Slecht verpakt. Doos viel uit elkaar wanneer ik het ging ophalen. Hadden in kleinere/stevigere doos moeten zetten met weinig open ruimten. Zodat de artikelen niet kosten bewegen. Bepaalde artikelen... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Lang gezocht naar gefreesde lenskopplaatschroeven voor een oldtimer en hier waren ze ineens! Prijzen waren prima mits je een flink aantal koopt, meer dan aan mijn auto zitten denk ik. Zo kan ik nog... Ver más
Geleverde items waren conform verwachting, goed verpakt en snel geleverd. Helaas was het afhaalpunt een aantal dagen gesloten waardoor de afhaaltermijn in het geding kwam. Dit is natuurlijk geen issue... Ver más
Alle schroeven apart in zakjes, echter niet gelabeld. Voor gebruiksgemak zelf overgezet naar doosjes. Kan me voorstellen dat voor langere opslag de zakjes niet volstaan en kapot kunnen gaan in gereeds... Ver más
Escrito por la empresa

De website Schroeven-Express.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van schroeven en bevestigingsmaterialen voor professionals en particulieren. Schroeven-Express.nl is een gebruiksvriendelijke website, waarmee u zowel een enkele schroef of bevestiger kunt kopen als hele dozen van bijvoorbeeld 10, 30, 50, 100, 200 of 500 stuks, afhankelijk van de referenties. Geen minimum bestelling, snelle levering in Nederland vanaf 48/72u en gratis levering vanaf 75€ TTC. Voorbeelden van verkochte producten: houtschroeven, metaalschroeven, vlonderschroeven, sluitringen, moeren, bouten...
ZONE ARTISANALE, 72300, PARCÉ SUR SARTHE, Francia
Invita a los clientes a opinar
Geen duidelijke hoeveelheid aangegeven, moest 4 euro betalen voor één ringetje van 2mm

Respuesta de Schroeven-Express.nl
De eerste levering was beschadigd aangekomen waardoor een deel van de bestelling ontbrak, berichtje gestuurd naar klantenservice, keurig opnieuw verstuurd, beter verpakt, zeer tevreden. Snelle service en goede kwaliteit.
Groot assortiment en prijzen per stuk tot grote hoeveelheden
duidelijke website, keurige communicatie, snel en correct geleverd
De verzending was het enige zwakke punt. Om het pakket thuis te laten afleveren werden aanmerkelijke kosten in rek gebracht . Ook duurde het transport lang. Communicatie met verzender was ook niet erg duidelijk.
M10x25 bouten besteld en kreeg M14x110mm?
Daarna moest ik bewijzen dat ik de verkeerde had, maar bleek achteraf dat ze dat zelf ook konden zien.
3 dagen laten nog niks gehoord, heel slecht en verwacht er ook niet veel van.

Respuesta de Schroeven-Express.nl
Perfecte en puike behandeling !
Fijn om zaken te doen !!
Paketoutomaat van gls ging niet open, ik kreeg wel de bevestigings mail van ontvangst.
Gls kan niet helpen zeggen ze. Ze hebben een melding gemaakt naar het hoofdkantoor. Meer kunnen ze niet voor me doen.

Respuesta de Schroeven-Express.nl
Mooie service snelle service en netjes verpakt
Slechte tot geen communicatie.
1000 schroeven besteld en krijg er 51 geleverd. Als ik een mail stuur wanneer de overige 949 schroeven komen, krijg je geen antwoord.
Was de eerste keer dat ik bestelde, ik denk meteen ook de laatste.

Beste,
de aankoop was zeer duidelijk, en alles verliep vlot.
maar bij levering is het misgegaan,
dpd beweert het pakketje geleverd te hebben ,maar wij hebben niks ontvangen.
bij contactopname met dvd, wordt er niet geantwoord op de mails,
wat zeer spijtig is natuurlijk.
misschien kunnen jullie iets doen voor ons?
of dpd eens contacteren?
alvast enorme dank bij voorbaat.
mvg
Werner Van Hoecke
WEVAHO BV

Respuesta de Schroeven-Express.nl
Achter de Nederlandse website "Schroeven Express" schuilt een Franse logistiek, "Visserie-service" en "vis-express.be", die in het Frans communiceert. "Schroeven Express" herhaalt op de bestellingsbevestiging het correcte leveringsadres. "vis-express.be" maakt daar onbegrijpelijk een 4-letter afkorting van op de factuur en op de leveringsbon. Op ons verzoek om dat aan aan te passen wordt als volgt gereageerd: "Goedendag, Naar aanleiding van uw verzoek om wijziging van uw factuur , moeten wij u helaas meedelen dat wij hier geen gehoor aan kunnen geven. Facturen worden namelijk opgesteld op basis van de gegevens die u bij uw bestelling hebt opgegeven. Wij kunnen hier dus niet op ingrijpen. Bij voorbaat dank voor uw begrip. Het team van VIS EXPRESS wenst u een prettige dag". DPD meldt ons die dag dat ze het pakket niet kunnen afleveren omdat het adres niet gekend is. Wij nemen zelf contact op met de koerier omdat "vis-express.be" niet meer reageerde. Bij aflevering van het pakje blijkt dat de helft van het materiaal niet geleverd is. Zelden zo'n idioot en amateuristisch geknoei meegemaakt.

Respuesta de Schroeven-Express.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.