Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was fijn een bedrijf te vinden die onze oude opname's weer een 2de leven gaven, zodat we er weer optimaal van kunnen genieten. ScanPaleis van harte aanbevolen. Groet John Veraa.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superbehulpzame mensen! Ik had een aantal kleine scanopdrachten en die hebben ze perfect uitgevoerd. Daarnaast gewoon vriendelijke mensen die trots zijn op hun ambacht.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Indra is zeer klantgericht en zorgt ervoor dat de zaken perfect worden afgeleverd. In mijn geval zaten er een flink aantal oude, vochtige videotapes bij, die hij tegen geringe vergoeding stuk voor stu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze begrepen mijn "koud-watervrees" om mijn 50 jaar oude super 8 films zomaar uit handen te geven. Ze gaven een demo ter plaatse om te zien wat er ging gebeuren met mijn films. Sterker nog, zetten een... Ver más

Información sobre la empresa

5. Servicio fotográfico
  6. Servicio de copiado de vídeos

Sobre Scanpaleis

Escrito por la empresa

Ontdek de magie van digitalisering bij Scanpaleis! Wij zijn uw toonaangevende partner voor het digitaliseren van al uw dierbare herinneringen, van videobanden en smalfilms tot audio en beeld. Met meer dan 30 verschillende soorten videoformaten in ons assortiment kunnen wij met trots zeggen dat geen uitdaging te groot is voor ons team van experts. Zowel consumentenformaten als professionele formaten worden met de grootste zorg en precisie gedigitaliseerd, zodat uw kostbare momenten voor altijd worden bewaard.

De beste keuze voor het digitaliseren van films: Bij Scanpaleis beschikken we over de beste en nieuwste scanner op de markt, rechtstreeks van Filmfabriek. Hiermee kunnen we 8mm, 9.5mm en 16mm films omzetten naar HD, 2K en zelfs 4K-kwaliteit. We bieden de mogelijkheid om met of zonder audio te digitaliseren, en dat zonder extra kosten. Bovendien zijn we één van de weinige aanbieders die de optie voor Wetgate aanbiedt, voor een nog beter resultaat.

Uw kostbare foto's en dia's in goede handen: Ook uw dia's, negatieven, foto's en fotoalbums zijn bij ons in goede handen. Onze geavanceerde scanners en software zorgen ervoor dat elk detail met de hoogste nauwkeurigheid wordt vastgelegd, zodat uw kostbare herinneringen in hun volle glorie kunnen herleven.

Herbeleef waardevolle klanken: Maar daar houdt het niet op! Scanpaleis is ook uw ideale partner voor het digitaliseren van audio. Of het nu gaat om geliefde LP's, cassettebandjes, audiospoelen en meer, wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van die waardevolle klanken.

Gemak en klantgerichtheid: Wij begrijpen dat gemak belangrijk is voor onze klanten. Daarom bieden we meer dan 60 inleverpunten waar u uw opdracht kunt indienen. Daarnaast staat ons vriendelijke team in Utrecht klaar om u persoonlijk te verwelkomen en uw opdracht in ontvangst te nemen. Maar ook als afstand een probleem is, kunt u eenvoudig gebruik maken van onze postdiensten.

De kracht van samenwerking: Bij Scanpaleis geloven we in het leveren van niets minder dan het allerbeste als het gaat om het digitaliseren van uw waardevolle herinneringen. Daarom hebben we ervoor gekozen om bewust geen eigen apparatuur te gebruiken, maar in plaats daarvan gebruik te maken van apparatuur van toonaangevende bedrijven die zich volledig richten op het ontwikkelen van state-of-the-art apparatuur voor digitalisering. Door te vertrouwen op zelf ontwikkelde digitaliseringstechnologie van gespecialiseerde partners, kunnen we een ongeëvenaarde service en resultaten bieden die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en nauwkeurigheid.

Kies voor Scanpaleis en ervaar de perfecte mix van professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid. Laat uw kostbare herinneringen niet verloren gaan in de tand des tijds, maar geef ze een nieuw leven door ze te digitaliseren bij Scanpaleis. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw dierbare momenten kunnen vereeuwigen!

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

4,9

Todas las opiniones

86 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Banden zijn correct overgezet

Banden zijn correct overgezet. En snel weer teruggekeerd. Iets extra's zou kunnenzijn om de verschillende fragmenten ook als afzonderlijke files te leveren. Begrijp dat dat veel extra werk is.

24 de febrero de 2025

Respuesta de Scanpaleis

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in onze service! ⭐
Goed om te horen dat de Hi8- en VHS-banden correct zijn overgezet en snel retour zijn gekomen via DHL 🎞️💾📦.

Dank ook voor uw opmerking over het splitsen van fragmenten. We begrijpen dat dit voor sommige klanten wenselijk kan zijn. Omdat wij grote hoeveelheden materiaal verwerken, leveren we standaard één doorlopend bestand per band. Het knippen in losse fragmenten doen we zeker, maar op aanvraag en tegen een kleine vergoeding van €5,- per knip.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen!

Top ervaring

Goede informatie vooraf. Goede kwaliteit van de bestanden. Binnen de geraamde tijd.

19 de febrero de 2025

Respuesta de Scanpaleis

Bedankt voor deze fijne review! ⭐
Goed om te horen dat u tevreden bent over de informatie, kwaliteit en levertijd. We hebben met zorg uw 16 mm film en 16 mm Perfotape gedigitaliseerd naar MP4 🎞️💾. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Alles klopt

Alles klopt, afspraken, kwaliteit, snelheid, meedenken kortom, een wereldfirma!

19 de febrero de 2025

Respuesta de Scanpaleis

Bedankt voor deze mooie review! ⭐
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hebben uw 9,5 mm film, 8mm film en Betamax videobanden omgezet naar MP4 🎞️📼. Mooi dat u onze afspraken, kwaliteit en snelheid zo waardeert ✅. Dank voor het vertrouwen en de prettige samenwerking! 🙏

Top!

Sneller dan afgesproken, netjes gedaan. Top.

29 de enero de 2025

Respuesta de Scanpaleis

Wat fijn om u opnieuw te mogen helpen — dank voor het vertrouwen! 😊🌟
We hebben uw 8mm smalfilm in 2K met wetgate gedigitaliseerd voor een prachtig, schoon eindresultaat 🎞️✨
Ook de Hi8 en VHS-banden zijn met zorg overgezet naar digitaal formaat 📼💻
En alles sneller dan afgesproken, dat horen we graag! Tot een volgende keer! 🙌

Hele goede ervaring!

Het scanpaleis heeft mijn mini dv bandjes heel mooi overgezet. Ze hebben echt hun best gedaan om de kapotte bandjes te repareren. Dat is bij 4 van de 8 bandjes gelukt. Daar ben ik heel blij om. De communicatie verliep soepel en ik vond ze heel aardig en behulpzaam. Zeker een aanrader! Ook alles netjes binnen de tijd.

21 de enero de 2025

Respuesta de Scanpaleis

Wat een fijne review, dank u wel! 😊
We zijn blij dat we uw MiniDV-bandjes mooi hebben kunnen overzetten 🎥✨
Bij beschadigde bandjes is het altijd even spannend, dus des te mooier dat we er 4 van de 8 succesvol hebben kunnen repareren 🛠️
Dank voor uw vertrouwen en de prettige communicatie — we helpen u in de toekomst graag weer! 📦💾

Alles klopte!

24 de enero de 2025

Wat een geweldige reactie — dank u wel! 🙏🌟
We zijn blij dat alles klopte bij het overzetten van uw 16mm film naar haarscherpe 4K MP4 🎞️➡️📹
4K biedt superhoge resolutie met ongelooflijke details, perfect om oude filmbeelden echt tot leven te brengen ✨
In MP4-formaat zijn uw films bovendien makkelijk af te spelen op vrijwel elk apparaat 🎬📱💻
Fijn dat we onze specialisatie zo mooi hebben kunnen laten zien. Tot de volgende keer!

topservice!

24 de enero de 2025

Dank u wel voor deze mooie 5-sterrenreview! 🌟
We hebben met plezier uw Betacam banden gedigitaliseerd naar Apple ProRes 🎞️💻
ProRes is een professionele videocodec die perfecte beeldkwaliteit combineert met soepele montage — ideaal voor bewerking en archivering 🎬✨
Fijn dat onze service als ‘top’ is ervaren! Tot een volgende keer! 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goed bedrijf met persoonlijke…

Super goed bedrijf met persoonlijke service.
Ik liet wat betacam sp, digitaliseren.
Goede prijs en snel geregeld.

22 de enero de 2025

Respuesta de Scanpaleis

Hartelijk dank voor deze mooie review! 🌟
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het digitaliseren van uw Betacam SP videobanden 🎞️➡️💻
We hebben uw opnames omgezet naar Apple ProRes, een hoogwaardige videocodec die ideaal is voor verdere bewerking en archivering 🎬✨
Snelle service en persoonlijke aandacht blijven bij ons altijd voorop staan. Graag tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed werk geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Scanpaleis heeft mijn opdracht keurig uitgevoerd en mij tussentijds op de hoogte gehouden van de vorderingen en wanneer e.e.a. verzendklaar was. De volgende keer zal ik daarom graag weer van hun diensten gebruik maken.

22 de enero de 2025

Respuesta de Scanpaleis

Wat een fijne review, hartelijk dank! 🌟
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het digitaliseren van uw dia's 📸✨
We vonden het leuk om deze herinneringen voor u om te zetten naar digitaal formaat.
Graag tot een volgende keer! 😊🎞️📦

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een specialist die puik werk aflevert

Zeer tevreden over de wijze waarop en over de kwaliteit van het product wat door Scanpaleis is geleverd.

Ik beveel het iedereen aan met hen in zee te gaan.

⭐ Bedankt voor de geweldige review, Rob! ⭐

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van uw gedigitaliseerde dia’s! We waarderen uw vertrouwen en digitaliseren uw herinneringen met zorg.

Voor deze opdracht hebben wij uw dia’s gedigitaliseerd naar JPEG in 3600 dpi echte optische resolutie. Dit biedt verschillende voordelen:

✅ JPEG-formaat zorgt voor een goede balans tussen hoge beeldkwaliteit en efficiënte bestandsgrootte, waardoor de beelden eenvoudig te bekijken, te delen en op te slaan zijn. 📸💾
✅ 3600 dpi echte optische resolutie betekent dat elk detail uit uw dia’s met maximale scherpte en helderheid wordt vastgelegd. Dit zorgt voor een haarscherpe reproductie van de originele beelden, perfect voor afdrukken en nabewerking. ✨🔍
✅ Echte optische resolutie vs. interpolatie: Wij werken met echte optische resolutie, wat betekent dat elk beeldpunt direct uit de dia wordt gescand. Bij interpolatie wordt de resolutie kunstmatig verhoogd door extra pixels te genereren, wat ten koste gaat van de details en scherpte. Dankzij onze hoogwaardige apparatuur krijgt u het best mogelijke resultaat! 🎞️🔬

Nogmaals bedankt voor uw mooie woorden en uw aanbeveling! Mocht u in de toekomst nog meer herinneringen willen digitaliseren, dan helpen we u graag opnieuw. 📷➡️💻

snel en behulpzaam

27 de diciembre de 2024

⭐ Bedankt voor de 5-sterren review! ⭐

Wat leuk dat u weer voor ons heeft gekozen om uw waardevolle beelden te digitaliseren! We waarderen uw vertrouwen en vinden het geweldig om te horen dat u onze service als snel en behulpzaam heeft ervaren.

Voor deze opdracht hebben wij uw DVD’s omgezet naar MP4. Dit brengt veel voordelen met zich mee! MP4-bestanden zijn gemakkelijk af te spelen op moderne apparaten 📱💻, eenvoudig te delen met familie en vrienden, en gaan niet achteruit in kwaliteit door slijtage. 🎥✨

Daarentegen hebben DVD’s enkele nadelen: ze kunnen na verloop van tijd beschadigd raken, krassen oplopen en zelfs onleesbaar worden. Daarnaast hebben steeds minder apparaten een dvd-speler, waardoor het afspelen steeds lastiger wordt. Dankzij de conversie naar MP4 zijn uw herinneringen nu toekomstbestendig! 🚀

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons. Mocht u in de toekomst weer digitalisatie nodig hebben, dan helpen we u graag opnieuw! 📀➡️📲

Snel en goed kwaliteit

Snel en goed kwaliteit

⭐ Bedankt voor de 5-sterren review! ⭐

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelheid en kwaliteit van onze service! Wij vinden het belangrijk om herinneringen met zorg en precisie te digitaliseren, zodat ze nog jarenlang bewaard blijven.

Voor uw opdracht hebben wij uw miniDV-tapes omgezet naar MP4 in hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat uw video's compatibel zijn met vrijwel alle moderne apparaten 📱💻 en makkelijk gedeeld kunnen worden met familie en vrienden. Daarnaast biedt MP4 in hoge kwaliteit een uitstekende balans tussen scherpe beeldkwaliteit en efficiënte bestandsgrootte, zodat u het beste uit uw opnames haalt. 🎥✨

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons! Mocht u in de toekomst meer videobanden willen digitaliseren, dan helpen we u graag verder. 📼➡️📲

Prachtig resultaat.

Prachtig resultaat.
Komen afspraak na en werken zorgvuldig.

⭐ Bedankt voor de 5-sterren review! ⭐

Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat! Bij ons staat zorgvuldigheid en kwaliteit voorop, en we zijn blij dat dit terug te zien is in uw gedigitaliseerde smalfilms.

Voor deze digitalisatie hebben wij 2K wetgate scanning toegepast. Dit biedt een hogere resolutie dan HD, waardoor meer details en scherpte behouden blijven. 🎥✨ Daarnaast zorgt wetgate technologie ervoor dat stof, krassen en andere beschadigingen minder zichtbaar zijn, wat een veel schoner en mooier eindresultaat oplevert.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons! Mocht u in de toekomst meer film laten digitaliseren, dan staan we graag weer voor u klaar. 📽️

goede kwaliteit

snel, vriendelijk bij afleveren, goede kwaliteit

Beste Jeroen,

Geweldig om je weer als klant te mogen helpen, bedankt voor je 5-sterren review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fijn dat je de snelheid, vriendelijkheid en kwaliteit van onze service waardeert. 🎞️➡️💾 We doen ons best om iedere digitalisering met zorg uit te voeren!

Veel kijkplezier en tot een volgende keer!

Scannen videobanden

Het scannen beantwoordde aan mijn verwachtingen.

Beste Bas,

Hartelijk dank voor je 5-sterren review én dat je opnieuw voor ons hebt gekozen! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fijn om te horen dat het scannen van je videobanden aan je verwachtingen voldeed. 🎞️➡️💾
We wensen je veel kijkplezier met alle gedigitaliseerde herinneringen!

Blij mee

Ik ben erg blij met mijn gedigitaliseerde filmpjes. Ondanks dat de bandjes al een tijd lagen te verstoffen, is het toch nog goed gelukt.
Eindelijk kan ik mijn kinderen hun babytijd laten zien.

5 de enero de 2025

Beste Ireen,

Wat een mooie review, bedankt voor de 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐
We zijn blij dat we jouw oude VHS-bandjes met succes naar MP4 op USB hebben kunnen omzetten. 🎞️➡️💾 Het is geweldig dat je nu eindelijk deze kostbare herinneringen met je kinderen kunt delen!

Veel kijkplezier en bedankt voor je vertrouwen in ScanPaleis!

Prima werk

Prima werk: een MiniDisk geconverteerd naar Mp3 en WAV.
En… inleveren & ophalen bij adres in Delft, (toevallig) bij mij om de hoek!

Beste Pieter,

Wat een mooie beoordeling, bedankt voor de 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐
Goed om te horen dat je tevreden bent met de conversie van je MiniDisc naar MP3 en WAV. 🎶💾 Extra leuk dat ons inlever- en ophaalpunt in Delft zo dichtbij was – dat maakt het natuurlijk nog makkelijker!

Veel plezier met je digitale bestanden en hopelijk tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gedigitaliseerde LP keurig toegestuurd…

Gedigitaliseerde LP keurig toegestuurd gekregen.
Kwaliteit was goed.

Beste Joris,

Hartelijk dank voor jouw 5-sterren review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fijn om te horen dat je de gedigitaliseerde LP keurig hebt ontvangen en tevreden bent met de kwaliteit. 🎶💿💾 We waarderen je positieve feedback enorm!

Veel luisterplezier! 🎧😊

Oplossend meegedacht

Het telefonisch contact was prettig. Er wordt oplossend meegedacht en leveringstermijn zoals afgesproken.

Beste Carla,

Hartelijk dank voor jouw mooie 5-sterren review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fijn om te horen dat je het telefonisch contact als prettig hebt ervaren en dat we oplossend konden meedenken. 😊 We doen altijd ons best om afspraken na te komen, dus jouw positieve feedback over de leveringstermijn waarderen we enorm!

Veel plezier met de gedigitaliseerde VHS op USB!

Top!

Goede afhandeling van de opdracht met goed resultaat

23 de diciembre de 2024

Beste Per,

Hartelijk dank voor jouw geweldige 5-sterren review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de digitalisering van je smalfilm met wetgate naar MP4. 🎞️➡️💾 Bij ScanPaleis doen we ons best voor een topresultaat, dus jouw positieve feedback waarderen we enorm!

Nogmaals bedankt en veel kijkplezier! 🎥😊

Team ScanPaleis

8 consejos para escribir buenas reseñas.