Altid god
Altid god, imødekommende og professionel service.
De bedste anbefalinger til jer.
Mvh Vibeke Løvsteen
Sct Thomas er en hyggelig butik på Rungsted havn, hvor du kan tage hele familien med, da vi både har tøj til herre- dame og børn, samt ting til hjemmet. Hvis ikke du bor i nærheden, så kan du besøge vores webshop www.sctthomas.dk, som vi hele tiden opdaterer med de fineste nyheder fra Rungsted havn.
Rungsted Havn 30, 2960, Rungsted, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Altid god, imødekommende og professionel service.
De bedste anbefalinger til jer.
Mvh Vibeke Løvsteen
Butikken er umulig at komme i kontakt med. Jeg har forsøgt flere gange på flere platforme ifm. en reklamation, men har intet hørt fra butikken.
Bedste service.
Alle er søde og hjælpsomme.
Butikken ligger i skønne omgivelser og ejeren er den sødeste ⚓️
Jeg anbefaler til alle.
Butikken giver ikke penge tilbage, hvis du har fortrudt dit køb, selvom der kun er gået en dag og du har bon med, og de begrunder det med at de er en lille butik, selvom de tjener styrtende med penge. Mega dårlig service. Har handlet der ofte, men det er slut nu, dog tvunget til et tilgode bevis

Respuesta de Sctthomas
Super lækker butik på Rungsted Havn med lækkert dame og herretøj og ikke mindst lækre ting til hjemmet. Gode tilbud flere gange om året. De har fantastisk webshop og nyhedsbreve med gode tilbud.
Der var lidt bøvl med deres system, men de ringede til mig og vi fandt en rigtig god løsning, så jeg er både super tilfreds med kommunikationen, serviceniveauet og leveringen.