Se Northtrampoline Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mina barnbarn (två flickor) har ganska stor erfarenhet av studsmattor och blev förtjusta i den. De har tillbringat mycket tid i studsmattan sedan den blev monterad för några dagar sedan. De har en mi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag fick först fel hoppduk och kundservice var då inte hjälpsam (och dessutom långsam). Sen när jag blev kopplad till returavdelningen, så löste de mitt problem supersnabbt och skickade en ny duk!... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra studsmatta, enkel och bra funktion både för att montera upp och ner för vinterförvaring. Rätt tydlig instruktion men man får tänkta till vid något tillfälle för montera rätt. Funkar bra att sätta... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

186 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

76 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

produkt och service är utomordentlig

Produkten i sig är vi väldigt nöjda med. Nu var det rostskador på några delar som var illa och vi fick snabbt beslut på att garantin täckte detta. I samma veva behövde vi på eget initiativ köpa lite nya skydd. Var inga problem att lägga in det som en egen beställning som levererades ihop med garanti produkten. Utan att vi bad om det så fick vi också en goodwill-rabatt på köpet.

9 de septiembre de 2026

Hej Marcus,

Tack för recensionen! 😊

Vad härligt att höra att ni är nöjda med produkten och att både garantiärendet och den extra beställningen gick smidigt.
Vi försöker alltid göra det lilla extra när vi kan, så det är extra roligt att höra att det uppskattades.

Med vänliga hälsningar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt fint bemötande med kundservice

Väldigt fint bemötande med kundservice! Snabb leverans och hög kvalitet!

12 de agosto de 2026

Hej Lisa,

Tack för ditt fina omdöme! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med både kundservicen, den snabba leveransen och kvaliteten på produkten. Vi hoppas att du får mycket glädje av ditt köp!

Med vänliga hälsningar

Bra produkt och kvalité…

Bra produkt och verkar vara god kvalité. Var några saker vid leverans som det hade hänt något med men supporten löste det smidigt och skickade ut ersättningsdelar 👍

14 de agosto de 2026

Hej Joel,

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten och upplever att kvaliteten känns hög. Även om det var tråkigt att det uppstod problem vid leveransen, är vi glada att vår support kunde hjälpa till snabbt och smidigt med ersättningsdelarna.

Tack för att du valde oss, och vi önskar dig många roliga stunder och härliga hopp med din nya studsmatta! 👍

Team North Trampoline 😊

Bra service

Nöjd med hanteringen

14 de agosto de 2026

Tack för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med hanteringen av ditt ärende. Tack för förtroendet och för att du valde oss!

Team North Trampoline 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb service och extremt trevlig…

Snabb service och extremt trevlig bemötande.

4 de agosto de 2026

Copilot said:

Tack för din fina recension! 😊

Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba servicen och det trevliga bemötandet. Tack för att du valde oss!

En helt fantastisk studsmatta

Köpt den rektangulära 5,3 mattan.
En helt fantastisk studsmatta! Tyst, stor, justerbar studs och vilken studs sen! Känns också väldigt gedigen samt fin att se på!!!

9 de agosto de 2026

Hej Anders,

Stort tack för din fantastiska recension! 😊

Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med din studsmatta. Härligt att både studsen, kvaliteten och designen lever upp till förväntningarna!

Vi önskar dig många roliga hoppstunder framöver.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fick en film mailad och en manual som…

Fick en film mailad och en manual som jag saknade. Allt är på plats.
Fortfarande undrar jag lite över ”infarten” då en bit inte går att fästa, den Ljusgrön förstärkningen ner mot mattan

11 de agosto de 2026

Hej Annika,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi kommer att kontakta dig för att hitta en lösning på problemet. Vi hör av oss inom kort! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra kvalitét. Stått ute året om i 10 år och lika spänstig som någon ny.

3 de agosto de 2026

Hej Jan,

Tack för de fina orden! 😊 Det är extra roligt att höra att trampolinen fortfarande håller hög kvalitet och är lika spänstig efter 10 år utomhus.

Vi hoppas att den fortsätter ge glädje i många år till!

Great product

Great product, fast delivery, easy installation and price reflecting product, value for money was good!

3 de agosto de 2026

Hi Per,

Thanks a lot for your lovely review, we really appreciate it! 😊

Awesome to hear that you are happy with the product, delivery, installation and the value of our product. It can't get much better than that!

We wish you much joy with your new North Trampoline.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkel och mkt bra service

Enkel och mkt bra service! Snabba svar vid frågor. Studsmattan är så bra!

Hej Madelene,

Tack så mycket för din fina recension.

Vi är jätteglada att du är så nöjd med vår service och produkt, det betyder mycket för oss! ❤️

Vi önskar dig mycket glädje med din nya studsmatta.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra support och snabb leverans

Hittade inte vad jag behövde på hemsidan men fick snabb och bra hjälp över telefon istället. Riktigt snabb leverans!

Hej Maria,

Tack för din feedback! 😊

Vi är jätteglada att leveransen gick så smidigt och att vårt kundtjänstteam kunde hjälpa dig så bra.

Enkelt och fungerade

6 de julio de 2026

Hej Tony,

Tack för din trevliga feedback! 😊

Vi är väldigt glada över att du har haft en smidig upplevelse och är nöjd.

Vi önskar dig mycket glädje med din studsmatta.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Awesome quality and so easy to put…

Awesome quality and so easy to put together. And customer service was outstanding, will never recommend any other trampoline but north. Simply the best,

25 de julio de 2026

Hello,

Thank you so much for this wonderful feedback and the trust in us and our product.

It really makes us happy to read how much you like our product.

We wish you lots of joy with your new trampoline! 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kundeservice

Mailer med de i forkant for å sikre at vi får trampolinen den uken vi skal være på hytta. De informerer om at så lenge orderen er inne kl. 10:00 og den er på lager så vil varen bli sendt til transport samme dag eller neste dag.

Vare var opplyst å være på lager og vi la inn orderen før 10:00.
-orderen blir hverken sendt ut samme dag eller dagen etter.
- to dager etter får vi mail om at våren dessverre blir forsinket grunnet høyt trykk på lageret. Dette informerer de ikke om i mailer i forkant av orderen.
- vi sender de en mail og spør hvorfor de ikke opplyser om at det er høyt trykk når vi kontakter dem i forkant av bestilling, nettopp for å avklare om trampolinen vil bli sendt iht. leveransetidene de reklamerer for. Der får vi til svar at det burde de tenkt på, men ingen form for kompensasjon. Vi spør også om vi selv kan hente trampolinen, men det går ikke.

Deretter mottar vi standard mail om hvordan vi syns produktet er. Åpenbart ikke bra..

Hej Sebastian,

Först och främst vill jag be om ursäkt. Vi är verkligen ledsna över den dåliga upplevelse du har haft med ditt köp och vår service.

Detta är inte den standard vi strävar efter att hålla, och därför kommer vi att kontakta dig inom kort för att hitta en lämplig kompensation.

Jag kan se att din beställning har lämnat vårt lager och bör anlända inom kort. Vi hoppas fortfarande att du och din familj kommer att få stor glädje av trampolinen.

Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan hjälpa till med eller om du har några frågor kring monteringen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Too long delivery time

Hi Mattias,

We are very sorry to hear that our delivery time is not up to your expectations.

We will contact you in order to compensate you for the long delivery time.

Sorry again, but we hope that you enjoy your new trampoline still! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent service and quick delivery.

Excellent service and quick delivery.

22 de julio de 2026

Hello Magnus,

Thank you for you feedback it really makes us happy to read that you are happy with our service and that the delivery was up to your expectations! 😊

We wish you lots of joy with your new product.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte fel storlek på studsmattan och…

Köpte fel storlek på studsmattan och fick snabbt hjälp och returblankett samt rätt storlek. Utmärkt service

20 de julio de 2026

Hej Caroline,
Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med servicen och att vi snabbt kunde hjälpa dig med bytet till rätt storlek. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att ni får många härliga stunder med er nya studsmatta!

Nöjd med köpet

Nöjd med köpet

13 de julio de 2026

Hej Moa,
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt köp. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse

Hej Andreas,
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och produkten. Vi hoppas att du får mycket glädje av ditt köp!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket snabb leverans och produkterna…

Mycket snabb leverans och produkterna är precis som de ska vara.

14 de julio de 2026

Hej Eva,
Tack för din fina recension! Vi uppskattar din feedback och är glada att höra att både leveransen och produkterna levde upp till dina förväntningar.
Med vänliga hälsningar, North Trampoline

8 consejos para escribir buenas reseñas.