Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was fijn een bedrijf te vinden die onze oude opname's weer een 2de leven gaven, zodat we er weer optimaal van kunnen genieten. ScanPaleis van harte aanbevolen. Groet John Veraa.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superbehulpzame mensen! Ik had een aantal kleine scanopdrachten en die hebben ze perfect uitgevoerd. Daarnaast gewoon vriendelijke mensen die trots zijn op hun ambacht.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Indra is zeer klantgericht en zorgt ervoor dat de zaken perfect worden afgeleverd. In mijn geval zaten er een flink aantal oude, vochtige videotapes bij, die hij tegen geringe vergoeding stuk voor stu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze begrepen mijn "koud-watervrees" om mijn 50 jaar oude super 8 films zomaar uit handen te geven. Ze gaven een demo ter plaatse om te zien wat er ging gebeuren met mijn films. Sterker nog, zetten een... Ver más

Información sobre la empresa

5. Servicio fotográfico
  6. Servicio de copiado de vídeos

Sobre Scanpaleis

Escrito por la empresa

Ontdek de magie van digitalisering bij Scanpaleis! Wij zijn uw toonaangevende partner voor het digitaliseren van al uw dierbare herinneringen, van videobanden en smalfilms tot audio en beeld. Met meer dan 30 verschillende soorten videoformaten in ons assortiment kunnen wij met trots zeggen dat geen uitdaging te groot is voor ons team van experts. Zowel consumentenformaten als professionele formaten worden met de grootste zorg en precisie gedigitaliseerd, zodat uw kostbare momenten voor altijd worden bewaard.

De beste keuze voor het digitaliseren van films: Bij Scanpaleis beschikken we over de beste en nieuwste scanner op de markt, rechtstreeks van Filmfabriek. Hiermee kunnen we 8mm, 9.5mm en 16mm films omzetten naar HD, 2K en zelfs 4K-kwaliteit. We bieden de mogelijkheid om met of zonder audio te digitaliseren, en dat zonder extra kosten. Bovendien zijn we één van de weinige aanbieders die de optie voor Wetgate aanbiedt, voor een nog beter resultaat.

Uw kostbare foto's en dia's in goede handen: Ook uw dia's, negatieven, foto's en fotoalbums zijn bij ons in goede handen. Onze geavanceerde scanners en software zorgen ervoor dat elk detail met de hoogste nauwkeurigheid wordt vastgelegd, zodat uw kostbare herinneringen in hun volle glorie kunnen herleven.

Herbeleef waardevolle klanken: Maar daar houdt het niet op! Scanpaleis is ook uw ideale partner voor het digitaliseren van audio. Of het nu gaat om geliefde LP's, cassettebandjes, audiospoelen en meer, wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van die waardevolle klanken.

Gemak en klantgerichtheid: Wij begrijpen dat gemak belangrijk is voor onze klanten. Daarom bieden we meer dan 60 inleverpunten waar u uw opdracht kunt indienen. Daarnaast staat ons vriendelijke team in Utrecht klaar om u persoonlijk te verwelkomen en uw opdracht in ontvangst te nemen. Maar ook als afstand een probleem is, kunt u eenvoudig gebruik maken van onze postdiensten.

De kracht van samenwerking: Bij Scanpaleis geloven we in het leveren van niets minder dan het allerbeste als het gaat om het digitaliseren van uw waardevolle herinneringen. Daarom hebben we ervoor gekozen om bewust geen eigen apparatuur te gebruiken, maar in plaats daarvan gebruik te maken van apparatuur van toonaangevende bedrijven die zich volledig richten op het ontwikkelen van state-of-the-art apparatuur voor digitalisering. Door te vertrouwen op zelf ontwikkelde digitaliseringstechnologie van gespecialiseerde partners, kunnen we een ongeëvenaarde service en resultaten bieden die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en nauwkeurigheid.

Kies voor Scanpaleis en ervaar de perfecte mix van professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid. Laat uw kostbare herinneringen niet verloren gaan in de tand des tijds, maar geef ze een nieuw leven door ze te digitaliseren bij Scanpaleis. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw dierbare momenten kunnen vereeuwigen!

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

4,9

Todas las opiniones

86 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top werk

Na jaren geprobeerd te hebben om oude Hi8 en miniDV op mijn lap top te zetten dit naar Scanpaleis gebracht. Top geregeld, leuk die oude beelden, prima kwaliteit en kosten vielen eigenlijk ook wel mee. Gratis werd een oude, beschadigde miniDV gewoon nog eens gedigitaliseerd

🌟 Beste Gerard, hartelijk dank voor uw mooie review! 🌟

Wat fijn dat u na al die jaren eindelijk uw Hi8 en miniDV beelden kunt bekijken! 😊 We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit en service. Leuk dat we deze herinneringen voor u konden behouden! 🎞️✨

Het Scanpaleis Team 🎬📼

Snelle service

Snelle service, prima kwaliteit. Het zou 3 weken duren maar was al veel eerder klaar. Ook terugsturen van de originele dias was snel gebeurd.

🌟 Beste Ivo, hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! 🌟

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle service en de kwaliteit van het digitaliseren van uw dia’s. We doen ons best om elke opdracht zo vlot en zorgvuldig mogelijk af te handelen. 😊✨

Het Scanpaleis Team 🎞️📸

Vriendelijk en snel

🌟 Beste Jan, hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! 🌟

Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en snel heeft ervaren. We waarderen uw feedback enorm! ✨

Het Scanpaleis Team 🎞️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden met eindresultaat en een zeer betrouwbaar bedrijf.

Dankjewel aan Scanpaleis voor het mooie werk dat ze hebben gericht om van mijn U-matic en VHS banden digitaal te maken.
Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.
Ik kon altijd terecht voor vragen en kreeg binnen 24 uur antwoord terug.

Er werd goed omgegaan met de banden die ik opgestuurd had en kreeg ze weer netjes teruggestuurd.
Het eindproduct van mp4´s was beter dan ik eigenlijk verwacht had aangezien de banden van begin jaren 90 stammen.

Scanpaleis is een betrouwbaar bedrijf waar ik zeker bij terug zal komen in de toekomst.

23 de noviembre de 2024

🌟 Beste Robert, hartelijk dank voor uw prachtige review! 🌟

Wij stellen uw waardering enorm op prijs en zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat en onze service. 📼➡️🎥 Het digitaliseren van waardevolle herinneringen is een proces waar we veel zorg en aandacht aan besteden, en het is fijn om te weten dat u de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons werk zo positief heeft ervaren.

Mocht u in de toekomst opnieuw digitaliseerwerk nodig hebben, dan staan wij graag weer voor u klaar. 💾✨ Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Scanpaleis!

Het Scanpaleis Team 🎬🎞️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Scanpaleis heeft haar werk goed gedaan…

Scanpaleis heeft haar werk goed gedaan en binnen de afgesproken tijd opgeleverd.

4 de diciembre de 2024

Respuesta de Scanpaleis

Bedankt voor uw positieve review! ⭐️ Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we uw opdracht binnen de afgesproken tijd hebben opgeleverd.

Bij Scanpaleis digitaliseren we smalfilms in hoge kwaliteit, tot 4K-resolutie 🎞️📽️, met onze geavanceerde scanner, zodat elk detail zo goed mogelijk behouden blijft.

We streven altijd naar de beste service en horen graag wat we kunnen verbeteren om van 4 naar 5 sterren 🌟 te gaan. Heeft u feedback? Laat het ons weten, we staan er altijd voor open!

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen, en we helpen u in de toekomst graag weer verder! 😊🎬

Vakkundig personeel

Vriendelijk personeel, vakkundig, geven goed advies. We zijn zeer tevreden.

2 de diciembre de 2024

Respuesta de Scanpaleis

Bedankt voor uw mooie review! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en ons advies. We doen altijd ons best om smalfilms zo zorgvuldig en professioneel mogelijk te digitaliseren.

Voor toekomstige klanten: naast MP4 bieden wij ook de mogelijkheid om films om te zetten naar ProRes, een formaat dat ideaal is voor professionele videobewerking met maximale beeldkwaliteit.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was iets niet helemaal goed gegaan…

Er was iets niet helemaal goed gegaan met het digitaliseren van videofilm op usb stick. dit signaleerden we medio januari.
Gelukkig waren de bestanden die we op 28-11-24 hadden ingestuurd, nog bewaard gebleven bij Scan-paleis.
De service om dit op te lossen was heel groot. En het is ook gelukt. Dank voor de vriendelijke afhandeling.

28 de noviembre de 2024

Beste Adri en Els,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview en uw begrip! ⭐ We zijn blij dat we het probleem snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. In de regel bewaren wij de bestanden van onze klanten ten minste één maand op onze beveiligde server, zodat we in dit soort situaties direct kunnen handelen. 🔒💾 Gelukkig konden we het bestand via WeTransfer snel opnieuw naar u toesturen. 📤

Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en de vriendelijke afhandeling. 😊 Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan we graag voor u klaar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke service. Wij hebben al meerdere keren beeld en…

Wij hebben al meerdere keren beeld en audio materiaal laten digitaliseren naar volle tevredenheid en zijn blij met de persoonlijke service en flexibiliteit.

28 de noviembre de 2024

Beste Caroline en Harm,

Hartelijk dank voor jullie mooie review en het vertrouwen dat jullie al zo vaak in ons hebben gesteld! ⭐ Het is altijd een plezier om jullie te helpen met het digitaliseren van al dat beeld- en audiomateriaal. 😊 We beginnen ons wel af te vragen of er überhaupt nog iets over is om te digitaliseren! 😄

Jullie vriendelijke woorden over onze persoonlijke service en flexibiliteit betekenen veel voor ons, en we helpen jullie graag weer in de toekomst (als er toch nog iets opduikt 😉).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne mensen en openhartig over wat ze…

Fijne mensen en openhartig over wat ze doen en hoe. Mooie apparatuur en veel ervaring en deskundigheid

3 de diciembre de 2024

Beste Sjirk,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u onze aanpak, apparatuur en deskundigheid waardeert. Transparantie over wat we doen en hoe we werken is belangrijk voor ons, en we zijn blij dat dit u is opgevallen.

We staan graag voor u klaar als we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen!

Fijn bedrijf, goede service

Top! Snelle en fijne service. Aanrader.

27 de noviembre de 2024

Beste Yvonne,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview! ⭐ We zijn blij om te horen dat u onze service voor het overzetten van VHS naar MP4-formaat op een USB-stick als snel en fijn heeft ervaren. 🎥 Uw aanbeveling betekent veel voor ons!

Mocht u in de toekomst nog meer herinneringen willen laten digitaliseren, dan staan we graag weer voor u klaar.

Ze doen wat ze beloven

20 de noviembre de 2024

Respuesta de Scanpaleis

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en het resultaat van de dvd-overzetting naar MP4. We waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld.

Steeds meer klanten laten hun dvd’s omzetten naar MP4-bestanden, en dat is niet zonder reden. DVD’s zijn kwetsbaar en hebben een beperkte levensduur van gemiddeld 5 tot 10 jaar. Een MP4-bestand is een duurzamere oplossing en bovendien makkelijker te bewaren en te delen met anderen, bijvoorbeeld via WeTransfer.

Nogmaals bedankt voor uw positieve beoordeling. Mocht u in de toekomst meer dvd’s of ander materiaal willen laten digitaliseren, helpen we u graag opnieuw!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelproces is prima en wordt op tijd…

Bestelproces is prima en wordt op tijd geleverd. Helaas kunnen 4 van de 17 gescande miniVD's niet geopende worden. Geeft foutmelding Op iMac met iMovie. Opnames waren alle met dezelfde camera gemaakt.

28-12-2024 Na telefonisch contact met scanpaleis werd vastgesteld mijn oude geformatteerde 1TB harde schijf waarschijnlijk niet goed meer werkte. Besloten werd alle 17 video's op een 64GB USB stick te zetten en als briefpost op te sturen. Na 2 dagen ontvangen en direct in de TV perfect plug&play afspeelbaar. Leereffect: de video's zijn kleiner dan gedacht, grote harde schijven aanleveren is dus niet nodig! Het is allemaal veel eenvoudiger en zekerder dan gedacht. Bedankt voor deze service.

28 de octubre de 2024

Beste Robert,

Via uw review op Trustpilot ontvingen wij de eerste melding van problemen met de bestanden. Tot op dat moment hadden wij hierover nog geen melding ontvangen via telefoon of e-mail.

U had een eigen harde schijf aangeleverd die vermoedelijk niet in orde was. Hierover heb ik telefonisch contact met u opgenomen. Na controle van de bestanden bij ons, bleek dat deze prima in orde zijn.

Wij bewaren klantbestanden standaard minimaal een maand op onze server en maken daarbij ook een back-up op een aparte server. Uw bestanden heb ik direct op een USB-stick geplaatst en via DHL naar u verzonden.

Ik hoop dat u binnenkort de tijd vindt om de bestanden te controleren en ons hierover te informeren.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De oude 8mm films zijn mooi gescand

De oude 8mm films zijn mooi gescand. Goede kleuren, helder beeld. Nu zijn ze weer makkelijk af te spelen

22 de octubre de 2024

Respuesta de Scanpaleis

Wat een mooie review, dank u wel! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met het resultaat van de gescande 8mm-films. Het is geweldig dat de kleuren en het beeld zo goed tot hun recht komen en dat u deze waardevolle herinneringen nu weer makkelijk kunt afspelen. 🎞️✨

We zien dat u ons 4 sterren heeft gegeven, en we zijn heel benieuwd hoe we uw ervaring helemaal naar een 5-sterrenbeleving kunnen maken. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Uw feedback is voor ons heel belangrijk en helpt ons om onze service nóg beter te maken.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We hopen dat u lang kunt genieten van uw digitale herinneringen!

2000+ dia’s

Zeer tevreden hoe de 2000+ dia’s zijn omgezet naar digitale afbeeldingen. Ziet dat het met zorg en aandacht gedaan is. Zeer vriendelijk personeel.

1 de noviembre de 2024

Respuesta de Scanpaleis

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de digitalisering van uw dia’s. We vinden het belangrijk om elk project met zorg en aandacht uit te voeren, dus het doet ons goed dat u dit zo heeft ervaren.

Ook uw complimenten over ons personeel stellen we erg op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of meer dia’s willen laten digitaliseren, dan helpen we u natuurlijk graag verder.

Nogmaals dank voor uw positieve feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima begeleiding van een voor hen…

Prima begeleiding van een voor hen simpel verzoek, maar voor ons groot plezier

31 de octubre de 2024

Respuesta de Scanpaleis

Bedankt voor uw mooie review en de 5 sterren! ⭐️ Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze begeleiding bij het digitaliseren van uw Digital Betacam-materiaal en het verzenden via WeTransfer. 🎥

Wat voor ons misschien een routineklus lijkt, kan voor u juist van grote waarde zijn, en dat begrijpen we maar al te goed. Het is geweldig om te weten dat onze digitalisatie bijdraagt aan uw plezier en herinneringen. 😊 Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen, en we staan altijd klaar om u verder te helpen! 🌟

beoordeling scanpaleis

Beste Scanpaleis,
> Ik kende Scanpaleis niet. Was aangeraden door vriend.
> Service prima, vriendelijk en behulpzame medewerkers.
> Kwaliteit werk was prima. Goede prijs-kwaliteit verhouding

22 de octubre de 2024

Respuesta de Scanpaleis

Bedankt voor uw prachtige review en de 5 sterren! ⭐️ Wat fijn om te horen dat u ons via een aanbeveling heeft gevonden en tevreden bent over onze service, vriendelijkheid en de kwaliteit van ons werk. 🎥

Bij het digitaliseren van uw 8mm film in 2K hebben we gebruikgemaakt van de wetgate-techniek. Dit is een speciale methode waarbij een vloeistof wordt gebruikt tijdens het digitaliseren om krassen en beschadigingen op de film te minimaliseren. Dit zorgt voor een veel gladder en scherper beeld, waardoor uw film er op zijn best uitziet, zelfs na jaren van gebruik en opslag. 🌟

We zijn blij dat u de prijs-kwaliteitverhouding waardeert en hopen dat u volop geniet van uw prachtig gedigitaliseerde beelden. 😊 Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen, en we helpen u graag bij een volgend project!

Goed geholpen en goede kwaliteit

Goed geholpen en goede kwaliteit

30 de octubre de 2024

Respuesta de Scanpaleis

Bedankt voor uw mooie review en de 5 sterren! ⭐️ Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van het digitaliseren van uw Hi8 naar MP4 op USB-stick. 🎥 We hopen dat u veel plezier beleeft aan het herbeleven van uw herinneringen in digitaal formaat. 😊 Nogmaals bedankt, en we staan graag voor u klaar bij een volgend project! 🌟

Deskundig en begripsvol

Er bleek andere tekst op een geluidsband te staan dan ik meende. Er was alle begrip voor mijn teleurstelling, ik mocht zelfs mijn band nog een keer persoonlijk afluisteren op het bedrijf (maar de tekst werd daarmee natuurlijk niet anders...)

29 de octubre de 2024

Respuesta de Scanpaleis

Bedankt voor uw mooie review en de 5 sterren! ⭐️ We begrijpen dat het soms een verrassing kan zijn wat er op oudere geluidsbanden staat. 🎵 Het is fijn om te horen dat u onze deskundigheid en begrip waardeert. Hoewel we de inhoud niet kunnen veranderen, hopen we dat onze service en het persoonlijk afluisteren op ons bedrijf u hebben geholpen om toch duidelijkheid te krijgen. 😊 Nogmaals dank voor uw vertrouwen, en we staan altijd klaar om met u mee te denken! 🌟

Prima gekopieerd

Prima gekopieerd, helder en duidelijk beeld!

29 de octubre de 2024

Respuesta de Scanpaleis

Bedankt voor uw mooie review en de 5 sterren! ⭐️ Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de digitalisatie van uw 8mm smalfilm naar MP4 op USB-stick. 🎥 Helder en duidelijk beeld is precies waar we naar streven, en het is geweldig dat u dit zo waardeert. 😊 Veel plezier met uw gedigitaliseerde herinneringen, en we staan graag voor u klaar bij een volgend project! 🌟

Super vriendelijk geholpen

Super vriendelijk geholpen. Nemen alle tijd en zijn heel flexibel

28 de octubre de 2024

Respuesta de Scanpaleis

Bedankt voor uw fantastische review en de 5 sterren! ⭐️ Wat fijn om te horen dat u onze vriendelijkheid, flexibiliteit en persoonlijke aanpak waardeert. We zijn blij dat we uw VHS naar MP4 op USB-stick naar uw tevredenheid hebben mogen digitaliseren. 😊 Veel plezier met uw gedigitaliseerde herinneringen, en we helpen u in de toekomst graag weer verder! 🌟

8 consejos para escribir buenas reseñas.