Valorada con 1 estrellas sobre 5

In december 2025 een winterjas besteld en betaald. Diverse malen getracht contact te krijgen met het bedrijf. Een keer reactie gekregen. Artikel zou onderweg zijn. Daarna nooit meer iets vernomen.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling eind December vroeg eind Januari beleefd om een leverdatum. Daarna nog enkele malen alleen maar gevraagd om een datum van levering. 1 week Maart bericht dat eea niet geleverd kon worden en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

0 STERREN OPLICHTERS, NIETS HIER KOPEN! Mijn jas, besteld op 27 december 2025, is tot op heden nog steeds niet geleverd. Dit is absoluut onacceptabel. Daarnaast krijg ik geen enkele reactie meer op mi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op 22 december bestelling gedaan. Vele mails verder en nog steeds niks ontvangen. Artikelen niet, maar ook je geld niet terug. Pure oplichterij!!! Standaard antwoorden zoals dit; " Hi, Be... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,3

Todas las opiniones

56 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Oplichters

Is een fake site, koop hier niks op.
Eenmaal besteld krijg je enkel AI gegenereerde mails terug, trackingnummer is onbekend. Ook al ziet het er mooi uit, is een fake website.
Je bent enkel je geld kwijt

15 de enero de 2026

Oplichting

Begin december heb ik bij deze webshop een bestelling geplaatst
. Ik heb het product nooit ontvangen.

De klantenservice reageert inmiddels niet meer op e-mails en het telefoonnummer dat op de website staat vermeld is niet werkzaam.

Ondanks meerdere contactpogingen en een formele ingebrekestelling is er geen terugbetaling en geen inhoudelijke reactie gekomen.

Mijn ervaring is dat deze webshop slecht bereikbaar is en problemen niet oplost.

7 de diciembre de 2025

Oplichting

Geen retourformulieren bij de bestelling, en kreeg geen antwoord op hoe ik het terug kon sturen.
Heb het dus binnen 14 dagen per post naar het adres op de leuke betrouwbare site teruggestuurd.
Dat blijkt nu een verzendadres zonder winkel.
Pakket is verdwenen, zeggen ze ...

19 de enero de 2026

NIETS KOPEN HIER!!!

NIETS KOPEN HIER!!!! Pure oplichters. Heb ook melding gemaakt bij de ACM Consuwijzer en ik raad iedereen aan dit ook te doen.
Ik had orthopedische schoenen besteld, 3 paar. Na een veel te lang durende levering ontving ik 3 paar plastic schoenen die met een paar steekjes aan elkaar zaten. Een zool die niet kan bewegen en om van orthopedisch maar helemaal niet te spreken. Ook ik krijg geen retouradres, moet 30 euro betalen voor retournering naar China terwijl er op de site staat (al hebben ze dat inmiddels aangepast, gelukkig heb ik nog screenshots met datum van toen het nog wel zo stond!!) dat de retourkosten voor rekening van Satino Mutti zelf zijn.
Wat een vreselijke ervaring. Ik ga dus NIET betalen.

8 de enero de 2026

wat een slecht bedrijf

wat een slecht bedrijf! Mijn zoon van 13 jaar heeft een jas besteld maar deze was te groot. We hebben gemaild en gebeld voor de retourgegevens maar ze reageren totaal niet!! Pure oplichting!!!

5 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Not mentioned indeed it is coming from and sending the wrong product

Not mentioned indeed it is coming from mainland China so it takes 3 weeks the least. Then they sent a package only the wrong one. So then they ask if you have received something. Indeed I did receive only not the product that was ordered by me and pre-paid for. A few days later they want me to give them a review. I am not sure if they will correct their mistake.

2 de enero de 2026

Onbetrouwbare webwinkel

Op 05-12-2025 daar 2 truien besteld t.w.v. € 158,22. Ik heb heel lang niets van Satino Mutti gehoord.
Daarom heb ik op 17-12-2025 Satino Mutti een mailtje gestuurd en hen een termijn gesteld. Als zij niet in staat zouden zijn om mijn bestelling uiterlijk 24-12-2025 af te leveren, dan zou ik mijn koop-overeenkomst met hen ontbinden.
Diezelfde dag nog een mailtje van Satino Mutti terug met excuses voor de vertraging en het ongemak. "Op dit moment is de levertijd afhankelijk van de lokale koerier".
Ik heb zelf geprobeerd de orderstatus van mijn bestelling te achterhalen door het invoeren van de trackingnummers. Het resultaat was : "Kan de bestelling niet vinden".
Op 22-12-2025 Satino Mutti opnieuw een mailtje gestuurd, omdat nog steeds niet duidelijk is wanneer mijn bestelling wordt afgeleverd.
Diezelfde dag een mailtje van Satino Mutti terug met de volgende inhoud:
"We willen u laten weten dat uw bestelling is overgedragen aan de lokale vervoerder voor definitieve levering. U kunt uw bestelling binnen 3 -7 werkdagen verwachten".
Daar heb ik inmiddels geen vertrouwen meer in. Gelukkig heb ik gekozen voor betaling achteraf via Klarna. Maar het blijft een vervelende ervaring.
Vandaag, 23 december, eindelijk mijn bestelling ontvangen. Maar toen ik de truien paste, bleken de mouwen veel te nauw te zijn. Kennelijk hebben Chinezen veel dunnere armen.
Ik heb Satinomutti een mailtje gestuurd en gevraagd om mij een gratis retourlabel toe te sturen.Binnen de bedenktijd van 14 dagen zou retourneren gratis zijn. Ik wacht dus maar af.
Op 28-12-2025 een mailtje van Satino Mutti ontvangen waarin zij mij 30% korting aanboden als ik de truien zou houden. Natuurlijk ben ik daar niet ingetrapt. Zij dreigden dat ik dan de retourkosten naar de afzender in China zou moeten betalen. Ook niet juist. Satino Mutti heeft geen retouradres op haar website staan, hetgeen volgens de ACM wel zou moeten. Daarom kan zij mij niet verplichten om de retourkosten naar het buitenland te betalen.
Vandaag, 31-12-2025, Satino Mutti een e-mail gestuurd, waarin ik hun heb meegedeeld dat ik gebruik maak van mijn veertien dagen bedenktijd en mijn overeenkomst met hen ontbind. Ik heb hun ook gevraagd om toezending van een gratis retourlabel of retouradres. Ik heb hun veertien dagen de tijd gegeven om hierop te antwoorden. De ACM houdt dit nauwlettend in de gaten.
Het is nu 18 januari 2026 , maar Satino Mutti heeft mij nog steeds geen gratis retourlabel gestuurd. Ze hebben er wel weer mee gedreigd dat ik de retourkosten naar China zelf zou moeten betalen, hetgeen onjuist is. Volgens de ACM kan Satino Mutti mij niet verplichten om de artikelen naar een retouradres buiten Nederland te sturen.
Inmiddels wordt de website van Satino Mutti geblokkeerd door mijn beveiligingssoftware en krijg ik op mijn scherm de tekst "Nep webshop" te zien.
Gisteren, 20 januari 2026, een mail ontvangen van Satino Mutti met een retouradres in China. Zij weigeren nog steeds om mij een retouradres in Nederland te sturen, waartoe zij volgens de ACM wel verplicht zijn. Maar de ACM doet hiertegen niets. Misschien zijn ze bezig met een onderzoek naar Satino Mutti, maar daar doen ze geen mededeling over. De ACM is opgericht om de belangen van de consument te behartigen, maar in de praktijk blijkt de consument niet zoveel aan de ACM te hebben. Dit is voor mij een zeer teleurstellende ervaring.
Waarschuwing!:
Als u bij Satino Mutti kleding bestelt, haalt u zich een hoop ellende op de hals. Niet doen dus!
Vandaag, 20-02-2026, een mailtje ontvangen van Klarna, waarin stond dat ik Satino Mutti niets hoef te betalen. Klarna, bedankt! En een dikke middelvinger naar Satino Mutti.

23 de diciembre de 2025

Op 13 dec laarzen besteld

Op 13 dec laarzen besteld. Deze heb ik tot nu toe nog steeds niet ontvangen. Niemand te bereiken. Niet telefonisch, ook niet via de app…… Niets bestellen hier, zijn volgens mij oplichters

22 de diciembre de 2025

Oplichters

1 ster is nog teveel voor dit bedrijf.
Deze mensen willen rijk worden over de rug van anderen.
Beloven alles maar je krijgt niets.
Dus wees verstandig koop niets bij deze oplichters.

8 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niks kopen je kunt niet retourneren

Niks kopen je kunt niet retourneren. Joggingpakken besteld. Ze zagen er leuk uit en ik dacht bij een nederlands bedrijf te hebben besteld. Er staat 14 dagen om te retourneren zonder opgave van reden. Extra maat groter besteld omdat mijn man lang is en bij de maat stond valt op maat. Toen het kwam leek wel voor een kind veel te kort. Contact gezocht om te retourneren nee het magazijn zat in China. Ik kon wel op nieuw bestellen met korting en ik mocht de bestelling houden. Nee wil ik niet. Weer geprobeerd ik mocht het houden en kon 30% retour krijgen. Nee wil ik niet. Het laatste aanbod ik mocht hetvhouden en 50% retour van aankoop. Ik wil het niet houden. Gewoon retourneren en niks betalen. Hoe moeilijk kan het zijn. Gelukkig heb ik achteraf betalen gekozen. Het is gepauzeerd. Ik hoop zo dat dit wordt opgelost.

4 de diciembre de 2025

KOOP HIER NIKS

KOOP HIER NIKS, HET IS NEP!!!

2 Weken terug een blauwe half zip besteld (€50!), een track en trace ontvangen (dacht ik), maar uiteindelijk niks meer ontvangen van bevestiging of wel een echte (!!) track en trace. Het telefoon nummer is niet bereikbaar en lijkt ook fake. ALSJEBLIEFT KOOP HIER NIKS, verschrikkelijk. Bedankt hè voor mn kerstcadeau👍🏼

15 de diciembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.