Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verzending duurt veel langer als aangegeven. Komt uit China en is niet op canvas zoals omschreven. Ook wordt er gezegd dat de actie snel ophoudt, deze actie is er altijd

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kwaliteit van canvas en verf prima. Mooie afbeeldingen. Ook geen piepkleine cijfertjes, heel goed te doen. Door de verschillende reviews al gewaarschuwd dat t even duurt voordat het pakket binnenkom... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Waardeloos

Ook wordt er gezegd dat de actie snel ophoudt, deze actie is er altijd

14 de marzo de 2026

Dropshipping

Dropshipping wat wordt geadverteerd op instagram. Trap er niet in op ali ben je goedkoper uit en moet je even lang wachten op je bestelling. Ik wacht nu meer dan een maand

6 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima

Door de verschillende reviews al gewaarschuwd dat t even duurt voordat het pakket binnenkomt, daardoor dus ook niet erg teleurgesteld in de levertijd (2 weken in mijn geval).

23 de febrero de 2026

Trap er niet in!!

Sinds december wacht ik op mijn bestelling, de eerste bleek uit china te komen zag ik op de track en trace, pakket bij onze voordeur neergegooid ( zichtbaar op de ringcamera) en daarna spoorloos. Kon een nieuw product ontvangen, maar na ruim een week nog steeds geen track en trace. Na een boze mail ineens toch een track en trace dus onder kan zogenaamd niet geannuleerd worden. Ze willen wel graag hun geld via klarna maar dat heb ik nu on hold gezet aangezien ik geen product heb ontvangen. Het voelt als dikke misleiding en oplichting! Er is ook geen telefoonnummer op de website voor contact, alles gaat via mail, dit is ern goede voor ACM

26 de enero de 2026

Chinese meuk en oplichter

Dit bedrijf is een oplichter die Chinese meuk laat opsturen. En vervolgens houden ze zich niet aan de regel- en wetgeving rondom retourzendingen waarbij de kosten op jou als koper verhaalt worden terwijl dit vooraf onvoldoende gecommuniceerd wordt op de website en bij de bestelling. Dus, laat je niet oplichten!

15 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Website houdt zich niet aan de regels

Website houdt zich niet aan de regels. Nep kortingen. Frauduleus. Dropshipping uit China, waardoor ik 24 dagen op mijn pakketje heb moeten wachten. Toen was de kerstvakantie al voorbij... Daarna krijg ik hoge retourkosten.

5 de enero de 2026

Gekocht voor kerst

Gekocht voor kerst, kreeg ik een kapotte verfrommelde doos op gestuurd. Dat kan je toch niet aan iemand als cadeau geven?

Daarnaast is het ook nog gewoon dropshippen vanuit China. Heb ik ze gecontacteerd krijg ik wel een hele 10% terug. Dit is gewoon geldklopperij.

20 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichting, niets deugt aan deze firma list en bedrog

Wat ging er niet mis?? Ik kreeg de orderbevestiging en zag te laat dat het een droppshipper is. Gelijk gemaild dat ik de order wil annuleren. Dat kon niet want de order zou al verstuurd zijn. No way...6 mailtjes verder, maar ze bleven volhouden. De zogenaamde manager die heel toevallig ook Levi heette net als het personeelslid op hetzelfde mailadres zei, schreef dit keer in Engels dat annuleren niet mogelijk was... moet het maar op eigen kosten retourneren. Op een gegeven moment stoppen ze met reageren. Uiteindelijk pakketje ontvangen uit China. Maar het is geen canvas wat je ontvangt maar een rolletje met de tekening erop... zo'n voorbeeld blad wat er normaal bij zit....de zooi gaat terug en bestel hier nooit, maar dan ook nooit meer. Wat een oplichters. 1 ster is hier feitelijk nog teveel.
Ik heb een review op hun site ook achtergelaten, maar je raadt het al, die wordt natuurlijk niet geplaatst.

17 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakket nooit ontvangen, ook geen onderzoek

Ik zou mijn pakket met DHL ontvangen, pakketje werd in onze hal bezorgd dus niet persoonlijk. Mijn pakketje is gestolen en zijn de enige die bij DHL een onderzoek kunnen starten en dat doen ze niet. Ze wijzen nu beide naar elkaar.

Ik bedank jullie voor jullie afschuwelijke service.

17 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Alles wat in deze reviews staat klopt

Alles wat in deze reviews staat klopt. Er is sprake van lange levertijden, de kwaliteit van de verf laat wat te wensen over en verschilt ook nog eens per kleur. Het ziet er allemaal erg dropshipperig uit. Het concept zelf is wel erg leuk! Ik heb hem wel helemaal af gemaakt. Prima zolang je onthoudt dat het om het proces gaat en niet om het resultaat. Ik zou volgende keer toch bij een andere aanbieder bestellen of gewoon via alibaba-achtige sites, want je krijgt toch hetzelfde.

10 de noviembre de 2025

Aliexpress troep. Oplichters

Aliexpress troep.
Kost bij aliexpress 3-5 euro.
Trap er niet in, stelletje oplichters.
Beschamend dat je mensen zo geld af durft te troggelen.

Het mooie: levertijd 10-20 dagen door onze warenhuizen in Europa. Leugens! Dat is de levertijd vanuit China!

Misselijkmakend.

15 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schilderen op nummers heet het bedrijf…

Schilderen op nummers heet het bedrijf . Zij maken reclame op Instagram .

Je denkt dat het Nederlands bedrijf is maar helaas het is een dropshipper. Houdt daar rekening mee , annuleren van bestelling binnen 48 uur kan niet , want ze zeggen dat het dan al klaar is . De levering duurt 10-14 dagen en als je wilt retourneren moet je het op eigen kosten terug sturen naar. China .

Loop hier dit niet als je snel iets in huis wilt hebben , als je aanspraak wilt maken op annulering dan krijg je te horen dat je het terug kan sturen na ontvangt , maar je moet dan zelf gaan lezen dat dat op eigen kosten is .

Koop hier dus niet

14 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze misleiden met de verkoop

Ze misleiden met de verkoop. Elke dag is er zogezegd korting en eindigt die dag. Niet op ingaan, de dag nadien blijft die gelden. Ik heb er toch aangekocht omdat ik er ben ingetrapt door de zogezegde druk die ze leggen. Er stond dat ze aan 15 euro verkocht werden en daarop dan kreeg je 20% extra. Maar dan verhoogden ze eerst de prijs naar 20 euro en dan pas haalden ze de 20% eraf. Ik ben er ingetrapt en wil voorkomen dat er nog andere hier kopen. Dont do it. Waarschijnlijk is het toch van china en kan je het nog veeel goedkoper kopen via temu ofzo. Bedrijf dat constant 40% korting kan geven weet dan dat ze sowieso al monsterwinsten binnen halen.

24 de octubre de 2025

Goedemorgen oplichters

Goedemorgen

Wel een beetje vervelend dat jullie oplichters zijn. Ik had een verjaardagsfeestje kadootje bij jullie gekocht. Nergens staat dat jullie je spullen uit China halen en daardoor ontzettende lange levertijden hebben. Het laffe is dat bij mijn schilderij stond...nog 4 op voorraad.

Dat was dus een leugen.

Ik ga aangifte doen. Want volgens mij ben ik niet de eerste die dit overkomt bij jullie

Mijn geld terug storten is wel het beste wat je kunt doen. Ik moest nog een verjaardags kado kopen. Omdat jullie de kluit belazeren. Wees trots op jezelf en hopelijk kun je jezelf nog aankijken voor je hopelijk een onrustige nacht hebt...vanwege een slecht geweten.

Verzonden vanaf mijn Galaxy

26 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bezorging duurt al 2 weken

Ik heb na 2 weken nog altijd mijn pakketje niet ontvangen, en ook geen verdere mailtjes ontvangen over wanneer deze dan wel binnenkomt. Erg jammer aangezien ik dit besteld had om mijn tijd mee op te vullen nu ik 2 weken vrij ben geweest, maar deze 2 weken inmiddels voorbij zijn. Hopelijk komt het ooit nog binnen en bewaar ik het voor wanneer ik er weer tijd voor heb. Ik zou hier geen tweede bestelling plaatsen maar liever een andere webshop uitkiezen die wel direct vanuit een eigen Nederlands magazijn levert.

Daarnaast heb ik dit besteld op een moment dat op de schilderijen 50% korting zat en hier stond bij dat deze kortingsactie diezelfde dag zou eindigen. Dit staat er echter iedere dag bij en is dus helemaal geen echte korting maar gewoon een truc om mensen direct iets te laten bestellen.

27 de octubre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.