Klasse oplevelse. Var lidt nervøs i starten men viste sig hurtigt at Casten kan sit kram, så er han samtidig super behagelig at være sammen med. Nem at snakke med og humor gør at tiden går lidt hu... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Har haft en virkelig god oplevelse og faktisk også en livsændring i form af et andet selvbillede efter mit forløb hos Scalp Innovation og Carsten. Resultatet er perfekt, og Carsten formår, ud over... Ver más
Att besöka Carsten var ett av mina bästa beslut på senare dagar. Redan från första interaktionen har jag fått ett fantastiskt bemötande, men framförallt ett resultat som överstiger förväntan. Carsten... Ver más
La empresa ha respondido
5 stjerner herfra! Carsten er utrolig dygtig og professionel til sit arbejde. Samtidig er Carsten en rigtig sød og behagelig fyr. Man bliver taget rigtigt godt imod og føler sig i trygge hænder. Vi... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi giver folk selvtillid tilbage med den bedste scalp mircopigmentation i Danmark. Scalp mircopigmentation (SMP) eller hovedbunds mikropigmentering som det også kaldes, er den bedste løsning i verden lige nu, til mænd og kvinder med hårtab. Scalp mikropigmentering på hovedbunden er designet til at give en optiske illusion af shavet hår.
Información de contacto
Kompagnistræde 15, 1208, København, Dinamarca
- kontakt@scalpinnovation.dk
- scalpinnovation.dk
Super professionel behandling
Min søn på 18 år lider af alopecia og er skaldet, og derfor opsøgte vi Scalp Innovation med henblik på SMP. Resultatet er fantastisk flot, det ligner fuldstændigt at min søn har en tætbarberet hovedbund. Samtidig er Carsten som behandler utrolig dygtig, meget professionel og yderst empatisk, hvilket giver en stor tryghed.
Kan kun give de varmeste anbefalinger til Scalp innovation.

Respuesta de Scalp Innovation
Jeg var rigtig nervøs for resultatet…
Jeg var rigtig nervøs for resultatet men det blive over alt den bedste beslutning jeg har taget, Karsten som er dygtig til sit job og super flink fyr gjorde et godt stykke arbejde tusind tak Karsten vi ses lige pludselig🙏👍

Respuesta de Scalp Innovation
Jeg er MEGET tilfreds med resultatet.
Præcis som mange af de andres anmeldelser her på siden kan jeg tilslutte mig koret af glade kunder. Carsten er en mega behagelig fyr og vi havde en glimrende dialog angående forventninger og et realistisk alderstilsvarende endemål. 3 smertefrie behandlinger og jeg var en ny mand med "hår" på toppen igen. Det ser virkelig pisse godt ud.
Men pas på i December måned. Carsten holder RIGTIG meget af julemusik :-D

Dejlig oplevelse
Carsten var empatisk, professionel og virkelig dygtig hele processen igennem og lyttede til ens behov så man følte sig forstået. Alt i alt en virkelig rar og professionel oplevelse!

Grundig snak inden behandling
Carsten gjorde meget ud af forventningsafstemning, inden behandlingen gik i gang, da der (endnu) ikke er så mange kvinder, der søger hjælp til pletskaldethed. Behandlingen har givet mig skygger i min hovedbund, så jeg nu er mere tryg ved at sætte mit hår op.

5 stjerner herfra. Tak Carsten 👏🏽
Jeg har været tvivl i starten mht., smp - med Carsten blev jeg tryg første gang til konsultation. Jeg er positiv overrasket hvor godt det er blevet. Selvtilliden er kommet tilbage. Mine nærmeste er også overrasket hvor godt det er blevet. Carsten er virkelig dygtig, og har passion for det arbejde han laver. Klinikken er meget renlig og ikke mindst Carstens personlig er helt andet. En man kan stole og være tryg. Jeg giver 5 stjerner fordi du har skabt mit liv tilbage. Tak Carsten 👏🏽

Respuesta de Scalp Innovation
Når man nu ikke kan give 10/10 stjerner…
Når man nu ikke kan give 10/10 stjerner så får Scalp Innovation 5/5 stjerner herfra.
Jeg er blevet færdig med min 3. Session hos Carsten nu og hold nu op et resultat. Carsten har givet mig et resultat langt bedre end hvad jeg har turde drømme om og jeg er ham evig taknemmelig!
Carsten er den dygtigste indenfor SMP og har virkelig styr på sit håndværk og yderst professionel omkring det. Udover det så er han bare en super behagelig mand at være i selskab med og meget imødekommende.
Det eneste jeg fortryder er at jeg ikke kontaktede Carsten for 5 år siden.
Hvis du står med tanken om at få lavet SMP vil jeg klart anbefale at tage kontakt til Carsten.

Det gode liv
Jeg er typisk ikke typen, som finder vej herind, men jeg har efter et forløb hos Carsten i sommeren 2022 været vidne til en decideret life-changer. Udover at Carsten er latterligt dygtig og dedikeret til sit arbejde er han samtidigt en karismatisk og yderst givende person af natur. Et rigtigt behageligt menneske, som har pisse meget styr på, hvad han laver.
Resultatmæssigt vil jeg anbefale at besøge hans Instagram, da hans arbejde er dokumenteret der.
Jeg har været hos Carsten af 3-4 omgange og alle gange var en sand fornøjelse.
Jeg er dagligt dybt taknemmelig for beslutningen om at ringe til netop Carsten og min selvtillid har fået et kæmpe boost!
Kæmpe anbefaling herfra

Respuesta de Scalp Innovation
Fra lav selvværd til selvtillid
Fra lavt selvværd til selvtillid. Efter flere overvejelser så besluttede jeg mig for at kontakte Carsten og få en uforpligtende samtale, om de muligheder som der var og de forventninger som jeg havde. Jeg blev mødt af en imødekommende herre med glimt i øjet. Jeg fik en professionel snak om emnet, som jeg hurtig blev hook på, trods lidt indre modstand. Jeg kontaktede Carsten efter nogle dage, fik aftalt nogle datoer med ham og kom igang. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt, tværtimod, så skulle det være sket meget før. Jeg er nu en glad mand 😀🙏

Touch up
Jeg var inde og så en touch up hos Carsten efter en mindre god oplevelse fra en anden behandler. Jeg må bare sige jeg skulle have gjort bedre research, da jeg i tidernes morgen valgte at få smp, og brugt Carsten fra start af. Super dygtig til sit fag og jeg er ovenud tilfreds med resultatet og vil helt sikkert vende tilbage næste gang det er tid til touch up.

Respuesta de Scalp Innovation
Scalp Innovation is truly life changing!
Carsten & Scalp Innovation is truly life changing! I went to Carsten with alopecia, meaning I had a lot of patchy hair loss. Carsten was awesome at making me feel good about it and quickly found a solution. Not only is Carsten talented but he is also a great character and makes you feel very welcome and relaxed. I owe him so much as he has literally taken my biggest insecurity and turned it into a 'hairstyle' I am proud and confident to walk around with! Thank you Scalp Innovation!

Hårhvirvel og manglende selvtillid
Jeg havde i mange år været ked af at have en hårhvirvel, da den var meget tydelig grundet mit mørke hår. Det påvirkede mig så meget, at jeg hverken gik til frisøren eller havde løst hår. Jeg havde et brændende ønske om at få den fikset, men jeg vidste ikke, hvilke muligheder der fandtes – især som kvinde!
Så faldt jeg over Scalp Innovation og kom i kontakt med Carsten, hvilket endte med at blive min redning! Han er yderst professionel, varm og formår at få en til at slappe helt af! Jeg frygtede længe at blotte min hårhvirvel og følte en form for skam, men det fik Carsten hurtigt omvendt med hans menneskelige og professionelle egenskaber.
Jeg er yderst tilfreds med resultatet og selve oplevelsen, og jeg kan intet andet end at anbefale Scalp Innovation og Carsten!
Tak for at give mig selvtilliden tilbage!
Iben

Thumbs up
Har været særdeles tilfreds med det resultat som er kommet ud af et forløb med Carsten i Scalp Innovation. Carsten er fagligt kompetent, meget grundig og detaljeorienteret. Deruover var det en behagelig, åben og ærlig proces både ift. hvad der blev lovet, pris etc. Hvis man overvejer SMP er der thumbs up her fra….

Professionelt!
Jeg har hos Scalp Innovation fået udfyldt ar fra en tidligere FUE behandling.
Selve processen hos Scalp Innovation har været meget professionel og ordentlig.
Med Carsten bag roret, følte jeg mig i trygge hænder allerede fra den indledende samtale - hvor han i øvrigt gav god rådgivning og indsigt i processen.
Der bliver givet den tid der skal til, for at man føler sig til rette og der bliver fulgt op på resultatet. "Er det ikke perfekt endnu, så tager vi en omgang mere" burde være mottoet, for det var den følelse man forlod stedet med.
Alt i alt en så god oplevelse, at hvis jeg skal have lavet noget igen, bliver det hos Scalp Innovation.

Fantastisk resultat og oplevelse
Carsten fra Scalpinnovation kan sit håndværk til fingerspidserne og tilmed den mest behagelig og servicemindede fyr som jeg længe har mødt.
Med det samme jeg kom ind i klinikken følte jeg mig hjemme og forstået. Carsten tager sig tid til at gå alle processer nøje igennem, og taler er sprog man kan forstå.
Jeg havde kun hørt om SMP behandlingen meget kort tid før jeg kom på besøg hos Carsten, men jeg følte mig så godt klædt på at jeg straks satte gang i behandlingen. 3 behandlinger senere og jeg er en ændret mand, ikke bare med et superflot resultat men også med selvtillid til at lade hatten hænge mere i skabet.
Tusinde tak for en god oplevelse og ee super resultat.

Respuesta de Scalp Innovation
Carsten har været super i sin…
Carsten har været super i sin rådgivning og udført et rigtig flot stykke arbejde.
Ligefra 1 konsultation og løbende under de forskellige sessions. Det har været en tryg proces hvor Carsten har været god til at informere omkring hvad det indebærer og få lavet smp.
Jeg er meget glad for mit resultat og vil klart anbefale Carsten som fagekspert

Respuesta de Scalp Innovation
Scalp innovation når kun det bedste resultat tæller
Scalp innovation er en positiv oplevelse fra start til slut. Carsten er grundigt og særdeles god til at formidle og forventningsafstemme. “Prikker” i hovedbunden kræver omhyggelighed og godt håndelag. Carsten er i besiddelse af begge dele. Er yderst tilfreds med hele forløbet.

Respuesta de Scalp Innovation
1000 stjerner vil jeg give til Scalp Innovation!!
Kan 100% anbefale Carsten fra Scalp Innovation!! Han er den bedste indenfor faget! Jeg er fuld tilfreds med behandling! Casten er alletiders,
Fantastisk forløb med Carsten, som i hele processen har været utrolig professionelle, og har sendt mig afsted med det bedste resultat!!

Profesjonell, pålitelig og fleksibel
Først av alt vil jeg si at jeg er meget fornøyd.
Jeg reiste fra Norge til Danmark for å ta tatoveringen, grunnen til det var Carstens tilsynelatende gode resultater og gode anmeldelser. Etter 3 sessions var resultatet klart, og det var ikke skuffende!
Lokalet er sentralt og moderne, jeg ble vennlig tatt i mot ved ankomst og vi kom kjapt i gang med behandlingen. Underveis førte jeg ingen smerte.
Carsten er fleksibel og imøtekommende, jeg kunne i stor grad velge øktene etter mine behov, i tilleg var han åpen for den betalingsløsningen som passet meg best.

En stor anbefaling - Scalp Innovation
Min oplevelse med Scalp Innovation og Carsten har fra første kontakt til vores afslutning været helt igennem fremragende!
Siden første kontakt og efterfølgende konsultationen til planlægning af følgende 3 sessions og et endeligt afsluttende møde, har Carsten og jeg hele vejen igennem haft nogle professionelle og hyggelige sessions der har givet mig et fantastisk flot resultatet, som lever op til de forventninger jeg havde svært ved at forestille mig.
Idag føles det helt naturligt og bedst af alt - det ser naturligt og virkelig godt ud! Huen eller kasketten behøver ikke være på hver eller hver anden dag, da det nye look har ændret totalt på den tidligere opfattelse.
Hvis man, ligesom jeg, gør sig tanker om om sit skaldede hoved og ofte dækker det lidt til, så kan jeg virkelig anbefale Carsten og Scalp Innovation.
Der er styr på tingene. God service, gode forhold, god struktur og ikke mindst gode resultater:)
Tak for resultatet👌🏼
Niels

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.