Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke aandacht en service. Scheersalon heeft mooie producten. Obv mijn voorkeuren komt Jeroen altijd met mooie oplossingen. Laatst een Henson Shaving safety razor gekocht, wat een scheerer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben onaangekondigd naar de winkel gereden en werd direct vriendelijk ontvangen met een bak koffie. Personeel nam alle tijd om aan te horen wat de behoefte was, vervolgens een aantal producten laten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na mij jaren te scheren met Gilette wilde ik een stapje hoger gaan en mij scheren met een Safety Razor. Wat een keuze! Na een mailtje en telefoontje met Jeroen uitvoerige uitleg gehad over de verschil... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

leuke site om thuis achter je pc scheerspullen te kopen. Je wordt vriendelijk geholpen als je vragen hebt over het ouwewertse scheren. Ik blijf in iedergeval lekker ouwewerts scheren met de heer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos de belleza
  2. Tienda de artículos de peluquería
  3. Tienda de productos capilares
  4. Máquina expendedora de productos para el cuidado de la piel
  5. Tienda de artículos para el cuidado personal

Sobre Scheersalon

Escrito por la empresa

Scheersalon is dé Scheerwinkel van Nederland!

Met ruim 35 jaar barbier-ervaring en een grote passie voor scheren is het onze missie jouw scheer-, huid-, baard- en lichaamsverzorging te optimaliseren. Scheersalon.nl is een gespecialiseerde webshop en fysieke scheerwinkel met kwalitatief hoogwaardige scheer- en verzorgingsproducten – met de wereld als onze voedingsbodem. Als barbier zijn wij mensen-mensen – graag delen we onze kennis en ervaring om ook jou te laten genieten van een comfortabele scheerbeleving of verzorgingsritueel.

Scheersalon.nl beperkt zich niet tot enkel verkoop en vakkundig advies. Wij verzorgen ook scheertrainingen voor particulieren en professionals. Heb je vragen over het authentieke natscheren, ben je zoekende naar beste scheerbehandeling of het juiste verzorgingsproduct voor jouw persoonlijke situatie? Laat het ons weten – we denken graag mee. Je krijgt persoonlijk antwoord.

Wij zijn tevreden als we jouw dagelijkse verzorging kunnen ombuigen tot een ritueel om naar uit te kijken – waarmee mogen we jou helpen?

4,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Kwaliteit en Service zijn beiden TOP, 5 sterren is te weinig

Persoonlijke aandacht en service. Scheersalon heeft mooie producten.
Obv mijn voorkeuren komt Jeroen altijd met mooie oplossingen.
Laatst een Henson Shaving safety razor gekocht, wat een scheerervaring met de nieuwe Tatra mesjes en Castle Forbes
Scheercrème + Aftershave Balsem van Lavendel.

8 de febrero de 2026

Aanrader !!

Goede snelle service.
Ook de geleverde scheerzeep van Cella is een aanrader. Heerlijke geur en perfect schuim.

17 de enero de 2026

Goede webshop

Goede webshop. Duidelijke communicatie en een vlot bestelproces. Alles is gewoon goed geregeld.

12 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mensen met liefde voor het vak.

Wat een geweldige (web-) shop met een prachtig assortiment.
Nadat ik mijn bestelling had gedaan en de postbezorger het pakketje niet had geleverd, werd ik gebeld door een hele vriendelijke en behulpzame medewerkster dat ze mij de bestelling direct opnieuw zouden sturen. Voor een product dat helaas niet meer leverbaar was werd mij kosteloos een (duurder) alternatief aangeboden. Zelfs na aandringen mocht ik het verschil niet vergoeden.
Dit zijn mensen met liefde voor het vak, dat zie je aan alles.

25 de noviembre de 2024

Fijne mensen

Vriendelijk en behulpzame mensen. Of je nou belt, mailtje stuurt of gewoon even langs gaat in de winkel, ze staan je altijd vriendelijk te woord.
Online bestellingen worden altijd op tijd verstuurd.
Bovendien hebben ze een leuk assortiment aan scheer spullen.

9 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over geleverde doos met…

Zeer tevreden over geleverde doos met verschillende safety razors: Double Edge Blade Intro Pakket. Gewoon door de brievenbus en nu kan ik tenminste testen welk merk en type mijn voorkeur heeft

27 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en goede producten. Ik had een bestelling gedaan en kwam er achteraf achter dat ik nog iets vergeten was. Hierover gebeld, ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en ik kon mijn bestelling nog aanpassen. Alles werd keurig netjes en op tijd geleverd. Geweldige producten, top kwaliteit.

17 de julio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle bezorging en een prettige…

Snelle bezorging en een prettige website, nu maar hopen dat het verjaarscadeau in de smaak valt, dat weet ik 10 augustus

3 de julio de 2024
Logotipo de Scheersalon

Respuesta de Scheersalon

Dankjewel voor deze complimenten – We gaan er vanuit dat je keuze na 10 augustus gewaardeerd gaat worden.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.