Syddansk Akademisk Jagtforening Opiniones 32

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig godt undervisningsforløb som har været planlagt super godt! Fin balancering mellem teori og praksis (øvelser) har gjort undervisningen overkommelig for én som mig hvor ALT stort set er nyt.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God undervisning, fantastisk tilrettelæggelse og ikke mindst ekstremt billigt kursus! Jeg bestod ikke selv første gang(Pga. En personlig fejlprioritering) S.A.J. hjalp med med genopfrisknings dage, b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et godt kursus, hvor man kommer godt rundt i pensum og får et solidt kendskab til emnet. Underviseren Lars er god til at sætte sit personlige præg på undervisningen og komme med anekdoter som gør isæ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget professionelle og dybdegående omkring deres kurser! Jeg havde en super fed oplevelse med SAJ, og vil på det varmeste anbefale foreningen til andre. De er gode til at byde ind med events efte... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de caza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

SAJ udbyder Danmarks billigste jagttegn som weekendkursus. Vi har afholdt to kurser pr. år siden 2012 og har i processen uddannet over 300 jægere. Vi har en høj kvalitet i undervisningen og en følgende høj beståelsesrate. Syddansk Akademisk Jagtforening er en jagtforening tilknyttet Syddansk Universitet. Vi arbejder for at gøre det muligt for unge jægere at gå på jagt, og for at danne et socialt sammenhold for unge med interesse for jagt.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtige fagfolk! Sjovt, spændende og skudsikkert.

Meget professionelle og dybdegående omkring deres kurser!
Jeg havde en super fed oplevelse med SAJ, og vil på det varmeste anbefale foreningen til andre. De er gode til at byde ind med events efterfølgende af det beståede kursus. Som forening virker de meget passionerede, samt overholdelse af samtlige sikkerhedsforanstaltninger ligger først for deres dagsorden.
Man lærer meget, men man skal også ville det, altså, gå ind til det med interesse.
Gør det! :)

11 de diciembre de 2018

Et fantastisk jagttegnskursus

Jeg tog jagttegn ved Syddannk Akademisk jagtforering i foråret 2018. Det var kompetent og yderst underholdende undervisning fra dygtige og imødekommende instruktører, med gode forhold hvad angår undervisningslokaler og skydebaner. Samtidig bliver man medlem af en fantastisk forening for nyjægere med mulighed for jagt på råvildt og deltagelse i fællesjagter... og alt dette til en meget studievenlig pris, selv for ikke-studerende. Kan kun anbefales

11 de diciembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har taget jagttegnskursus ved SAJ…

Jeg har taget jagttegnskursus ved SAJ og har været meget tilfreds med indholdet og eksekveringen af undervisningen.

Man får rigtig meget for pengene, det er billigt og et hurtigt kursus og kompetente undervisere.

Derudover tilbyder SAJ også en kæmpe mængde tilbud efter gennemførslen såsom jagt, foredrag og diverse kurser.

9 de diciembre de 2018

Jagttegn i foråret 2018

Jeg tog jagttegn hos foreningen i foråret 2018. Det var billigt, hurtigt og jeg følte mig klar til de efterfølgende prøver. Undervisningen foregik af en meget dygtig underviser, der formåede at gøre undervisningen spændende og hyggelig. Jeg kan helt sikkert anbefale foreningen! Der er fyldt med søde og rare mennesker, der altid vil hjælpe og svare på spørgsmål.

Kvalitetsundervisning!

Kvaliteten af jagttegnsundervisningen er i top, og der er mange rigtig gode tilbud til nyjægere, når jagttegnet er i hus.
Det sociale netværk er også virkelig godt at være en del af!

Fantastisk jagtforening

Fantastisk jagtforening med godt fællesskab. I øvrigt undervisning på højt niveau og rig mulighed for hjælp til skydetræning m.m.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.