In december 2025 een winterjas besteld en betaald. Diverse malen getracht contact te krijgen met het bedrijf. Een keer reactie gekregen. Artikel zou onderweg zijn. Daarna nooit meer iets vernomen.... Ver más
Op 22 december bestelling gedaan. Vele mails verder en nog steeds niks ontvangen. Artikelen niet, maar ook je geld niet terug. Pure oplichterij!!! Standaard antwoorden zoals dit; " Hi, Be... Ver más
No consta que solicite reseñas
La gente también ha visto
Koop hier NOOIT iets. OPLICHTERS
In december 2025 een winterjas besteld en betaald.
Diverse malen getracht contact te krijgen met het bedrijf.
Winterjas ook NIET gezien. Waardeloos. MENSEN KOOP HIER NIETS...
Careful
Careful! This is a scam website, it should be taken offline by the government!
In december 2025 heb ik een jas besteld…
In december 2025 heb ik een jas besteld en meteen 58,85 betaald. De jas heb ik nooit ontvangen en ze wilden het aankoopbedrag niet terug storten. Eergisteren aangifte bij de politie, bij ACM en de Fraudehelpdesk gedaan. Kopieën hiervan heb gisteren ik aan Satino doorgestuurd....vandaag stond het bedrag op mijn rekening.
0 STERREN OPLICHTERS
0 STERREN OPLICHTERS, NIETS HIER KOPEN! Mijn jas, besteld op 27 december 2025, is tot op heden nog steeds niet geleverd. Dit is absoluut onacceptabel. Daarnaast krijg ik geen enkele reactie meer op mijn e-mails en word ik continu aan het lijntje gehouden met loze beloftes. De klantenservice is onbereikbaar en neemt geen verantwoordelijkheid. Hier sprake is van misleiding en oplichting. Ik wil mijn geld per direct terug. Ik ga aangifte doen bij de politie. Koop hier absoluut niets. Je bent 100% je geld kwijt zonder ooit je bestelling te ontvangen. ZEER SLECHTE ERVARING!!
SCAM DON'T BUY
SCAM DON'T BUY
First the adress will be in NL but after you pay then you see real adress in Singapore and you never get your money back or the purchase.
I am sending emails every month since January and nothing. Authorities cannot do anything as in the receipt then the real adress is shown and there is no proof for you to show that you really believed it was a real shop in Utrech.
So no money, no items. SCAM, SCAM, SCAM.
Ook opgelicht
Ook opgelicht. Hoe komen we erachter wie deze mensen zijn ?
Oplichting
Begin januari een order geplaatst maar nog steeds niets ontvangen. Meerdere malen gereclameerd maar steeds hetzelfde excuses. Zou mijn geld terug krijgen maar ook nooit ontvangen. Nu geen reacties neer ontvangen . Het is stil aan de overkant . Pure oplichting.
Pas op! Oplichters
Man man dacht ik trap er nooit in en jawel hoor! Stelletje droeftoeterende oplichters!! Bah bestel nooit bij deze oplichters mensen want je bent je geld kwijt.
Bestelling eind December vroeg eind…
Bestelling eind December vroeg eind Januari beleefd om een leverdatum. Daarna nog enkele malen alleen maar gevraagd om een datum van levering. 1 week Maart bericht dat eea niet geleverd kon worden en dat mijn geld zsm zou worden teruggestort. Nu April nog steeds niets ontvangen. Oplichting is zacht uitgedrukt.
De kleren waren verschrikkelijk
De kleren waren verschrikkelijk, kwaliteit die geef je iemand nog niet gratis.Er staat gratis retour maar je betaald zo 60,euro aan verzendkosten aangetekend en wel en je hoort niks meer geen geld terug en ik heb het gevoel dat ze je maar aan het lijntje houden met 100 en 1 excuses .
Ik vind het echt triest dat ze zo met klanten omgaan.
Niks hier bestellen zijn vieze…
Niks hier bestellen zijn vieze oplichters heb men bestelling nooit binnen gekregen
Ik wacht nu al 2 maanden op een…
Ik wacht nu al 2 maanden op een bestelling wat achteraf dus rommel uit China is. Het is dat je minimaal 1 ster moet geven, want dat is al veel te veel voor deze oplichterij.
HIER NIET KOPEN!
HIER NIET KOPEN!
Helaas ben ook ik opgelicht. Ik dacht twee jassen te kopen en die zijn nu twee maanden later nog steeds niet binnen. Ook de trackingsberichten kloppen niet die ik kreeg. Na herhaaldelijk gevraagd te hebben waar mijn bestelling bleef kreeg ik na meer dan een maand een bericht dat het er "bijna was". Jassen zijn nooit aangekomen. Dit bedrijf heeft by the way ook geen telefoonnummer en is slecht bereikbaar.
Niets kopen hier!
Niets kopen hier!! Deze site is fake. Ik heb op 9-2-2026 drie nieuwe truien gekocht. Ze hebben NIETS geleverd! Ze reageren niet op mijn mails. Ik heb ze nog de keuze gegeven: óf jullie leveren de drie truien óf ik krijg mijn geld terug. Geen enkele reactie daarop. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Ik heb aangifte gedaan bij de politie. Dit brengt niet mijn geld terug. Ik hoop dat niemand meer hier een aankoop doet, want de site is echt fake.
Hoe kan dit bedrijf blijven bestaan?
Hoe kan dit bedrijf blijven bestaan? Pure oplichterij. Goedkope Chinese troep en ruilen / terugsturen kan niet, hoewel ze dit wel in hun voorwaarden stellen. Wie o wie stopt deze mensen!!!
Had 3 dingen besteld
Had 3 dingen besteld
nog altijd niks binnen gekregen
ook een paar keer gemaild maar ook telkens een AI bericht dat het onderweg is
ben behoorlijk opgelicht
Waardeloos !!!
Pure oplichterij!!!
Standaard antwoorden zoals dit;
" Hi,
Bedankt voor uw bericht.
Onze excuses voor de vertraging. We begrijpen dat uw geduld op de proef is gesteld.
Wees gerust uw bestelling is nog steeds onderweg. Helaas kunnen we geen exacte leverdatum garanderen, omdat dit afhankelijk is van de vervoerder.
Wij stellen uw begrip voor deze vertraging zeer op prijs en blijven uw zending nauwlettend volgen.
Team Satino Mutti "
Oplichters
Ik heb 12 januari een jas besteld maar hij is nooit aangekomen. Als ik een mail stuur krijg ik een ai bericht terug dat de bestelling onderweg is. Ik ben zwaar opgelicht
fraud
To me, this company is a fraud. I made a purchase that still hasn't arrived, and there aren't many ways to file a complaint or get a refund.