Het was fijn een bedrijf te vinden die onze oude opname's weer een 2de leven gaven, zodat we er weer optimaal van kunnen genieten. ScanPaleis van harte aanbevolen. Groet John Veraa.
La empresa ha respondido
Superbehulpzame mensen! Ik had een aantal kleine scanopdrachten en die hebben ze perfect uitgevoerd. Daarnaast gewoon vriendelijke mensen die trots zijn op hun ambacht.
La empresa ha respondido
Indra is zeer klantgericht en zorgt ervoor dat de zaken perfect worden afgeleverd. In mijn geval zaten er een flink aantal oude, vochtige videotapes bij, die hij tegen geringe vergoeding stuk voor stu... Ver más
La empresa ha respondido
Ze begrepen mijn "koud-watervrees" om mijn 50 jaar oude super 8 films zomaar uit handen te geven. Ze gaven een demo ter plaatse om te zien wat er ging gebeuren met mijn films. Sterker nog, zetten een... Ver más
Escrito por la empresa
Proostwetering 24N, 3543AE, Utrecht, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Na jaren geprobeerd te hebben om oude Hi8 en miniDV op mijn lap top te zetten dit naar Scanpaleis gebracht. Top geregeld, leuk die oude beelden, prima kwaliteit en kosten vielen eigenlijk ook wel mee. Gratis werd een oude, beschadigde miniDV gewoon nog eens gedigitaliseerd

Respuesta de Scanpaleis
Snelle service, prima kwaliteit. Het zou 3 weken duren maar was al veel eerder klaar. Ook terugsturen van de originele dias was snel gebeurd.

Respuesta de Scanpaleis
Dankjewel aan Scanpaleis voor het mooie werk dat ze hebben gericht om van mijn U-matic en VHS banden digitaal te maken.
Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.
Ik kon altijd terecht voor vragen en kreeg binnen 24 uur antwoord terug.
Er werd goed omgegaan met de banden die ik opgestuurd had en kreeg ze weer netjes teruggestuurd.
Het eindproduct van mp4´s was beter dan ik eigenlijk verwacht had aangezien de banden van begin jaren 90 stammen.
Scanpaleis is een betrouwbaar bedrijf waar ik zeker bij terug zal komen in de toekomst.

Respuesta de Scanpaleis
Scanpaleis heeft haar werk goed gedaan en binnen de afgesproken tijd opgeleverd.

Respuesta de Scanpaleis
Vriendelijk personeel, vakkundig, geven goed advies. We zijn zeer tevreden.

Respuesta de Scanpaleis
Er was iets niet helemaal goed gegaan met het digitaliseren van videofilm op usb stick. dit signaleerden we medio januari.
Gelukkig waren de bestanden die we op 28-11-24 hadden ingestuurd, nog bewaard gebleven bij Scan-paleis.
De service om dit op te lossen was heel groot. En het is ook gelukt. Dank voor de vriendelijke afhandeling.

Respuesta de Scanpaleis
Wij hebben al meerdere keren beeld en audio materiaal laten digitaliseren naar volle tevredenheid en zijn blij met de persoonlijke service en flexibiliteit.

Respuesta de Scanpaleis
Fijne mensen en openhartig over wat ze doen en hoe. Mooie apparatuur en veel ervaring en deskundigheid

Respuesta de Scanpaleis
Bestelproces is prima en wordt op tijd geleverd. Helaas kunnen 4 van de 17 gescande miniVD's niet geopende worden. Geeft foutmelding Op iMac met iMovie. Opnames waren alle met dezelfde camera gemaakt.
28-12-2024 Na telefonisch contact met scanpaleis werd vastgesteld mijn oude geformatteerde 1TB harde schijf waarschijnlijk niet goed meer werkte. Besloten werd alle 17 video's op een 64GB USB stick te zetten en als briefpost op te sturen. Na 2 dagen ontvangen en direct in de TV perfect plug&play afspeelbaar. Leereffect: de video's zijn kleiner dan gedacht, grote harde schijven aanleveren is dus niet nodig! Het is allemaal veel eenvoudiger en zekerder dan gedacht. Bedankt voor deze service.

Respuesta de Scanpaleis
De oude 8mm films zijn mooi gescand. Goede kleuren, helder beeld. Nu zijn ze weer makkelijk af te spelen

Respuesta de Scanpaleis
Zeer tevreden hoe de 2000+ dia’s zijn omgezet naar digitale afbeeldingen. Ziet dat het met zorg en aandacht gedaan is. Zeer vriendelijk personeel.

Respuesta de Scanpaleis
Prima begeleiding van een voor hen simpel verzoek, maar voor ons groot plezier

Beste Scanpaleis,
> Ik kende Scanpaleis niet. Was aangeraden door vriend.
> Service prima, vriendelijk en behulpzame medewerkers.
> Kwaliteit werk was prima. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Respuesta de Scanpaleis
Er bleek andere tekst op een geluidsband te staan dan ik meende. Er was alle begrip voor mijn teleurstelling, ik mocht zelfs mijn band nog een keer persoonlijk afluisteren op het bedrijf (maar de tekst werd daarmee natuurlijk niet anders...)

Respuesta de Scanpaleis
Super vriendelijk geholpen. Nemen alle tijd en zijn heel flexibel