Schenk ICT Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dankzij deze ondernemer heb ik nu de internet verbinding die ik nodig heb. Met eigen modem wat hij me heeft geleverd inclusief support na levering bij het nalopen van de configuratie. Heb nu helemaal... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestelling was geplaatst via webshop. Betaling ook gedaan. Allemaal goed verlopen. Helaas waren de producten niet op voorraad. Levering heeft op zich laten wachten. Hiervoor meermaals contact gezo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heldere website, goede informatie over de producten en de inzet ervan. Invulling van een gat in de markt waar niet veel partijen iets leveren, dus superblij dat Schenk ICT hier die invulling geeft... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik wilde een artikel dat af en toe beschikbaar komt. Toen Schenk ICT weer zo’n ’open box’ artikel binnenkreeg kreeg ik bericht. Zelfs ‘s avonds werd ik goed geholpen toen de betaallink niet direct wer... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima eerste ervaring

Site is erg uitgebreid met specifieke informatie. Men kan de producten verkopen, ook zonder de info die op de site staat, maar men biedt toch deze info aan.
Er was een issue met de verzending van mijn bestelling, maar dat heeft Schenk ICT zeer netjes opgelost.

9 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onbereikbare boevenzaak

Onbereikbare boevenzaak.

Omdat ik een verkeerd product had besteld, de volgende ochtend per email contact gezocht dat ik wilde annuleren. Geen reactie.
2 dagen later wordt product door Schenk verzonden.
Ik heb geweigerd en PostNL heeft zending weer terug gebracht naar Schenk. Nu 10 dagen nadat het product weer terug bij Schenk is (18 dagen na annulering) en nog steeds geen geld retour of een reactie op mijn e-mails. Moet nu via creditcard gaan proberen geld terug te halen.

27 de agosto de 2025
Logotipo de Schenk ICT

Respuesta de Schenk ICT

Update:
Beste Tom,

Wij hebben onze mail server gescand en helaas zien we geen mail vanuit jou kant. Inmiddels hebben we je originele bestelling kunnen achterhalen en hieruit zien wij dat niet het juiste retour proces is gevolgd. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren.

Inmiddels hebben we de order retour geboekt en is het orginele bedrag inclusief verzendkosten teruggeboekt.

Wesley Schenk
Schenk ICT

Origineel bericht:
Beste Tom,

Dank voor uw bericht. Wij hebben helaas geen e-mail van u ontvangen en ook geen gemiste oproep die onbeantwoord is gebleven; alle gemiste telefoontjes worden door ons teruggebeld. Het spijt ons dat dit voor u de indruk heeft gewekt dat wij niet bereikbaar zouden zijn.

Wij willen dit uiteraard graag netjes voor u oplossen. Kunt u ons het ordernummer en het e-mailadres waarmee u contact heeft gezocht doorgeven via whatsapp op 0181-760043 of ons even bellen? Dan kunnen wij dit direct nakijken en de terugbetaling zo spoedig mogelijk in orde maken.

Wesley Schenk
Schenk ICT

Top Service

Als je een ONT of iets dergelijks wilt, dit is de GO-TO plek. Ik kreeg op een zaterdag zelfs nog support 10/10 top bedrijf!

10 de agosto de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

SchenkICT is mijn vaste leverancier

SchenkICT is mijn vaste en vertrouwde leverancier. Voorzorg, heldere communicatie en de beste nazorg van alle webshops waar ik bij gekocht heb. Mijn glasvezelverbinding was binnen 10 minuten geregistreerd bij kpn en operationeel. Ongekend goede webshop!

30 de julio de 2025

Geweldige service!

Geweldige service! Een fout van mijn kant werd zonder enige moeite rechtgezet. Hartelijk dank! Ik koop hier graag weer.

11 de julio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.