Fijne schilders, relaxed, denken graag mee en zijn flexible. Werken netjes en schilderwerk prima uitgevoerd. Verder geen op of aanmerkingen. Gewoon goed voor een naar mijn idee goede prijs.
La empresa ha respondido
Ze deden een schilderklus voor de woningbouw en ik vroeg of ik daarin mee kon doen ( ik heb een koophuis in dezelfde rij) . Dat mocht en de prijs was oké . De schilders waren altijd op tijd, vrie... Ver más
La empresa ha respondido
Wij kregen vooraf een goed en uitgebreid advies hoe we de wanden in onze oude woning het beste konden laten renoveren. En het behangen met renovlies en het schilderen daarna, is erg netjes en vlot... Ver más
Werk aan mijn woning is prima verlopen. Afspraak stond al lang van te voren vast maar zijn prima nagekomen. Goede schilder ( Gert Jan ) die mijn woning geschilderd heeft, netjes en kwalitatief goe... Ver más
La empresa ha respondido
Schunselaar is uw schilder in Dronten en omgeving. Met onze grote groep vakschilders onderhouden wij dagelijks vastgoed op Nederlandse bodem. Onze expertise zit hem niet alleen in alle voorkomende schilderwerken, ook proberen wij zoveel mogelijk mee te denken en een oplossing op maat te bieden. Of dit nu gaat om bijwerk-klussen of om meerjarige onderhoudsschema’s.
Houtwijk 15a, 8251 GD, Dronten, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Dit schildersbedrijf heeft uitstekend personeel in dienst en werkt met professionele materialen. Schilder komt zijn afspraken na.

Respuesta de Schunselaar
Dat mocht en de prijs was oké .
De schilders waren altijd op tijd, vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben hun werk netjes gedaan.
Ik ben blij dat ik mee kon doen en zou het schildersbedrijf zeker aan anderen adviseren.

Respuesta de Schunselaar
Werk aan mijn woning is prima verlopen.
Afspraak stond al lang van te voren vast maar zijn prima nagekomen.
Goede schilder ( Gert Jan ) die mijn woning geschilderd heeft, netjes en kwalitatief goed werk geleverd.

Respuesta de Schunselaar
Duidelijke en volledige offerte, goede communicatie en absoluut prachtig eindresultaat. Erwin, Erwin en Nico, vakwerk!

Respuesta de Schunselaar
Goede communicatie, vriendelijk, correct, goede adviezen en net werk.

Respuesta de Schunselaar
Direct de juiste reactie en hulp ontvangen. Top geregeld!

Respuesta de Schunselaar
Ondanks dat er nog 2 huizen tussendoor gedaan zijn door de schilder/behangers waren ze toch nog op de afgesproken datum klaar met de werkzaamheden in mijn huis. Fantastisch. Heel tevreden.

Respuesta de Schunselaar
Een complete, duidelijke en goede offerte. Open communicatie en goede planning. De schilders leveren zeer goed werk. Dat gaat zowel over het verven, sauzen maar ook behangen. Zijn erg secuur. Hebben een prima staaltje werk af.

Respuesta de Schunselaar
Netjes gewerkt ! Aardige mensen ! Goed advies gekregen bij de kleursamenstelling !

Respuesta de Schunselaar
Een bedrijf dat plezierig is om afspraken te maken, de afspraak is helemaal waar gemaakt. We vroegen om een werkzaamheid wat niet afgesproken was en hebben het verrassend mooi voor ons gemaakt. Namen de tijd om even contact met ons te maken.

Respuesta de Schunselaar
Van begin tot eind zeer tevreden
Goede en aardige medewerkers
Alles netjes achter gelaten
Geen enkel minpunt te bedenken

Komt afspreken

Respuesta de Schunselaar
Goed en netjes werk geleverd volgens afspraak. Ook binnen de gestelde termijn. Aanrader.

Respuesta de Schunselaar
Más información sobre otros tipos de reseñas.