Altid hurtig levering efter aftale og produkterne/blinkene er bare super godt lavet og malet. Klasse til en god pris.
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg blev glædeligt overrasket over, at min pakke blev gjort klar til at blive sendt, på en søndag. Varen tog 24 timer for at nå til min adresse fra lageret. Alt i alt kanon service.
Varen blev leveret forsvarlig indpakket - næsten i samme øjeblik som den blev bestilt
La empresa ha respondido
Hurtig levering af en super fin vare. Kan klart anbefales.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er kun en lille hobby virksomhed , som bestræber os på at dele vores følelser for design, håndværk og kvalitet med dig. Alle vores håndlavede produkter produceres og lægges op på siden med det samme. Vi masseproducere ikke som mange andre. Vi bestræber os, og har fokus på kvalitet og unikhed.
Información de contacto
Blomstren 8, 9310, Vodskov , Dinamarca
- Info@scandiclures.com
- scandiclures.com
Scandic Lures
Fantastiske flotte håndlavede produkter og hurtig levering!
Altid hurtig levering efter aftale og…
Hurtig levering af en super fin vare
Hurtig levering af en super fin vare. Kan klart anbefales.

Respuesta de Scandiclures
Fast delivery and at first look at the…
Fast delivery and at first look at the products it seems to be good quality.

hurtig levering

Respuesta de Scandiclures
Varen blev leveret forsvarlig indpakket…

Respuesta de Scandiclures
100% håndlavet produkter af lækker…
100% håndlavet produkter af lækker kvalitet .. virkelig god service og hurtig levering.. kan varmt anbefales..
Hurtig levering!
Jeg blev glædeligt overrasket
Alt kørte som det skulle.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.