Bestellingen gaan meestal dezelfde dag de deur uit, word bij vragen ook altijd direct gecommuniseerd. Ben 100% tevreden.
La empresa ha respondido
Krijg steeds minder electroden in een bestelling, contact gehad maar is niet opgelost en heb geen antwoord waarom dit gebeurd. Heel jammer.... nu wekelijks bestellen en dus extra kosten voor het verze... Ver más
La empresa ha respondido
Heb een Tens apparaat besteld. Volgens mij ging het systeem gelijk naar afrekenen. Moest via een extra bestelling (met verzendkosten) de elektroden bestellen. Na een dag waren beide bestellingen al bi... Ver más
La empresa ha respondido
Na jarenlange pijn, vijf werveloperaties eindelijk een fysotherapeut gevonden met de mogelijke oplossing. Na een proefperiode van twee weken met een apparaat dat hij in de praktijk gebruikt een app... Ver más
La empresa ha respondido
Missie schwa-medico Nederland B.V. heeft de intentie om in Nederland één van de beste distributeurs/leveranciers te zijn op het gebied van niet-medicamenteuze pijnbestrijding. Hierin willen we niet alleen een uitgebreid portfolio van innovatieve producten kunnen aanbieden, maar staat de kwaliteit van onze producten en dienstverlening hoog in het vaandel om op deze manier een uitkomst te bieden aan mensen die die te kampen hebben met (chronische) pijn. Visie Ieder mens heeft het recht om pijnvrij door het leven te gaan en geen mens is hetzelfde. Daarom vinden we het belangrijk dat onze klanten als individu gezien worden met eigen klant-specifieke eisen. De toekomst die schwa-medico voor ogen heeft is verlichting te kunnen bieden aan al diegene die het hard nodig hebben.
Zonneoordlaan 17, 6718 TK, Ede, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas

Respuesta de Schwa-Medico Nederland B.V.
I've been waiting for the charger for over a week, I've written, no response.

Respuesta de Schwa-Medico Nederland B.V.
Onzin om kleine artikelen die als brievenbuspost verstuurd kunnen worden voor €2,80, per koerier te versturen voor €6,90. Het gemakkelijke antwoord was dat dat niet veranderd kon worden. Wat natuurlijk onzin is.

Respuesta de Schwa-Medico Nederland B.V.
Ik krijg nu van alles 1. Zo blijf ik bestellen. We hadden afspraken over de hoeveelheden en opeens gaat dit niet meer goed. Jammer. Moet ik dus weer contact over opnemen.
Gelijk opgebeld door Angelique en alles opgelost. Fijne afhandeling uiteindelijk!

Respuesta de Schwa-Medico Nederland B.V.
Prima gedaan we konden het pakketje vanaf begin volgen en werd keurig afgeleverd

Respuesta de Schwa-Medico Nederland B.V.
Na een proefperiode van twee weken met een apparaat dat hij in de praktijk gebruikt een apparaat door hem besteld. Heel snel geleverd.
Instructies zijn heel helder en duidelijk.
Prima ervaringen, waardoor ik vrijwel pijnloos kan functioneren. Ik ben heel blij met de gegeven mogelijkheid. Ik blijf de ontwikkelingen volgen.

Respuesta de Schwa-Medico Nederland B.V.
Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Goed verpakt en degelijk materiaal voor een prima prijs.

Respuesta de Schwa-Medico Nederland B.V.
Heb op 4 februari bestelling geplaatst en bevestiging van de besteling ontvangen. Het is nu 19 februari nog niets ontvangen en reageren ook niet op mijn email.
Leuk dat ze reageren dat we contact hebben gehad. Maar het is nu 3 maart en ik heb nog steeds niets ontvangen. Het is nu 4 april en het is echt niet te geloven maar na meerdere telefoontjes en toezeggingen dat het opnieuw verstuurd zou worden nog steeds niets ontvangen. Ongelovelijk wat een slecht bedrijf. Het erge is dat je van deze amateurs afhankelijk bent. Ze moeten zich kapot schamen om zo met klanten(patienten) om te gaan.

Respuesta de Schwa-Medico Nederland B.V.
Het is makkelijk om via het account de juiste producten na te bestellen. Vindt het alleen jammer dt je zelf geen aantallen kan ingeven. Wilde onlangs een nieuwe maat proberen ipv dat ik 1 st kon bestellen kreeg ik meteen 5st
Alle snelle levering, goed en veilig