1. Tienda de cajas de seguridad y cajas fuertes

Escrito por la empresa

Scandinavian Safe AB är ett familjeföretag som drivs av tre syskon. Bolaget startades 2001 och är tillverkare av säkerhetsskåp till privatpersoner, företag och myndigheter. Vi hjälper dagligen våra kunder att välja rätt skåp efter just deras behov och arbetar alltid efter att ge våra kunder bästa tänkbara service!

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hade vägarna förbi Stockholm där dom…

Hade vägarna förbi Stockholm där dom har sitt lager. Eftersom jag bor i Skåne tänkte jag att det skulle vara bra att slippa skicka skåpet så jag frågade helt enkelt om jag kunde komma och hämta det, en lördag. Det var inga problem. Väldigt nöjd med skåpet SP11 Mini och service!

28 de junio de 2025

Respuesta de Scandinavian Safe AB

Tack för din fina recension! Så härligt att du är nöjd! 🤗

Bra pris

Bra pris, snabb leverans, bemötandet serviceminded

25 de junio de 2025

Respuesta de Scandinavian Safe AB

Tack för din fina recension! 🤗

Grym hjälp av dom

Kontaktade flera leverantörer för att köpa ett skåp. Endast Scandinavian Safe som tog sig tid att hjälpa mig att hitta rätt skåp. Fick otroligt bra hjälp av dom.
Stort tack för hjälpen.
/ Tommy

5 de junio de 2025

Tack själv Tommy! Så härligt att vi kunde hjälpa dig! 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grymt bra upplevelse trots transportskada

Beställde ett vapenskåp som tyvärr blev skadat av transportbolaget. Mailade kundtjänst och fick svar inom en timma och fick olika alternativ hur dom bäst kunde lösa det för mig och en lösning var på plats redan samma dag.

Grymt bra service!

6 de mayo de 2025

Respuesta de Scandinavian Safe AB

Så bra att allt löste sig! Tack för din recension! 😊

Service 10 poäng

Service 10 poäng
Levenas 10 poäng
Bemötande 10 poäng
Snabbhet 10 poäng
Allt annat 10 poäng

3 de abril de 2025

Respuesta de Scandinavian Safe AB

Tusen tack för din fina recension! 🤗

Kundfokus i kubik!

Kundfokus i kubik!
Beställde ett vapenskåp från Scandinavian Safe.
Fick ett fantastiskt fint bemötande från både försäljaren och leveranspersonalen. Inbärning och instruktion överträffade med råge högt ställda förväntningar.

19 de febrero de 2025

Respuesta de Scandinavian Safe AB

Tack snälla för din fina recension! 🤗 Så roligt att höra att du är nöjd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt gick snabbt och smidigt med köpet…

Allt gick snabbt och smidigt med köpet och blev kontaktad direkt efter med frågan om leverans/hämtning. De ordnade även så att jag kunde hämta skåpet utanför öppettider. Superbra och trevlig service från Evelina!

7 de febrero de 2025

Respuesta de Scandinavian Safe AB

Tack snälla för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd☺️

Personligt & problemlösande

Trevlig och problemlösande inställning. Personlig lösning på leveransproblem. Skåpet gediget och funktionellt.

16 de diciembre de 2024

Respuesta de Scandinavian Safe AB

Tack snälla Jan för din recension! Vi är så glada att du är nöjd😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mina allra varmaste rekommendationer!

Utan tvekan ett 5-stjärnigt betyg till detta företag. Ska ni köpa säkerhetsskåp eller liknande - titta inte någon annanstans. En fantastisk kundservice som hjälper till snabbt och effektivt - precis som man önskar som kund. Mina allra varmaste rekommendationer!

26 de noviembre de 2024

Respuesta de Scandinavian Safe AB

Hej Lasse! Tack snälla för din recension🤗 Vad glada vi är att du är nöjd med din upplevelse och ditt säkerhetsskåp.

Kundfokuserat företag

Levererat en riktigt bra kundservice. Allt i från rådgivning till leverans. Kan inget annat än varmt rekommendera Scandinavian Safe efter min upplevelse av deras kundkänsla. Jag köpte ett SP88 med lite extra tillbehör.

22 de noviembre de 2024

Respuesta de Scandinavian Safe AB

Hej Magnus! Så kul att höra att du är nöjd med ditt SP88 säkerhetsskåp. Tusen tack för din recension! 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket professionell och trevlig…

Mycket professionell och trevlig service i alla steg, från hemsida via sonderande samtal på telefon eller mejl till bemötande vid leveransen. Jag köpte ett SP75 Green Vapenskåp SSF3492
:-)

24 de octubre de 2024

Snabb hjälp!

Snabb hjälp!
Behövde en omställningsnyckel för ett äldre skåp med kodlås som inte längre säljs. Kontaktade företaget och fick snabbt svar att de kunde ordna fram en sådan nyckel. Levererades snabbt efter beställning och hela tiden ett trevligt bemötande.

19 de agosto de 2024

Respuesta de Scandinavian Safe AB

Hej Petter! Stort tack för att du tagit dig tid att recensera oss, vad härligt att allt löste sig så smidigt! Ha en fin dag! /Rebecka

Sinnebilden av fantastisk kundservice

Helt och hållet fantastisk kundservice! Jag fick problem med mitt nylevererade skåp, som var en kombination av fabrikationsfel och klantighet från min sida som gjorde problemet värre än det hade behövt vara. Jag skrev till kundservice på en fredagskväll, och de tog sig tid att återkomma till mig på söndagen. Eftersom jag delvis var vållande så hade jag väntat mig att i värsta fall behöva betala för ett helt nytt skåp. Scandinavian Safe löste problemet, och mer därtill, utan kostnad för mig.

27 de agosto de 2024

Respuesta de Scandinavian Safe AB

Tack snälla Henrik för den fina recensionen! Vad härligt att höra att du är så nöjd med oss trots issues, det gör oss glada 🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A smile Goes a long way!

A good gunsafe for sure, good service yes, but it was your personalities that convinced me most to choose Scandinavian safe. Love it!

Keep it up, it’s a warm smile every insta post!

10 de junio de 2024

Fantastic to hear, thanks Tom! 🥳

Bra showroom och service

Bra showroom/butik där man enkelt kunde väljs produkt. Trevlig service där de hjälpte till att lasta i bilen.

22 de febrero de 2024

Respuesta de Scandinavian Safe AB

Stort tack för att du tagit dig tid att så fint recensera oss!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.