Persoonlijke aandacht en service. Scheersalon heeft mooie producten. Obv mijn voorkeuren komt Jeroen altijd met mooie oplossingen. Laatst een Henson Shaving safety razor gekocht, wat een scheerer... Ver más
Ben onaangekondigd naar de winkel gereden en werd direct vriendelijk ontvangen met een bak koffie. Personeel nam alle tijd om aan te horen wat de behoefte was, vervolgens een aantal producten laten... Ver más
Na mij jaren te scheren met Gilette wilde ik een stapje hoger gaan en mij scheren met een Safety Razor. Wat een keuze! Na een mailtje en telefoontje met Jeroen uitvoerige uitleg gehad over de verschil... Ver más
leuke site om thuis achter je pc scheerspullen te kopen. Je wordt vriendelijk geholpen als je vragen hebt over het ouwewertse scheren. Ik blijf in iedergeval lekker ouwewerts scheren met de heer... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de artículos de belleza
- Tienda de artículos de peluquería
- Tienda de productos capilares
- Máquina expendedora de productos para el cuidado de la piel
- Tienda de artículos para el cuidado personal
Sobre Scheersalon
Escrito por la empresa
Scheersalon is dé Scheerwinkel van Nederland!
Met ruim 35 jaar barbier-ervaring en een grote passie voor scheren is het onze missie jouw scheer-, huid-, baard- en lichaamsverzorging te optimaliseren. Scheersalon.nl is een gespecialiseerde webshop en fysieke scheerwinkel met kwalitatief hoogwaardige scheer- en verzorgingsproducten – met de wereld als onze voedingsbodem. Als barbier zijn wij mensen-mensen – graag delen we onze kennis en ervaring om ook jou te laten genieten van een comfortabele scheerbeleving of verzorgingsritueel.
Scheersalon.nl beperkt zich niet tot enkel verkoop en vakkundig advies. Wij verzorgen ook scheertrainingen voor particulieren en professionals. Heb je vragen over het authentieke natscheren, ben je zoekende naar beste scheerbehandeling of het juiste verzorgingsproduct voor jouw persoonlijke situatie? Laat het ons weten – we denken graag mee. Je krijgt persoonlijk antwoord.
Wij zijn tevreden als we jouw dagelijkse verzorging kunnen ombuigen tot een ritueel om naar uit te kijken – waarmee mogen we jou helpen?
Sniederslaan 75A, 5531EH, Bladel, Holanda
- +31 (0)497 760606
- contact@scheersalon.nl
- scheersalon.nl
Geweldig assortiment scheerproducten in alle prijsklassen :-) !
Een heel fijn telefonisch informatiegesprek gehad met Jeroen, de eigenaar, en wonderwel geholpen aan 'mijn merk' scheerzeep, ook al was technisch de voorraad even op! Geweldig assortiment scheerproducten in alle prijsklassen :-) ! En vlotte levering. Kortom: 5 sterren!
Alle jaren door goede service en…
Alle jaren door goede service en producten
Doen wat ze beloven
ik koop al jaren spullen bij scheersalon. Altijd heb ik keurig mijn spullen ontvangen. Daarnaast is de website overzichtelijk en geeft de benodigde informatie
Fantastische webshop
Fantastische webshop waarbij goed over het logistieke proces is nagedacht. Ik bestel regelmatig en alles gaat altijd goed.
Duidelijke website en snelle levering
Goede webshop
Overzichtelijke website, goede prijzen, makkelijk afrekenen met ApplePay, direct verzonden (mooi ingepakt).
Mijn vrouw wilde mij verassen en is bij…
Mijn vrouw wilde mij verassen en is bij Scheersalon terecht gekomen. Zij was laaiend enthousiast en haar enthousiasme is op mij overgeslagen. Bijzondere zaak, bijzonder behulpzaam en deskundig personeel en bijzondere scheerspullen!
Snelle levering en TOP service
Enkele producten van het Italiaanse…
Enkele producten van het Italiaanse merk Proraso aangekocht. Voor het eerst dit merk aangekocht (pre shave, aftershave balsem en scheerschuim) en erg tevreden over deze producten. Ook erg tevreden over de snelle levering en zeker 'mijn' adres voor een volgende bestelling.
e-commerce met een extra toets
Hoe maak je van e-commerce net iets meer dan een simpel pakje in de bus.
‘t Is die extra toets die ‘t hem doet.
snelle en correcte levering
snelle en correcte levering , zeer snel
duielijke informatie
Groot assortiment
Groot assortiment, leuke en goede instructie video’s
Ontzettende goede service
Ontzettende goede service, mooie en (h)eerlijke producten. Ga zeker vaker bestellen.
Prima producten!
De producten zijn exact als omschreven en de levering stipt op tijd!
Hele fijne scheerwinkel met groot assortiment
allereerst een heel groot assortiment om uit te kiezen. Op productniveau staat zelfs een omschrijving. Ze reageren snel op vragen via de mail. Dat geldt ook voor verzending. Artikelen goed verpakt. Enig minpunt is de vulling van het pakket. Dat kan wat milieuvriendelijker.

Respuesta de Scheersalon
Goede adviezen van mensen die weten waar ze over pratenIk heb al eerder contacten met…
Ik heb al eerder goeie en eerlijke contacten met Scheersalon gehad en naar aanleiding hiervan heb ik dingen aangeschaft die mij niet teleurgesteld hebben !! Dus ook deze keer weer adviezen ingewonnen en naar aanleiding hiervan weer dingen aangeschaft. Weer blijkt dat de adviezen ook helemaal kloppen. In mijn belevingswereld zijn het mensen die weten waar ze het over hebben !
Zeer tevreden.
Heldere en snelle informatie over het bestel- en leveringsproces per email. Het bestelde werd snel bezorgd. Het bestelde artikel was met zorg ingepakt.
Wat leuk is, is dat er een geur in de verpakking meekomt. Met een QR code, om de betreffende geur op de website te vinden.
HelemaalGoed!
Fijne ervaring,producten zeer naar wens en een snelle levering :-)
Snelle levering en uitstekende producten
Zeer snelle levering en uitstekende producten. Aftershave gel is wat duurder maar je doet erg lang met een potje omdat je maar een enkel druppeltje per keer gebruikt. De geur is heerlijk.
Een aanrader !
Een aanrader ! Mooie site met voldoende uitleg bij de producten .
Levering met een persoonlijke touch.
Zeer tevreden ! Zeker voor herhaling vatbaar!
Más información sobre otros tipos de reseñas.