La empresa ha respondido
Mina barnbarn (två flickor) har ganska stor erfarenhet av studsmattor och blev förtjusta i den. De har tillbringat mycket tid i studsmattan sedan den blev monterad för några dagar sedan. De har en mi... Ver más
La empresa ha respondido
Jag fick först fel hoppduk och kundservice var då inte hjälpsam (och dessutom långsam). Sen när jag blev kopplad till returavdelningen, så löste de mitt problem supersnabbt och skickade en ny duk!... Ver más
La empresa ha respondido
Bra studsmatta, enkel och bra funktion både för att montera upp och ner för vinterförvaring. Rätt tydlig instruktion men man får tänkta till vid något tillfälle för montera rätt. Funkar bra att sätta... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Produkten i sig är vi väldigt nöjda med. Nu var det rostskador på några delar som var illa och vi fick snabbt beslut på att garantin täckte detta. I samma veva behövde vi på eget initiativ köpa lite nya skydd. Var inga problem att lägga in det som en egen beställning som levererades ihop med garanti produkten. Utan att vi bad om det så fick vi också en goodwill-rabatt på köpet.

Respuesta de Se Northtrampoline
Väldigt fint bemötande med kundservice! Snabb leverans och hög kvalitet!

Respuesta de Se Northtrampoline
Bra produkt och verkar vara god kvalité. Var några saker vid leverans som det hade hänt något med men supporten löste det smidigt och skickade ut ersättningsdelar 👍

Respuesta de Se Northtrampoline
Köpt den rektangulära 5,3 mattan.
En helt fantastisk studsmatta! Tyst, stor, justerbar studs och vilken studs sen! Känns också väldigt gedigen samt fin att se på!!!

Respuesta de Se Northtrampoline
Fick en film mailad och en manual som jag saknade. Allt är på plats.
Fortfarande undrar jag lite över ”infarten” då en bit inte går att fästa, den Ljusgrön förstärkningen ner mot mattan

Respuesta de Se Northtrampoline
Great product, fast delivery, easy installation and price reflecting product, value for money was good!

Respuesta de Se Northtrampoline
Enkel och mkt bra service! Snabba svar vid frågor. Studsmattan är så bra!

Respuesta de Se Northtrampoline
Hittade inte vad jag behövde på hemsidan men fick snabb och bra hjälp över telefon istället. Riktigt snabb leverans!

Respuesta de Se Northtrampoline
Awesome quality and so easy to put together. And customer service was outstanding, will never recommend any other trampoline but north. Simply the best,

Respuesta de Se Northtrampoline
Mailer med de i forkant for å sikre at vi får trampolinen den uken vi skal være på hytta. De informerer om at så lenge orderen er inne kl. 10:00 og den er på lager så vil varen bli sendt til transport samme dag eller neste dag.
Vare var opplyst å være på lager og vi la inn orderen før 10:00.
-orderen blir hverken sendt ut samme dag eller dagen etter.
- to dager etter får vi mail om at våren dessverre blir forsinket grunnet høyt trykk på lageret. Dette informerer de ikke om i mailer i forkant av orderen.
- vi sender de en mail og spør hvorfor de ikke opplyser om at det er høyt trykk når vi kontakter dem i forkant av bestilling, nettopp for å avklare om trampolinen vil bli sendt iht. leveransetidene de reklamerer for. Der får vi til svar at det burde de tenkt på, men ingen form for kompensasjon. Vi spør også om vi selv kan hente trampolinen, men det går ikke.
Deretter mottar vi standard mail om hvordan vi syns produktet er. Åpenbart ikke bra..

Respuesta de Se Northtrampoline
Köpte fel storlek på studsmattan och fick snabbt hjälp och returblankett samt rätt storlek. Utmärkt service

Respuesta de Se Northtrampoline
Mycket snabb leverans och produkterna är precis som de ska vara.