Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klasse oplevelse. Var lidt nervøs i starten men viste sig hurtigt at Casten kan sit kram, så er han samtidig super behagelig at være sammen med. Nem at snakke med og humor gør at tiden går lidt hu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft en virkelig god oplevelse og faktisk også en livsændring i form af et andet selvbillede efter mit forløb hos Scalp Innovation og Carsten. Resultatet er perfekt, og Carsten formår, ud over... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner herfra! Carsten er utrolig dygtig og professionel til sit arbejde. Samtidig er Carsten en rigtig sød og behagelig fyr. Man bliver taget rigtigt godt imod og føler sig i trygge hænder. Vi... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de trasplante de cabello

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi giver folk selvtillid tilbage med den bedste scalp mircopigmentation i Danmark. Scalp mircopigmentation (SMP) eller hovedbunds mikropigmentering som det også kaldes, er den bedste løsning i verden lige nu, til mænd og kvinder med hårtab. Scalp mikropigmentering på hovedbunden er designet til at give en optiske illusion af shavet hår.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Carsten is the best!

I can say that Carsten is the best SMP technician in Denmark - even tho I had to travel from 400 km a couple of times to Copenhagen, it worth it!

He takes the time needed for having a good result :) If you decided to get an SMP done, then he is the best to do it.

2 de mayo de 2022

Hi Daniel,
🙏🏻 Thank you very much for the nice words and for the 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ review.
Thank you for believing in my abilities and for choosing me. I am very honored that you think I am the best SMP artist in Denmark. At least I do what I can to be.

You did your research, made your decision and traveled 400 km to get my SMP treatment. Surely you don't do that without a good reason!? Thank you 🙏🏻

Whenever you are in Copenhagen, make sure you stop by, whether for a chat, coffee or if you need a touch-up. ✍🏻

Magisk naturlighed

Hvis du går og overvejer en smpbehandling, bør du seriøst tage ind at besøge Carsten i Scalp Innovation. Det skylder man simpelthen sig selv.

Lad ham høre, hvilke overvejelser du gør dig mht det nye look. Og han vil komme med sine tanker og ideer, i forhold til at skabe det look, der netop passer dit ansigt og din hovedform allerbedst.

Carsten er uden tvivl den smp behandler i DK, der laver de mest naturlige og naturtro resultater. Prøv bare at kigge på Scalp Innovations hjemmeside eller Instagramprofilen.

De færdige resultater er jo intet mindre end magiske. Og selv er jeg ovenud tilfreds med mit eget nye look. Derfor kan jeg kun på det varmeste anbefale Scalp Innovation!

2 de mayo de 2022

Hej Philip
Tusind, tusind tak 🙏🏻 for din meget flotte anmeldelse/beskrivelse, de rosende ord og de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Når jeg arbejder er det mit mål skabe det bedste og mest naturlige resultat samt at lytte til ønsker. Dit resultat er blevet SUPER SUPER flot og naturtro... det rene 🪄 MAGI! Ja dit resultat ses på både hjemmesiden, Instagram og TikTok 😉

Det har været rart hyggeligt at lære dig at kende og ligger vejen tilfældigvis forbi Kompagnistræde 15 er du altid velkommen. Naturligvis også hvis du har brug for et touch-up. ✍🏻

Fik tatoveret “hår” i hovedbunden

Fik tatoveret “hår” i hovedbunden. Min kone og venner er positivt overrasket over resultatet. Ligeså er jeg.
Carsten Finningo er både en kompetent og behagelig person. Jeg anbefaler andre tyndhåret mænd at gøre det samme. Du vil ikke fortryde.

14 de abril de 2022

Kære Jørgen
Tak 🙏🏻 for din anmeldelse, de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og din anbefaling.

Selv om det handler om dig og om at du er glad for resultatet, glæder det mig at både din kone og venner også syntes godt om resultatet.

Hyggeligt at møde dig og det glæder mig at du er "utrolig tilfreds med slutresultatet".

Godt at møde dig og kommer du forbi, er du altid velkommen hvad enten er til en snak, kaffe eller hvis du har brug for et touch-up. ✍🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Att besöka Carsten var ett av mina…

Att besöka Carsten var ett av mina bästa beslut på senare dagar. Redan från första interaktionen har jag fått ett fantastiskt bemötande, men framförallt ett resultat som överstiger förväntan. Carsten är otroligt skicklig, och det är uppenbart att hans mål är din nöjdhet. Kan inget annat än att rekommendera om du någon gång funderat på en SMP, Carsten kan helt klart hjälpa till.

23 de marzo de 2022

Hei Johan
Mange tak 🙏🏻 for din anmeldelse, de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og den varme anbefaling.

Jeg er beæret over dit besøg da du kommer hele vejen fra Sverige. Lige ledes er jeg glad for at jeg har mødt dine forventninger med resultatet.

Skulle du få brug for et touch-up ✍🏻 ved du hvor jeg er

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The truth is I was bald losing my hair…

The truth is I was bald losing my hair 15 years ago.I used a lot of herbal medicine to grow my hair again but nothing happened!! So I meet this man Carsten Scalp Innovation Clinic to ask the procedure.I decided to go for it..The first session I see the difference already,second session i can look at the mirror with a smile”.. The last session I see all the changes in my head just like a growing up hair… Im born again look younger get proud who look at.. Today her I am confidence happy and most of all look young!! I just want to give thanhs to Carsten Magnifico Larsen .. Your the Best

17 de marzo de 2022

Hey Florence my friend.
🙏🏻 Thank you very much for the nice words and for the 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ review.

I am super happy that I have had the opportunity to help you with your hair loss and rebuild your confidence. In fact, I could see the confidence growing on you, session by session.

You are always welcome, whether for a chat, coffee or if you need a touch-up. ✍🏻

Carsten är bäst på SMP!

Carsten är bäst på SMP!
Jag är så glad och tacksam att jag gjorde min behandling hos en så duktig artist som Carsten.
Supernöjd med hans arbete!
Rekommenderar honom - betyg 10/10.

1 de marzo de 2022

Sjena Henric
1000 tak 🙏🏻 for din flotte anmeldelse og de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og den anbefaling på 10/10👍🏻 .

Jeg er stolt og beæret over at du er kommet helt fra Sverige 🇸🇪 for at få din behandling.

Og nu ved vi at der kommer mange flere fra Sverige for at få behandling hos Scalp Innovation.

Skulle du komme "hinsidan" en dag er du meget velkommen i klinikken til en til en snak, Pepsi Max eller hvis du har brug for et touch-up. ✍🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg henvendte mig til Carsten uden…

Jeg henvendte mig til Carsten uden rigtigt at vide om smp var noget for mig, vi aftalte en konsultation, allerede fra start er Carsten meget professionel og lytter til ens behov og tanker du kan have ved smp, vi fik aftalt i fællesskab at hvad vi havde at forventninger til det endelige resultat, allerede efter første behandling overgik Carsten alle mine forventninger, og nu 2 måneder efter min sidste behandling, kan jeg ikke andet end være fuldt ud tilfreds med det resultat Carsten har givet mig, jeg ville til hver en tid anbefale andre at opsøge Carsten,

28 de febrero de 2022

Hey Simon
Mange, mange tak 🙏🏻 for din flotte anmeldelse og de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og din anbefaling.

Vi fik lavet en kæmpe transformation og givet dig den vildeste nye hårlinje og som du selv sagde; "Wawu... nu har jeg hår på hovet igen jo...!!" 🔥🔥🔥

Jeg er SÅ glad for at jeg har kunne hjælpe dig.

Hvis du en dag kommer forbi klinikken så kom endelig ind, hvad enten er til en snak, kaffe eller hvis du har brug for et touch-up. ✍🏻

Fantastisk fyr - Fantastisk resultat

Jeg var meget i tvivl om at hoppe ud i denne behandling, men jeg kan med sikkerhed sige at det er den bedste beslutning jeg har taget.

Jeg talte med flere klinikker inden mit valg faldt på Carsten og Scalp Innovation, og det har jeg ikke fortrudt. Allerede efter første samtale med Carsten var jeg sikker på, at jeg var havnet det rigtige sted.

Carsten gav mig professionel rådgivning og lyttede virkelig til mine ønsker og behov. Han får den største anbefaling herfra og kunne jeg give 10 stjerner, så havde han fået det.

20 de febrero de 2022

Hej Tommie
Tusind, tak 🙏🏻 for din flotte anmeldelse og de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og de rosende ord.
Også en speciel tak for din medvirken i video og foto shoot 🙏🏻

Jeg er glad for at jeg har kunne hjælpe dig og gi dig en 💯% upgrade.

Måske ses vi i fitness en dag ellers er du altid er velkommen hvad enten er til en snak, kaffe eller hvis du har brug for et touch-up. ✍🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionel rådgivning og ikke…

Super professionel rådgivning og ikke mindst udførelse af arbejdet. Var i kontakt med andre klinikker før jeg gik igang, og jeg er nu sikker på at jeg landede i de mest kompetente og sikre hænder.

5 de febrero de 2022

Hey Jesper
Mange tak 🙏🏻 for din anmeldelse og de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Efter din kontakt til andre klinikker var det godt at du valgte mig og tak for det Jesper.

NU kan man vist godt sige at du er ✈️ "flyvende" 😉

Hvad enten det er til en snak, kaffe eller hvis du om nogle år har brug for et touch-up ✍🏻 ved du hvor du finder mig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter flere års overvejelser og en del…

Efter flere års overvejelser og en del samtaler med Carsten som er indehaver af Scalp Innovation besluttede jeg mig for at få mikropigmentering. Jeg var meget insisterende på at min nye hårgrænse skulle være meget konservativ og ‘aldersrigtig’ hvilket Carsten respekterende fuldt ud. Efterhånden som vi nærmede os resultatet blev jeg så begejstre at jeg valgte at få rykket hårgrænsen ved tindingerne længere ned. Jeg er meget glad for resultatet og har været i helt trygge hænder hos Carsten som ikke kun er en yderst behagelig mand men også en ægte kunstner.

1 de febrero de 2022

Hey Christian
Tusind, tusind tak 🙏🏻 for din flotte anmeldelse og de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ samt de rosende ord.

Vi har mødt hinanden og talt sammen om SMP flere gange inden for de sidste år.

Konservativ og ‘aldersrigtig’ tilgang til SMP er altid det bedste udgangspunkt, hvilket også gør at man kan "små justere" lidt hen af vejen som vi har gjort i dit tilfælde.

Dejligt at høre at du er glad for resultatet og så håber jeg at du måske lidt efter lidt kan slippe kasketten når det passer dig.

Du ved jeg er at finde lige nede i "Strædet" hvad enten det er til en snak, kaffe eller hvis du om nogle år har brug for et touch-up. ✍🏻

Super behandling, perfekt resultat

Hvis man overvejer en behandling SMP, så vil jeg klart anbefale Scalp Innovation og Carsten. Og hvis man overvejer, vil jeg klart anbefale at man får det gjort.
Carsten er enormt dedikeret, grundig og professionel, derudover er han bare pissedygtig.
Min skalp var svær at behandle fordi den var/er meget tør, derfor krævede det mere tid og flere behandlinger end først antaget, hvilket ikke var noget problem overhovedet. Carsten tog sig den tid og grundighed der skulle til for at opnå det bedste resultat.
Og resultatet er jeg super glad for, virkelig. Det ser naturligt ud, og jeg nyder at gå uden kasket når jeg vil. Ingen opdager det, og jeg er blevet spurgt hvorfor jeg ikke lader mit hår vokse :-)
Kan varmt anbefales.

31 de enero de 2022

Hej Chr
Muito obrigado 🙏🏻 for den meget flotte anmeldelse, din varme anbefaling samt de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Ja din hud gav os lidt udfordringer undervejs men vi kom alligevel i mål med et flot resultat.

Og virkligt skønt at læse at du nu "kun" går med kasket når du vil og ikke fordi du "bliver nød" til det.

Du ved også hvor jeg er og er altid velkommen hvad enten det er til en snak, kaffe eller hvis du om nogle år har brug for et touch-up. ✍🏻

Et super resultat.

Jeg har gennem en årrække været ked af at have mistet håret og havde svært ved at se hvilke alternativer som markedet kunne tilbyde. Heldigvis faldt jeg over Scalp Innovation og blev nysgerrig på hvad det var for noget. Jeg tog kontakt til Carsten og blev mødt med en positivitet og professionelisme. Gennem mine kontrol og behandlinger har Carsten været yderst omhyggelig, grundig og givet mig en tryghed gennem hele forløbet. Jeg har fået et resultat som oversteg mine forventninger og som har gjort mig super glad. Jeg kan varmt anbefale Carsten!

31 de enero de 2022

Hej Anders
Mange tak 🙏🏻 for din varme anbefaling, den meget flotte anmeldelse og de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Ja det er ekstremt vigtigt at man er omhyggelig og at kunderne føler sig trygge og derfor er det dejligt at høre at du er blevet super glad og at resultatet har oversteget dine forventninger.

Jeg ved at det for mange kan være er en stor beslutning at få SMP og derfor er jeg meget beæret, stolt og glad for at du valgte mig.

Du ved hvor jeg er og er altid velkommen hvad enten er til en snak, kaffe eller hvis du har brug for et touch-up. ✍🏻

😷 Carsten - SCALP INNOVATION

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu tabte jeg det meste af mit hår…

Nu tabte jeg det meste af mit hår fortil da jeg var 23 år, jeg har altid barberet håret ned, har ikke haft ønske om toupe, men alligevel trods jeg har barberet issen, været irriteret når jeg har fået taget billeder, for så har man tydeligt kunne se den skaldede aftegning. Efter 4 behandlinger på mine præmisser, har Carsten givet mig det mest fantastiske og naturlige resultat.

29 de diciembre de 2021

Hey Kim
Af hjertet tak 🙏🏻 for de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og din flotte anmeldelse.
Jeg er super glad for at jeg har kunnet hjælpe dig ved at give dig en fresh ny hårlinje og så fik vi camoufleret den skaldede aftegning, som du var irriteret over.

Du ved hvor du kan finde mig og er altid velkommen hvad enten det er til en snak, kaffe eller hvis du har brug for et touch-up. ✍🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kom med en forventning og gik med…

Jeg kom med en forventning og gik med et resultat langt over. Carsten er super professionel fra start til slut. Han er først færdig når du er tilfreds

29 de diciembre de 2021

Hey Martin
Super hyggeligt at møde dig og tusind tak 🙏🏻 anmeldelse og de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Vi fik dig tilbage på "toppen" og gjort dig 20 år yngre 😉 How cool is that?

Hvis ikke vi ses i Marbella, så ses vi om 3-4 år hvis du få brug for et touch-up. ✍🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale denne mand

Jeg kan varmt anbefale denne mand. Jeg var nervøs inden jeg gik ind til det her og troede det først og fremmest vil koste mange penge og at det vil blive tidskonsumerende. Jeg var nervøs for smerten og vigtigst af alt resultaterne. Jeg fik det jeg gerne vil have og ovenikøbet fik jeg mødt en sød, flink og en meget lydhør specialist som virkelig forstod sig på hvad det var jeg gerne vil have lavet. Du kommer næppe galt afsted med Carsten.

28 de noviembre de 2021

Hey Fisiha
Tak 🙏🏻 for de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og din flotte anmeldelse.
Som du ønskede, fik vi lavet en lille Barber cut" detalje på dine sideprofiler og det blev super godt. En lille ting men en stor forandring.

Du ved at du altid er velkommen hvad enten er til en snak, kaffe eller hvis du har brug for et touch-up. ✍🏻

Touch up oplevelse 1 år efter

Jeg fik lavet mit "hår" i nov/dec 2020 og har været mega glad for det.
Jeg tog ind forbi Carsten for 14 dage siden da jeg på det seneste havde fokuseret meget på et lille spot, overgangen fra mit rigtige hår som ingen andre rigtig kunne se. Men det fyldte alligevel en del hos mig. Carsten kiggede på det og vi bookede en tid 4 dage efter til et touch up.
Kom ind om fredagen og blev modtaget af en altid glad Carsten. Satte mig i stolen og til mit held er Carsten jo perfektionist, så når han starter kan han jo næsten ikke stoppe igen. Så fik et større touch up end jeg havde regnet med. Og det er selvom jeg var fuld tilfreds med resultatet fra 2020. Jeg gik derfra med et kæmpe smil og virkelig imponeret over den service Carsten giver til sine kunder. På vej ud siger han at jeg bare skal ringe hvis der er det mindste. Den service fås sku ikke bedre andre steder. Så igen vil jeg lige give en kæmpe anbefaling til Scalp Innovation. Tak for det min ven.
Vh Nicklas

28 de octubre de 2021

Kære Nicklas,
Igen tak 🙏🏻 for de rosende ord, den flotte anmeldelse, de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og i det heletaget for at dele din oplevelse.

Selv om der nok går nogle år inden du igen for brug for et touch-up er du altid er velkommen at komme forbi, hvad enten er til en snak, kaffe i klinikken

The Best

Jeg har været hos Carsten igennem de sidste 2 måneder fordelt over 4-5 sessioner og har ikke fortrudt det et sekund. Han er en sand mester i det han laver og jeg tvivler på at du kan finde mange bedre "artister" på kloden hvis man vil have SMP.

Han er helt igennem professionel og uanset om du vil have SMP eller dækket et AR er han manden du skal tage fat i. Jeg fik lavet begge dele og det hele er til perfektion.

Hvis du sidder og kigger på flere hjemmesider og er i tvivl skal du ikke tøve et sekund for kan ikke anbefale Carsten nok. Tak for din måde at være på og for det flotte resultat.

25 de octubre de 2021

Hej Allan
Tusind tak 🙏🏻 for den flotte anmeldelse og de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og rosende ord. Det varmer enormt.
Vi kom ud med et perfekt resultat hvor vi fik camoufleret dit ar og lavet et shavet look på toppen 🔥🔥🔥

Hvis du har brug for et touch-up ✍🏻 om nogle år eller kommer forbi klinikken er du altid velkommen.

Super service og resultat

Idag var jeg til min sidste session af min behandling og jeg kan fortælle at Scalp Innovation er absolut det bedste og rette sted for dem der skal få lavet pigmentering. Jeg er meget glad for resultatet og den service jeg fik af Herren Carsten. Jeg anbefaler alle SCALP INNOVATION

23 de octubre de 2021

Hey Ōcgür
Tak 🙏🏻 for anmeldelse og 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Det er jeg glad for og var glad for at jeg kunne hjælpe dig.

Først lavede jeg SMP gå din bro og så dig.
Det har været en stor fornøjelse at hjælpe med det nye "full head og shaved hair" look 🔥🔥🔥

Tamam!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter 20 år med kasket ,endelig smidt…

Efter 20 år med kasket ,endelig smidt den ..utroligt flot resultat .Carsten er meget dygtigt og jeg er glad for jeg valgte ham .👍

22 de octubre de 2021

Hej Rune
Tak 🙏🏻 for anmeldelse og 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Det er jeg glad for og var glad for at jeg kunne hjælpe dig go tak for at vælge mig.
Kasketten er kasseret og det glæder mig sååå meget. 💯🔥🔥🔥

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great service and awesome results!

I don't think I could recommend Carsten any higher if I tried. The experience was smooth from start to finish and Carsten was completely understanding of my needs the entire process. Friendly and comfortable service whilst still maintaining a sense of professionalism. If you are in doubt of where to get your SMP treatment or you are just curious to find out how the process works, then Carsten at Scalp Innovations is your man!!!

20 de octubre de 2021

G'day mate 🇦🇺🦘
Thank you so much 🙏🏻 for your great review and the 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ and the words of praise.
Also a special thank you for your participation in video testimonial and photoshoot 🙏🏻

I'm just glad I was able to help you boost your confidence. 💯Now you look like a young handsome guy but a head full of hair who has chosen the shaved style himself. 👊🏻
It's been nice getting to know you and maybe we'll meet one day in the neighborhood.

You know where you can find me, whether for a chat, coffee or if you need a touch-up. ✍🏻

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.