SOFACOMPANY Sverige Opiniones 2393

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tyvärr så beställde jag "fel bord" och var därmed tvungen be om att få returnera detsamma. Det som jag då såg som ett näst intill ett oöverkomligt berg visade sig vara så enkelt och rationellt tack... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade jättebra upplevelse av Sofa Company. Kundservicen var hjälpsam, snabb i sin återkoppling och tog sig tid att följa upp mitt ärende på ett seriöst sätt. Det märks att de bryr sig om sina kun... Ver más

1. Tienda de mobiliario para salones
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Accesorios para muebles
  4. Tienda de muebles
  5. Tienda de sofás

Acerca de SOFACOMPANY Sverige

Escrito por la empresa

SOFACOMPANY | Dansk design till ett ständigt lågt pris

Hos SOFACOMPANY designar vi våra möbler själva och säljer dem direkt till dig. Det betyder färre mellanhänder, bättre priser – och möbler som är byggda för att klara av vardagen. Därför ger vi också 10 års garanti på alla våra möbler.

Över 2 000 av våra kunder har lämnat ett omdöme om oss på Trustpilot, och vi är stolta över vårt höga betyg. Vi läser och svarar på alla recensioner – för vi lyssnar, och vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen när du handlar möbler hos oss.

Oavsett om du handlar online eller besöker någon av våra butiker ser vi fram emot att hjälpa dig hitta din nästa soffa.

Sofacompany

Escrito por la empresa

Ärlighet
....alla i företaget är stolta över och står för de produkter som vi skapar och levererar till kunderna. Vår anda och affärsmodell är ärlig och öppenhjärtig, vilket vi anser är autentiskt. Det innebär att du som kund ska kunna förstå vad det är du betalar för. Vilket innebär att vi jobbar utan rabattkoder och paketpris - kort och gott ärligt låga priser, året om.

Fri frakt och 30 dagar fri retur

Det är okej att göra fel ibland - testa produkten hemma.

Det är okej att göra fel ibland - testa produkten hemma.
Osäker på färg trots att du har skickat efter tygprover eller besökt ett showroom? Inga bekymmer, det är okej att göra fel ibland. Om du köper en lagervara erbjuder vi 30 dagars fri retur om produkten inte känns helt rätt. Det enda du behöver göra är att spara emballaget och sedan kontakta oss för att boka en upphämning eller utbyte av produkten.

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra utbud och bra mottagande i butik

Bra utbud och bra mottagande i butik. Snabba leveranstider på det som finns i lager, levererades inom fem dagar.

Respuesta de SOFACOMPANY Sverige

Underbart Mats, vi spricker av stolthet när vi läser ditt omdöme!
Dina stjärnor kommer lysa upp vår sofa-himmel som aldrig förr - tack!<3

Härmed kan du stolt titulera dig en "Professional Couch Potato" - hela teamet hälsar dig välkommen åter!

Mycket nöjd!

Jättenöjd med vår nya fina soffa och den hjälp vi fick i butiken! Snabb och smidig leverans efter beställning!

9 de abril de 2026

Respuesta de SOFACOMPANY Sverige

Kära Josephine, så underbart att ni är så nöjda med er Hadley och att vår eminenta personal kunde vara till hjälp! <3

Vi hoppas Hadley ska bidra till massa härligheter denna vår och kommande sommar - och många fler därtill!

Ni är sofantastiskt välkomna åter när hjärtat och hemmet ropar efter mer Dansk design! <3

Mycket trevlig bemötelse

Mycket trevlig bemötelse, bra kvalitet på produkten

Respuesta de SOFACOMPANY Sverige

Simple as that! Det låter som en fläckfri upplevelse och precis som vi vill ha det!

Tack Ian för ditt omdöme. <3
Du är hjärtligt välkommen tillbaka till oss på SOFACOMPANY!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så värdefullt att det finns butiker så…

Så värdefullt att det finns butiker så att man får en verklig känsla för vad man köper. Sannolikheten att jag hade köpt en soffa är låg, om inte möjligheten till att prova funnits. Dessutom fantastiskt trevlig personal!

31 de marzo de 2026

SOFANTASTIC! 🌟

Du anar inte hur glada vi blir - våra soffhjärtan slår volter efter att ha läst din recension! <3

Det är precis så här det ska kännas efter ett köp hos oss, precis det vi jobbar ständigt för varje dag och vi är så glada att våra kära kollegor i butiken har fått hjälpa dig genom soffdjungeln!

Vi hoppas att ni kommer få en fantastisk tid med er Douglas-soffa <3

Du är SÅ välkommen tillbaka när suget efter mer SOFACOMPANY-produkter slår till!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snygg design och bra service

Snygg design och bra service. Lite lång väntetid bara

13 de enero de 2026

Kära Anna, tack för ditt omdöme! <3
Sofantastiskt att höra att du är nöjd med din produkt och servicen du har upplevt hos oss.

Vi jobbar hela tiden på att förfina och förbättra våra leveransalternativ så att våra kunder ska känna att vi är en fem-stjärnig helhetsupplevelse!

Vi är mycket stolta att kunna erbjuda våra kunder ett brett standard sortiment med en leveranstid på endast 5-10 vardagar. Att vi dessutom har möjligheten att låta våra kunder kombinera våra produkter och tyger utefter eget önskemål och tillverka en helt egen design är också något vi gärna skryter om!

Då egendesignade produkter tillverkas på förfrågan, för hand, i våra fabriken i Vietnam, tar det något längre tid att få hem dessa produkter. <3

Vi är så glada att du valde SOFACOMPANY
- du kan nu stolt titulera dig " Professional Couch Potato" -
Välkommen till gänget ! <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tyvärr så beställde jag "fel bord" och…

visade sig vara så enkelt och rationellt tack vare er
fantastiska tillmötesgående personal (en trevlig tjej) .
Detta gör att jag även framledes vågar mig på att ev. beställa saker av Ert företag.

Respuesta de SOFACOMPANY Sverige

Kära Ann-Marie, så fantastiskt härligt att du vill dela med dig av din upplevelse gällande retur hos oss. <3

Vi blir så otroligt glada över att du tar dig tiden att lämna ett omdöme, trots det att du valde att lämna din produkt i retur, då den inte passade som det var tänkt hemma.

Vi är mycket glada att hälsa dig varmt välkommen åter till oss, vi hoppas vi har möjlighet att få hjälpa dig snart igen! <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personalen var väldigt trevlig och…

Personalen var väldigt trevlig och serviceminded. Kunde inte varit bättre.

31 de marzo de 2026

Per - detta är ju bara SOFANTASTISKT! <3

Så himla fint att få höra att du blivit väl omhändertagen av vår eminenta personal, precis som det ska vara!

Vi hoppas du ska njuta mångt och mycket i din härlig Clara i Pasha Dune där hemma. <3
Varmt välkommen åter hälsar gänget från Göteborg och resten av teamet på SOFACOMPANY!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag sökte upp er butik i Stockholm och…

Jag sökte upp er butik i Stockholm och hade faktiskt varit där tidigare för att testa att sitta i några av sofforna jag redan hade tittat på på hemsidan. Jag fick även med mig några tygprover hem, vilket var väldigt hjälpsamt i beslutsprocessen.

Personalen var väldigt trevlig och kunnig, och jag valde till slut att köpa och beställa soffan hos er. Allt gick smidigt från början till slut, inklusive transporten. Det blev till slut en Vera 😊

20 de marzo de 2026

Vilken ynnest att läsa dina fina ord, TACK! 🙏

Vi är så tacksamma för ditt fina omdöme och är så glada att du har uppskattat hela köp- och serviceupplevelsen hos oss.🌟

Njut nu av er fantastiska Vera-soffa & varmt välkomna tillbaka när hemmet och hjärtat skriker efter mer dansk design!🌷

Respuesta de SOFACOMPANY Sverige

A big thank you for your five strong stars! We’re so grateful that you chose us and that you also took the time to write a few lines here.

We hope you’ll enjoy many wonderful moments in your Riley-sofa ❤️

A warm welcome back from all of us at SOFACOMPANY!

Bra bemötande

Bra bemötande, enkelt att låna tygprover (vi fick tom låna en kudde), bra app att visualisera soffan i rummet.

25 de marzo de 2026

Hej Annika,

Stort tack för att du valde just oss till att leverera din nya drömsoffa! Vi är så glada att du känner dig femstjärnigt nöjd med hela köp- och serviceupplevelsen hos oss. Genom ditt omdöme hjälper du andra som är på soffjakt <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vår nya soffa blev superfin i vårt nya…

Vår nya soffa blev superfin i vårt nya hus så vi är väldigt nöjda. Fin service i Stockholms butiken och leveransen fungerade bra.

18 de marzo de 2026

Vilken lycka!
Så fantastiskt roligt att höra att er fina egendesignade Noa i Moss Rust blev så fin där hemma! ❤️

Tack så hemskt mycket för att du delar med dig av dina upplevelse hos oss - det är precis sådär vi vill att det ska låta!🥳

Du är sofantastiskt varmt välkommen tillbaka till oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevligt personal och hjälpsamt.

Mycket trevligt personal och hjälpsamt.

30 de marzo de 2026

Respuesta de SOFACOMPANY Sverige

Men åh, vad kul att höra - sånt värmer extra i våra soffhjärtan!
Ett mycket trevligt besök i Göteborgsbutiken är precis vad vi hoppas på varje gång.🌟

Gänget i butiken hälsar och tackar - alltid lika glada att få hjälpa till! ❤️

Stort tack för att vi fått leverera hem dansk design till just dig!

Bra showroom i Göteborg

Bra showroom i Göteborg. Smidig och snabb leverans.

24 de marzo de 2026

Respuesta de SOFACOMPANY Sverige

Jörgen, vi bugar och bockar över ditt fina omdöme och dom starkt lysande stjärnorna! 🌟

Vi blir så glada att ni är nöjda genom hela processen, allt ifrån själva produkten till dess resa hem till er!
Hoppas verkligen att Judi och Ofelia blir era nya bästa kompisar som ska tjäna er troget i många år framöver! 🙏

Varmt välkommen tillbaka att finna mer otrolig dansk design hos oss på SOFACOMPANY! 🛋️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevlig butik med kunnig säljare

Trevlig butik med kunnig säljare, bra leverans så jag väldigt nöjd!

24 de marzo de 2026

Respuesta de SOFACOMPANY Sverige

Hej Kerstin, vilket strålande betyg! Tack snälla för ert fina omdöme!
Vilken lycka att få läsa att ni är så nöjda hela vägen från början till slut! <3

Varmt välkomna åter till oss på SOFACOMAPNY!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vera sofa and armchair, amazing experience overall

We have purchased a sofa and an armchair (3 seat vera model in moss rust) and had it delivered into our apartment. Due to a some moving issues during the delivery (due to Bring not sofacompany) we have been in touch with a representative who has been not only attentive and helpful but very sweet throughout the process.
Regarding the sofa and armchair, a month in they have exceeded our expectations. Easy on the eyes :) and comfortable, the sofa has stood its ground against our cat, with no marks or threads coming loose despite his enthusiastic scratching on the corners. Additionally the material is very easy to vacuum and clean from cat hair which is a massive bonus.

Before purchasing, we first paid a visit to the boutique in Malmö where an employee reassured us to try every sofa and comeback to try again if we were unsure. Without any pressure to purchase anything and just being present to answer any questions if needed, they were very helpful with all information about their products which as first time sofa-buyers made us more comfortable in the process. Both in person and through online customer support it is clear, that it's a company that cares for the customers and has a solid and beautiful products to support that. Worth the prices and worth supporting with your money.

1 de marzo de 2026

Thank you so much for taking the time to share this beautiful review Maja!! <3

We’re so happy to hear that your Vera sofa and armchair have exceeded your expectations after the first month in your home. It’s especially great to know that they are not only comfortable and beautiful but that the fabric Moss Rust also holding up well against some enthusiastic scratching ;) – that’s always a good test! We're also happy to hear the fabric is easy to keep clean from cat hair, as we know how important that can be for pet owners.

And we’re very glad that our customer service was able to support you through the delivery situation and make the process smoother. We always aim to be attentive and helpful, so your kind words really mean a lot to us <3

It’s also wonderful to hear about your visit to our Malmö store. Creating a relaxed environment where customers can explore, test, and take their time before deciding is something we care deeply about, so we’re happy that this made you feel comfortable as first-time sofa buyers!

Thank you again for your support and for choosing SOFACOMANY. We hope your sofa and armchair will bring you comfort for many years to come - for both you and your cat!<3

Underbart

Det märks att de bryr sig om sina kunder och vill hitta lösningar när något inte blir som förväntat. Jag uppskattar särskilt den smidiga hanteringen och den vänliga kommunikationen genom hela processen.
Sammanfattningsvis känns det som ett företag som tar ansvar och vill att kunden ska bli nöj🌹

16 de marzo de 2026

Respuesta de SOFACOMPANY Sverige

Farzane!! Du anar inte hur glada vi blev av att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss! Det betyder verkligen allt att få läsa ditt omdöme – det är ett bevis på att vi gör rätt! <3

Så ett stort tack från hela teamet - och extra tack från vår kundservice och för att du tog dig tid att skriva till oss. <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb smidig leverans och tydlig…

Snabb smidig leverans och tydlig kommunikation under leveransprocessen. Fin soffa som stämde väl överrens med beskrivning och bilder.

26 de marzo de 2026

Respuesta de SOFACOMPANY Sverige

Men åh, så så så härligt att höra, det gläder oss verkligen att du är så nöjd med din köp- och serviceupplevelse! <3 Det är exakt det vi på SOFACOMPANY strävar efter varje dag!

Hälsa Audrey från oss och varmt välkommen tillbaka <3

Bra bemötande i butik

Bra bemötande i butik. Bra kommunikation innan leverans. Bra grabbar som levererade soffan 4 våningar upp i huset.

13 de marzo de 2026

Respuesta de SOFACOMPANY Sverige

Detta låter ju som en riktig hejdundrande köpupplevelse och det gör oss så glada att läsa, Ove!

Du är mer än välkommen tillbaka till oss när hemmet och hjärtat skriker efter mer SOFACOMPANY <3

Hej Shawn,

Vad glada vi blir av dina starkt lysande gröna stjärnor till oss! Att du som kund är nöjd är det absolut viktigaste för oss <3

Varmt välkommen tillbaka önskar hela teamet på SOFACOMPANY! <3

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.