Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kiezen is moeilijk, want eigenlijk wil je gewoon alles kopen. Altijd blij met mijn aankopen van deze enthousiaste meiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met de bandeaus. Zien er zo vrolijk en kleurrijk uit en goede kwaliteit. Ik kwam dit bedrijfje toevallig tegen door een ad op instagram en ben blij dat ik deze small business heb ontdekt! H... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

Ons belangrijkste doel is om functionele (haar)accessoires te bieden die jouw helpen om jezelf elke dag mooi en zelfverzekerd te voelen. Of je nu je kinderen naar school brengt, naar een zakelijke vergadering gaat of vakantie viert op het strand. Wij hebben de accessoire voor jou! We willen altijd blijven vernieuwen en streven naar het lanceren van nieuwe, unieke collecties om aan ieder zijn wensen en behoefte te voldoen. We hopen dat je met ons meedoet in deze missie en ons vrouwelijke, kleine bedrijf ondersteunt!

Información de contacto

1 estrella

100 punten

1 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met de bandeaus

Super blij met de bandeaus. Zien er zo vrolijk en kleurrijk uit en goede kwaliteit. Ik kwam dit bedrijfje toevallig tegen door een ad op instagram en ben blij dat ik deze small business heb ontdekt! Heel leuk.

30 de abril de 2026

Easy peasy

As a mom of a newborn, I barely have time to do my hair—but this bandeau makes it so easy to look decent in seconds. It’s perfect for hiding greasy or grey roots too 🫢😁! Excellent customer service and fast delivery.

16 de abril de 2026

Een overgelukkig kind

Mijn dochter is gewoon helemaal weg van de vele haaraccessoires. Door haar beperking vindt ze het soms lastig kiezen. Wij geven haar de gelegenheid om meerdere soorten uit te zoeken die zij zelf mooi vindt. Resultaat: een tevreden moeder en een hele blije dochter. En elk accessoire is prachtig. Goed sterk materiaal. En wat je ziet op de site is ook wat je krijgt. En dan die persoonlijke note bij de levering maakt het helemaal af

29 de marzo de 2026

Very nice headbands.

Very nice headbands and they fit very well. They stay neatly in place all day long. Finally, a headband without sore ears.

3 de abril de 2026

Super fijne klanten service

Super fijne klanten service, pakketje werd niet juist bezorgd door bezorgdienst, werd zeer snel opgelost! En ben mega blij met de haarband💕 goede kwaliteit

9 de marzo de 2026

Mijn bestelling

Mijn bestelling, bestaande uit verschillende haarklemmen, kwam in eerste instantie niet aan. Volgens PostNL was het pakket bezorgd, maar ik had niks ontvangen. De klantenservice van SHWL was gelukkig super aardig en behulpzaam, en gaf me een tegoed ter waarde van mijn aankoop voor de webshop. Mijn volgende bestelling is ondertussen goed aangekomen, en ben heel blij met de mooie klemmen!

11 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kwam de haarbanden met pauwenprint…

Ik kwam de haarbanden met pauwenprint van deze dames tegen en was op slag verliefd op de print. Helaas ben ik door chemo mijn haar verloren en heb ik voor nu dus niet zo veel aan alleen een band. Op insta vroeg ik of ze ook sjaaltjes op maat konden maken en dit deden ze met liefde! Ik ben super blij met mijn sjaaltje, het is best een uitdaging om hoofdbedekking te vinden die lekker zit en ook nog eens een leuk printje heeft. Ontzettend bedankt dames❤️

9 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en geweldige kwaliteit

Snelle levering, een leuk handgeschreven kaartje met mijn naam en de kwaliteit is top! Stevige elastiek en met het extra haakje vertrouw ik het ook toe aan mijn huissleutels. Prachtige kleur, ben er heel blij mee.

25 de febrero de 2026

Leuke site

Leuke site, veel keus uit allerlei haar accessoires. Snelle service! Goeie communicatie!

27 de enero de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.