Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har returnert produktet, men Klarna krever fortsatt betaling. Satana.no svarer ikke på henvendelser – ingen respons på e-post og det er umulig å komme gjennom på telefon. Fullstendig mangel... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt på trynet. Bestilte en vare, med oppgitt leveringstid på 2-4 dager. Jeg venter og venter men ingen vare. Sporingen sier ikke noe annet enn tungt gods og ingenting tyder på at varen i det h... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

INTET levede op til forventningerne om en helt enkel handel . Vi fik leveret en vare, dom tydeligvis havde været ude hos en kunde, dom havde returneret den . Der manglede således en vigtig del til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte to ulike sett med telys holdere. Jeg betalte med Klarna. Bare 6 dager etter bestillingen var gjort, fikk jeg pakke på dørmatten, og begge telys holderne, var superfine, og fremsto akkurat... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jeg har returnert produktet

Jeg har returnert produktet, men Klarna krever fortsatt betaling.
Satana.no svarer ikke på henvendelser – ingen respons på e-post og det er umulig å komme gjennom på telefon. Fullstendig mangel på kontakt.
Hvorfor skal jeg betale for et produkt som er returnert og mottatt?
Returen er tydeligvis ikke bekreftet i Klarna, og det er ikke mitt ansvar at selger ikke følger opp.
Dette er svært frustrerende og uakseptabelt.
Jeg forventer at saken løses umiddelbart og at kravet i Klarna stoppes.
Ordrenummer: 14426
Seriøst – dette er siste gang jeg handler hos denne bedriften.

10 de enero de 2026

Helt på trynet.

Helt på trynet.
Bestilte en vare, med oppgitt leveringstid på 2-4 dager.
Jeg venter og venter men ingen vare.
Sporingen sier ikke noe annet enn tungt gods og ingenting tyder på at varen i det heletatt er sendt eller at bestillingen er behandlet.
Har sendt mail men får ikke svar.
Om varen kommer er jeg usikker på om jeg vil ha den, av rent prinsipp.
Uansett utfall handler jeg aldri der igjen.

16 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

INTET levede op til forventningerne om…

INTET levede op til forventningerne om en helt enkel handel .
Der manglede således en vigtig del til produktet. MEN
SATANA ER FULDSTÆNDIG LIGEGLADE.

20 de enero de 2026

UNNGÅ!!

Bestilte detox fotpads.. Disse padsene skal man høre "pulveret" inni "rasle" litt dersom man har fått rett/normalt produkt. Etter bruk skal man se detoxen ( gjerne svart farge på pads morgen etter) ingenting skjer derfor oppleves produktet som fake/J$:&_& dårlig kvalitet..

1 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elefant

Har kjøpt elefant kosedyr til tre av mine barnebarn og er veldig fornøyd med dem 🥰Barnebarna mine får ikke sove uten elefanten 🥰Virkelig og anbefale

16 de junio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilte 3 stk grill daddy

Bestilte 3 stk grill daddy, da jeg har hatt denne før og synes den er god. Jeg har ikke fått tak i denne mer. Men så den tilfeldig på Santana. Da jeg skulle ta disse i bruk, knakk den ene da jeg skulle stenge for vanntilførsel og den andre lekket vann om den var stengt. Dette sto ikke til forventningene til den prisen! 1o kr. stk hadde vært nok!

21 de mayo de 2025

Ikke mottatt vare

Bestillte en AB - Roller den 31.12.24 som kostet 159,- Fraktkostnader kom utenom og totalsummen ble på 238-, som ble trekt fra min konto 03.01.25. HVOR ER VAREN? Er ikke store summen, men når man betaler for en vare, så forventer man at den blir sendt.

31 de diciembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Rusten vare x 2

Bestilte ledlys med 3 veker. Da varen kom, var den full av rust og komplett ubrukelig. Klagde på dette og fikk tilsendt ny vare som desverre var like ubrukelige. Får 2 stjerner for at de var kjapp å svare på min klagde og sendte ut ny vare selv om denne å var ødelagt.

19 de diciembre de 2024

Hodelykt 5000 lumen

Bestilte hodelykt, 5000 lumen. Den virker, og den lyser. Laget av hardplast, og svært langt unna 5000 lumen. Ikke god å ha på hodet. Svært billig av en grunn, så styr unna.

30 de noviembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nye varer

Da det ble oppdaget feil/mangler i første forsendelse kom det nye varer etter bare 1 uke. Men ingen svar på klagen. Men bra det kom nye varer.

1 de noviembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.