Rigtig godt undervisningsforløb som har været planlagt super godt! Fin balancering mellem teori og praksis (øvelser) har gjort undervisningen overkommelig for én som mig hvor ALT stort set er nyt.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
God undervisning, fantastisk tilrettelæggelse og ikke mindst ekstremt billigt kursus! Jeg bestod ikke selv første gang(Pga. En personlig fejlprioritering) S.A.J. hjalp med med genopfrisknings dage, b... Ver más
Et godt kursus, hvor man kommer godt rundt i pensum og får et solidt kendskab til emnet. Underviseren Lars er god til at sætte sit personlige præg på undervisningen og komme med anekdoter som gør isæ... Ver más
Meget professionelle og dybdegående omkring deres kurser! Jeg havde en super fed oplevelse med SAJ, og vil på det varmeste anbefale foreningen til andre. De er gode til at byde ind med events efte... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
SAJ udbyder Danmarks billigste jagttegn som weekendkursus. Vi har afholdt to kurser pr. år siden 2012 og har i processen uddannet over 300 jægere. Vi har en høj kvalitet i undervisningen og en følgende høj beståelsesrate. Syddansk Akademisk Jagtforening er en jagtforening tilknyttet Syddansk Universitet. Vi arbejder for at gøre det muligt for unge jægere at gå på jagt, og for at danne et socialt sammenhold for unge med interesse for jagt.
Información de contacto
Roersvej 21, 2th, 5000, Odense, Dinamarca
- formandensaj@gmail.com
- sdujagt.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Jeg har taget jagttegn hos SAJ
Jeg har taget jagttegn hos SAJ.
Det har været en rigtig god oplevelse og bestod i første omgang.
Godt og effektivt
Et rigtig godt og effektivt jagttegnskurus. En jordnær og erfaren underviser, samt et levende foreningsliv hos SAJ.
Et godt kursus
Underviseren Lars er god til at sætte sit personlige præg på undervisningen og komme med anekdoter som gør især de mindre sjove emner interesante.
Fantastisk at tage jagttegn gennem SAJ
Fantastisk at tage jagttegn gennem SAJ. Masser af kompetente og hyggelige folk.
Super god oplevelse med jagttegn…
Super god oplevelse med jagttegn kursus.
Underviseren Lars er både rigtig god til at undervise samt være skide hyggelig at høre på.
Bestod teori og praktisk prøve i første forsøg
DK's bedste jagttegns kursus
Jeg bestod ikke selv første gang(Pga. En personlig fejlprioritering) S.A.J. hjalp med med genopfrisknings dage, både teoretiske og praktiske - hvor jeg selvfølgelig bestod i mit andet forsøg på jagtprøve 🤙🏻🦌
Kompetent underviser og godt forløb.
Skide godt kurses og super dygtig lære
Rigtigt godt kursus og super dygtig lære, jeg bestod første gang så har bestemt ikke noget negativt af sige om det.
Intensivt kursus gennem to weekender
Intensivt kursus gennem to weekender - underviseren Lars havde tydeligvis meget praktisk erfaring, og dette blev undervisning præget af på en positiv måde!
Kan klart anbefales! Nu står jeg endelige med en bestået jagtprøve - tak!
Jagtkursus efterår 2019
Super kurses for studende, der ikke har mange penge til et jagttegn!
Super underviser som virkelig har levet sig ind i jagtverdenen. Underviseren fortæller mange historier, som giver en god forståelse for jagt.
Super gode forhold
Det var super godt
Det var super godt, hvor det hele bliver gennemgået grundigt, og man har hurtigt jagttegn til billige penge efter nogle uger.
Super kursus og community i foreningen…
Super kursus og community i foreningen også!
Solidt og intensivt kursus til stærk pris
Intensivt kursus af kompetente mennesker. Social og åben forening, som jeg glæder mig til at blive en del af. Jagt er en ny verden for mig, men føler mig klædt godt på med dette kursus.
Trygge rammer, og imødekommende forening!
Dertil er det også super billigt. Man får virkelig noget for pengene.
Foreningen har også været super god til at tage imod nye medlemmer, og vi bliver med det samme opfordret til at deltage i sociale arrangementer. Fantastisk mulighed, som ny jæger, at få lov til st netværke! :)
Rigtig god undervisning
Billigt og rigtig godt.
Rigtig god undervisning, ambitiøse undervisere og alt sammen til en overkommelig pris.
Alle forventninger indfriet
Nemt, hurtigt og bekvemt. Hyggelig og velkommende atmosfære hele vejen igennem. SAJ tager imod én med åbne arme og man føler sig godt rustet til en fremtid med jagt.
Godt tilrettelagt
Godt tilrettelagt, seriøse mennesker.
der er styr på det hele.
Spændende og sjov undervisning
Spændende og sjov undervisning, med et højt og ambitiøst niveau!
Tryg- og sikkerhed går hånd i hånd
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.