport-kanalerna behöver du sätta in den utrustningen och därefter göra din kanalsökning.

V sport-innehållet kan du även se i Sappa Play-appen och med den inkluderade streamingtjänsten Viaplay. Så om du har en smart-TV/Apple-TV/Chromecast eller liknande till din andra TV-apparat (eller såklart på ditt lantställe), behöver du ingen ytterligare TV-modul för att se V sport även där.

Hoppas att det klargjorde det hela, annars är du självklart välkommen att höra av dig när du är tillbaka i stan, så hjälper vi dig med att komma igång!

Ha en fortsatt go sommar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trebligt bemötande o snabb exp av…

Trebligt bemötande o snabb exp av ärendet. Dessutom vätdefullt kampanjerbjudande f Fem Glex dom jag valde. Stort programamtal att välja mellan.

13 de julio de 2026

Hej Leif!
Vad härligt att höra att du är nöjd både med hanteringen hos kundsupporten och med dina tjänster. Tack så mycket för att du tog dig tiden att skicka in ett omdöme till oss.

Hoppas att du har en fin sommar!

Toppen Bäst

Toppen Bäst

19 de julio de 2026

Hej Stefan!
Tack så mycket för ditt fina omdöme, så roligt att höra att du är nöjd med oss som leverantör.

Hoppas att du har en riktigt fin sommar!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varje gång det blir strömlöst måste man…

Varje gång det blir strömlöst måste man logga in igen. Vet inte om routern är lite kaiko men så brukar det inte vara. Man måste också glömma nätverket för att kunna logga in igen. Det sker inte automatiskt som det gjort med förra.

18 de julio de 2026

Hej Theresa!
Det låter inte riktigt som det ska, det håller jag med om. Ring gärna in till oss nästa gång det här händer, så kan vi undersöka det här tillsammans. Jag misstänker att det skulle kunna vara någon inställning i din router som behöver justeras.

Ha en fortsatt fin sommar!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mycket avbrott och buffring

Mycket avbrott och buffring. Enligt sappa verkar det vara mitt fel eftersom dom alltid rekommenderar att byta kablar. Börjar allvarligt att tröttna och byta leverantör.

19 de julio de 2026

Hej Roland!
Jag förstår absolut att det är frustrerande om du har upprepade avbrott i dina tjänster, så ska det naturligtvis inte vara. Tyvärr har jag inte tillgång till dina kunduppgifter den här vägen och kan därför inte hjälpa dig med att kolla upp hur det går för eventuella ärenden eller driftstörningar i ditt område.

Vad gäller kablarna, så är det något vi alltid behöver kontrollera som ett av de första stegen i en felsökning. Trots att de bara ligger orörda slits de inifrån med tiden, och är ofta en lösning på problemet om man har TV- eller bredbandstjänster som går hackigt. Om du testat med andra kablar, är det givetvis något annat som stör och som vi måste gå till botten med.

Om du fortfarande upplever störningar och inte redan har ett ärende igång med vår kundsupport, hör gärna av dig så att vi kan söka vidare och åtgärda problemet!

Hoppas att du har en fin sommar!

Hej Lotta!
Tack så mycket för att du skickat in ett omdöme till oss. Vad skönt att höra att du fått snabb hjälp från vår support när du behövde det. Självklart är du välkommen att höra av dig igen om det skulle uppstå några nya funderingar!

Ha en fortsatt fin sommar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra tjänster som var lätta att installera

Snabb och tydlig information kring de tjänster jag valt.
Mycket lätt att installera TV-hub🤩
Nya routern gjorde en avsevärd skillnad

Hej Jenny!
Tack så mycket för din feedback, vad härligt att se att du har kommit igång med dina tjänster och att uppstarten inte var några problem.

Hoppas att du har en kanonsommar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det kändes som de tog mina problem på…

Det kändes som de tog mina problem på stort allvar. Mycket god servic!

Hej Ann-Cathrine!
Vad härligt att höra att du är nöjd med servicen du fick när du kontaktat oss. Tack så mycket för att du skickat in ett omdöme och för att du ville ge oss ett så högt betyg.

Hoppas att du ha en riktigt fin sommar!

Bra kundservice

Hej Gert!
Tack så mycket för att du skickat in ditt omdöme till oss, kul att höra att du haft en bra upplevelse när du kontaktat vår kundsupport!

Hoppas att du har en bra sommar!

Hej Gary,

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att våra tjänster har fungerat klanderfritt för dig under alla år. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hoppas få fortsätta leverera en stabil och bra upplevelse framöver.

Det funkar bra !

Det funkar bra !

9 de julio de 2026

Hej Fredrik,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerar bra. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde en hub till då det var…

Beställde en hub till då det var smidigt att ha en även på sommarstället. Bra och snabb service och fungerar perfekt.

6 de julio de 2026

Hej Malin,

Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar smidigheten med en extra hubb även på sommarstället. Vi är glada att allt fungerar som det ska och att du fick snabb och bra service.

Trevlig sommar!

Hyra router????

Måste betala månadsavgift för att hyra en router jag inte vill ha

4 de julio de 2026

Hej Isak!
Vårt bredband fungerar oavsett om du väljer vår router eller hellre köper en egen från valfri butik. Det stämmer att vi endast erbjuder våra routrar via månadsavgift, vilket beror på att det innebär att vi kan byta ut routern om den skulle bli dålig med tiden eller gå sönder plus att vi kan ge bättre service genom en tjänst där vi kan logga in i din router vid felsökning. Men självklart är vår router ett valfritt tillägg!

Det låter som att det blivit något missförstånd här, hoppas att det här klargjorde vad som gäller.

Önskar dig en fortsatt fin sommar!

Bra service

Bra rådgivning

23 de junio de 2026

Hej Göran,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och att du fick den rådgivning du behövde. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

har funkat för oss

funkar bra o aldrig något krångel med betalning

5 de julio de 2026

Hej Ingalill,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att tjänsten fungerar bra för er och att allt har fungerat smidigt även med betalningarna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna din feedback.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hade lite klydd att logga in första…

Hade lite klydd att logga in första gången. Gick inte att logga in med fyra sista för någon anledning, så jag skapade lösenord via hemsidan. Det gick dock inte att logga in med det nya lösenordet, så jag blev portad från att logga in.

När väntetiden väl var över så gick det att logga in med fyra sista.

Så lite klydd i början men annars så är jag väldigt nöjd med tjänsten och appen.

12 de julio de 2026

Hej Leonard,

Härligt att höra att du känner dig nöjd med din upplevelse hos oss på Sappa än så länge. Vi beklagar att du hade lite problem med inloggningen i början. Det ska självklart vara enkelt att komma igång, och vi tar med oss din feedback kring inloggningsprocessen för att kunna förbättra upplevelsen framöver.

Fanny på Sappa

8 consejos para escribir buenas reseñas.