Schwa-Medico Nederland B.V. Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestellingen gaan meestal dezelfde dag de deur uit, word bij vragen ook altijd direct gecommuniseerd. Ben 100% tevreden.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Krijg steeds minder electroden in een bestelling, contact gehad maar is niet opgelost en heb geen antwoord waarom dit gebeurd. Heel jammer.... nu wekelijks bestellen en dus extra kosten voor het verze... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heb een Tens apparaat besteld. Volgens mij ging het systeem gelijk naar afrekenen. Moest via een extra bestelling (met verzendkosten) de elektroden bestellen. Na een dag waren beide bestellingen al bi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na jarenlange pijn, vijf werveloperaties eindelijk een fysotherapeut gevonden met de mogelijke oplossing. Na een proefperiode van twee weken met een apparaat dat hij in de praktijk gebruikt een app... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Missie schwa-medico Nederland B.V. heeft de intentie om in Nederland één van de beste distributeurs/leveranciers te zijn op het gebied van niet-medicamenteuze pijnbestrijding. Hierin willen we niet alleen een uitgebreid portfolio van innovatieve producten kunnen aanbieden, maar staat de kwaliteit van onze producten en dienstverlening hoog in het vaandel om op deze manier een uitkomst te bieden aan mensen die die te kampen hebben met (chronische) pijn. Visie Ieder mens heeft het recht om pijnvrij door het leven te gaan en geen mens is hetzelfde. Daarom vinden we het belangrijk dat onze klanten als individu gezien worden met eigen klant-specifieke eisen. De toekomst die schwa-medico voor ogen heeft is verlichting te kunnen bieden aan al diegene die het hard nodig hebben.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

486 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

110 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Verzending was niet aangekomen snel is er een nieuwe zending gestuurd en deze snel ontvangen super fijn goede service helaas door ziekte duurde het wat langer voor ik antwoorden had maar het is prima voor een keer

Beste Mandy,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het spijt ons dat de eerste verzending niet is aangekomen, maar we zijn blij te horen dat de nieuwe zending snel bij u is ontvangen. Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar.

Heel goed

De communicatie loopt altijd vlekkeloos, nu met het bestellen via de website wordt alles nog gemakkelijker 👍

Beste Skim,
Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat de communicatie altijd naar wens is en dat het bestellen via de website nu nog makkelijker voor u is. We blijven ons best doen om uw ervaring te verbeteren!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en altijd precies wat…

Snelle levering en altijd precies wat ik nodig heb. Goed verpakt.

Beste Manon,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat alles goed verpakt was. We doen ons best om altijd te leveren wat u nodig heeft.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We hebben de app gedownload en hebben…

We hebben de app gedownload en hebben makelijk de bestelling gedaan en binnen 2 werkdagen had ik de bestelling al in mijn brievenbus liggen.

Beste Jacqueline,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u het bestelproces gemakkelijk vond en dat uw bestelling snel bij u is bezorgd. We streven altijd naar een vlotte en efficiënte service, en het is geweldig om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Snel en correct geleverd

Beste Hetty,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel en correct is geleverd. We doen altijd ons best om een uitstekende service te bieden.
Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was makkelijk te bestellen en snel…

Het was makkelijk te bestellen en snel afgeleverd top geregeld

Beste Jos,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de bestelling makkelijk was en snel werd afgeleverd. We stellen uw feedback zeer op prijs!

Altijd snel en correct.

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging en alles netjes in de brievenbus.

Beste Gabriela,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de bestelling makkelijk was, de bezorging snel ging en alles netjes in de brievenbus is geleverd.

Prima

Prima. Bestelling binnen paar dagen binnen

Beste Visschers,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling binnen enkele dagen geleverd werd.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Beste Ad,
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat de afhandeling snel was. We waarderen uw mening!

Super snel bestelling binnen

Super snel bestelling binnen. Top!

Beste S.N. Yilmaz-Yildiz,
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling zo snel geleverd werd. We waarderen uw feedback!

Duidelijke en makkelijke website

Duidelijke en makkelijke website. Goede uitleg.

Respuesta de Schwa-Medico Nederland B.V.

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat je de website duidelijk en makkelijk vond. We waarderen uw mening!

Leverd goed en snel

Beste Dave Kruger,
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service.

Tevreden

Service en klantgericht

Beste Tosca,
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en klantgerichtheid. Mocht u nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar

Beste R.H.G. Brans,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Binnen 1 dag bestelling geleverd super…

Binnen 1 dag bestelling geleverd super service

Beste Patty's care Kersten,

Besteld en keurig afgeverd

Besteld en keurig afgeverd, moest toevallig langs Woudenberg, helaas niet mogelijk om mijn bestelling op te halen.

28 de febrero de 2025

Beste Michel Hijmans,
Bedankt voor uw review! Fijn dat de bestelling keurig is afgeleverd. Helaas is het niet mogelijk om bestellingen op te halen in Woudenberg, maar we hopen dat u verder tevreden bent met onze service.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inkompetent und dreist!

Wollte ein Gerät zurück senden, der frankierte Rückumschlag war aber nicht ausreichend frankiert.

Als ich nach einem Retourenschein fragte, weil der Rückumschlag a) nur ein unversicherter Maxibrief war und b) nicht ausreichend frankiert war, antwortete man mir nur ignorant, ich habe ja den Rückumschlag. Auf meine Antwort wurde dann Wochen nicht reagiert, ebenso nicht auf Anrufe und Nachrichten auf der Mailbox. Also habe ich das Gerät auf eigene Kosten zurück gesendet und nie eine Bestätigung bekommen, dass es angekommen ist. Stattdessen schreibt mir der Kundenservice plötzlich, dass er den Fall schließt und froh ist, dass er mir ja so gut weiterhelfen konnte. Dreister und inkompetenter geht es nicht!

4 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Schwa-Medico Nederland B.V.

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid, dass Sie Schwierigkeiten hatten, unsere Kundenservice-Abteilung zu erreichen. Wir verstehen, dass es frustrierend ist, lange in der Warteschleife zu sein.

Dieses Feedback ist für unseren Kundenservice in Deutschland bestimmt und nicht für den in den Niederlanden. Ich werde Ihre Nachricht an meine Kollegen in Deutschland weiterleiten, damit sie sich das Problem ansehen und eine Lösung finden können.

Vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns geteilt haben!

Snelle verzending

Snelle verzending

24 de febrero de 2025

Beste Jose van Brussel,
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de verwerking van uw bestelling snel verliep. Mocht u nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar!

8 consejos para escribir buenas reseñas.