Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service! Fijn en vriendelijk contact via de mail over een product, dat aanvankelijk niet op voorraad was. Snelle reacties en supersnelle verzending. Dank jullie, Haico & Dylano! 🙏 Happy customer... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Top service! *****

Top service! Fijn en vriendelijk contact via de mail over een product, dat aanvankelijk niet op voorraad was. Snelle reacties en supersnelle verzending. Dank jullie, Haico & Dylano! 🙏 Happy customer here! :-)

2 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je bestelt Rapide en ontvangt iets onbekends.

Ik bestel een blik ledercrème van het gerenommeerde merk Rapide en krijg een eigen gefabriceerd brouwsel in een plastic potje met het risico dat het je te poetsen lederwaren verpest. Je krijgt dus niet wat je bestelt. Mijn advies is hier niet te bestellen.

28 de octubre de 2025

Bestel hier niet!!!

Bestel hier niet. Het product dat ik ontving kwam niet overeen met wat op de verpakking stond (beige besteld, oranje gekregen). In plaats van verantwoordelijkheid te nemen of een oplossing te bieden, schoof de verkoper de schuld af en deed mijn klacht af als “smaakverschil.” Geen excuses, geen service, geen betrouwbaarheid. Dit bedrijf levert niet wat het belooft en laat klanten in de kou staan.

19 de agosto de 2025

Excellent customer experience

Excellent customer experience. I didn't expect shopping in a small local e-shop would be as good as in a premium-level one. The fastest shipping I've ever had in the Netherlands. Reasonable prices and impressive product range. Overall, as a customer, you feel that the owner of the shop really cares about his customers.

7 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snelle verzending

Snelle verzending. Netjes verpakt. Alleen de spray van Deer: kleur Tabacco is beetje lichtbruin met roze tint. Kan hem wel gebruiken. Maar de Bordeauxrood is echt Fuchsia. Dus die is compleet anders dan aangegeven op de foto website en sticker op de spray.

26 de febrero de 2025

ontgoochelende ervaring

Dit moet de eerste keer zijn dat ik in mijn pen kruip om een firma of webshop een negatieve review te geven. Door het (correcte) gebruik van een huismerk spray zijn er onuitwisbare vlekken ontstaan op nieuw aangekochte schoenen. Firma wenst hierin geen enkele verantwoordelijkheid te nemen en schuift de schuld op alles en iedereen af, behalve zichzelf. Ik zit met een paar onbruikbare schoenen, maar zelfs de terugbetaling van hun product blijkt geen optie te zijn.

24 de enero de 2025

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop - typisch dat goed schoenonderhoud enkel door Nederlanders kan uitgelegd worden aan mensen. Begrijpelijke website, top producten en een levering zoals beloofd. Ik keer zeker terug, heb namelijk nog wel wat extra stuff nodig om die schoenen in topconditie te houden. De bevestigingsmail kwam niet toe, maar kreeg snel antwoord van Dylan. Levering verlies via Colis Prive, gaven echter geen tijdstip aan - was wel zoals verwacht en zeer vriendelijke bezorger. Tot snel!

6 de agosto de 2024

Top Product en service

Heb zelf Suede renew gekocht en dit werkte ondanks ik dit betwijfelde geweldig! Levering stond dat het tot 7 dagen kon duren maar was binnen 3 dagen al binnen top service en product!

25 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Schoenverf suede kleur komt overeen

Ik had Schoenverf voor suede/ leder besteld. Bestelling geplaatst, meteen een bevestiging ontvangen en dezelfde dag werd het product verzonden. Ook kreeg ik een email van Schoenspecialist.nl met daar in advies hoe de verf te gebruiken! Deze winkel heeft er alles aan gedaan om zo'n goed mogelijk online-winkel ervaring te hebben. Daar wordt je gewoon blij van! 5 Sterren echt verdient.

23 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteren een bestelling gedaan en…

Gisteren een bestelling gedaan en vandaag keurig ingepakt gekregen. En het bestelde product is echt TOP. Vandaag meteen weer een bestelling gedaan zodat ik wat op voorraad in huis heb.
Met vriendelijke groet, Luca

31 de agosto de 2023

Top service

Top service! het bestelde was er heel snel en ik kreeg ook een persoonlijke mail met als ik nog advies wilde, echt super leuk!!! groetjes Muriel

22 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb iets besteld en betaald via…

Ik heb iets besteld en betaald via PayPal. De bestelling was niet gelukt en dus ik vroeg om mijn geld terug te krijgen. Ik krijg mijn geld terug via PayPal. Nu, na enkele dagen, krijg ik een bericht dat ze het product naar mijn sturen en dus PayPal stuurt nog een keer mijn geld naar Schoenspecialist. Helemaal onhandig, aangezien ik het product in een andere winkel heb al gekocht. Slecht customer service.

7 de agosto de 2023

Uitstekende service

Bestelde een hele reeks Saphir producten en schoenpoets borstelset. Bestelling compleet, netjes ingepakt en snelle levering. Uitstekende producten en service!

14 de marzo de 2023

Een dik tevreden klant

Wat voor mij een groot pluspunt is, is een bevestigingsmail dat de bestelling in goede orde is ontvangen. Dat je tijdens de bestelling een optie hebt om het op te halen bij een afhaalpunt. Hierdoor heb ik minder pakjes stress. Je krijgt updates en details over je bestelling. Voor het totaal plaatje, zondag 30 januari besteld en dinsdag 1 februari kon ik het pakketje al om 10:50 uur ophalen bij het gekozen afleverpunt :-)

2 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great solution and quick communication

I placed the order via Amazon but unfortunately it wasn't correct. Haico replied really quickly and provided the solution that benefited both myself and him. I will definitely use them again!

22 de diciembre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.