Schunselaar Opiniones 93

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijne schilders, relaxed, denken graag mee en zijn flexible. Werken netjes en schilderwerk prima uitgevoerd. Verder geen op of aanmerkingen. Gewoon goed voor een naar mijn idee goede prijs.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze deden een schilderklus voor de woningbouw en ik vroeg of ik daarin mee kon doen ( ik heb een koophuis in dezelfde rij) . Dat mocht en de prijs was oké . De schilders waren altijd op tijd, vrie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij kregen vooraf een goed en uitgebreid advies hoe we de wanden in onze oude woning het beste konden laten renoveren. En het behangen met renovlies en het schilderen daarna, is erg netjes en vlot... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Werk aan mijn woning is prima verlopen. Afspraak stond al lang van te voren vast maar zijn prima nagekomen. Goede schilder ( Gert Jan ) die mijn woning geschilderd heeft, netjes en kwalitatief goe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Pintor

Escrito por la empresa

Schunselaar is uw schilder in Dronten en omgeving. Met onze grote groep vakschilders onderhouden wij dagelijks vastgoed op Nederlandse bodem. Onze expertise zit hem niet alleen in alle voorkomende schilderwerken, ook proberen wij zoveel mogelijk mee te denken en een oplossing op maat te bieden. Of dit nu gaat om bijwerk-klussen of om meerjarige onderhoudsschema’s.

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Afspraak was snel gemaakt

Afspraak was snel gemaakt
Goed contact, duidelijke afspraken
Schilder was rustig en plezierig in de omgang
Resultaat is goed
Heb de schilder al aanbevolen aan mijn over buurvrouw

2 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies en keurig werk

En het behangen met renovlies en het schilderen daarna, is erg netjes en vlot uitgevoerd door de schilder.
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat.
En ook over de prijs-kwaliteitverhouding van dit bedrijf.

15 de febrero de 2025

Duim

De afspraak voor het verzoek tot contact werd snel opgevolgd. De werkzaamheden kwamen volgens afspraak tot stand. Ook fijne en goede communicatie en prettige medewerkers om in je huis aan het werk te hebben.

14 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met dit bedrijf

Super blij met dit bedrijf, wij hebben zelfs dingen in ons huis laten doen, terwijl wij op vakantie waren, je kon niet zien dat ze in huis hadden gewerkt, zo netjes, zouden het zo weer doen.

12 de diciembre de 2024

Een tevreden klant

Het schilderwerk en het plaatsen van het trespa is uitstekend en vlot gedaan. Het contact met de schilder was goed en constructief.
Helaas was de communicatie met de planning minder, waardoor we erg lang in onzekerheid hebben gezeten wanneer er zou worden begonnen met het werk.

4 de octubre de 2024

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.