Valorada con 5 estrellas sobre 5

Äntligen så kom du underbara soffa efter nästan 3 månaders väntan , mycket bra hjälp med leveransen, fantastiska killar som bar in den i vardagsrummet 🥰 Björnen med grön manchester, färg smaragd... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag har bara positivt att skriva! Lika fin soffa i verkligheten som jag föreställt mig. Lätt att montera och hela monteringen bara flöt på utan hinder. Så nöjd med helheten! Levererades även en vec... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi såg fram emot att köpa våran drömsoffa björnen & redan när vi fick den levererad och monterad så kände vi att något inte riktigt stämde. Soffans ryggdel levererades trasig och vi har försökt r... Ver más

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de muebles para dormitorio
  3. Tienda de mobiliario para salones
  4. Tienda de sofás

Escrito por la empresa

Vi har slutat samla in omdömen via Trustpilot och använder oss istället av Lipscore där vårt aktuella betyg är 4,6. För att läsa aktuella omdömen om Sweef, och se bilder från kundhem - vänligen besök oss på: https://sweef.se/kundomdomen

2,9

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedrövlig kundservice och usel leverans

Jag har aldrig varit med om en sådan besvärligt beställningsprocess eller sämre kundservice. Tur att jag är föräldraledig så att jag hade möjlighet att lägga så mycket tid på allt krångel med den här beställningen.

Det började med att tavlan vi beställde levererades senare än den utlovade leveranstiden. När tavlan väl anlände så var det fel storlek på tavlan. Det tog lite tid innan kundtjänst insåg att Sweef själva hade skickat fel storlek och inte jag som gjort fel. När jag så småningom mottog tavla i rätt storlek så visade sig tavlan vara defekt. Därefter följde en utdragen konversation i kundtjänstchatten där fokus verkar ligga på att skicka gulliga emojis snarare än att ha en konstruktiv och effektiv dialog. Det slutade med att jag fick ta mig till deras butik för att slutligen själv få hämta ett utställningsexemplar. Jag fick 1200 kr i prisavdrag, så det var ju snällt. I övrigt helt vedervärdig köpupplevelse. Jag har aldrig upplevt något liknande.

Att Sweef för övrigt i varje svarskommentar här skriver att man inte använder Truspilot är ju bara tramsigt.

1 de marzo de 2026

Respuesta de Sweef AB

(Vi har slutat samla in omdömen från Trustpilot och använder oss istället av Testfreaks där vår aktuella TrustScore är 4,7. För att läsa aktuella omdömen om Sweef, och se bilder från kundhem - vänligen besök oss på: https://sweef.se/kundomdomen)

Hej Alma,
Stort tack för att du delar din upplevelse 💌
Det du beskriver ligger långt ifrån den nivå vi vill hålla, och vi förstår att hela processen har varit både tidskrävande och frustrerande.

Vi beklagar verkligen att leveransen blev försenad, att fel storlek skickades och att tavlan dessutom visade sig vara defekt 💔
Det är tråkigt att höra att du inte fick den snabba och smidiga hjälp du borde ha fått.

Tack för att du tog dig till vår butik för att lösa situationen. Vi är glada att det till slut ordnade sig och att du fick ett prisavdrag.

Vi uppskattar verkligen att du lyfter detta, då det hjälper oss att se över både våra rutiner och hur vi bemöter våra kunder framöver 💌

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lite tveksamt med “TrustScore 4,7”

Sweef har slutat med Trustpilot och använder nu Testfreaks. Testfreaks är inte en öppen plattform. Företaget visar omdömena på sin egen sida och kan styra hur de presenteras, till skillnad från Trustpilot där allt ligger öppet.

Att dessutom kalla betyget “TrustScore 4,7” blir lätt missvisande, eftersom det låter som ett Trustpilot‑betyg fast det inte är det. Utan en offentlig lista över alla recensioner är det svårt att veta hur hela bilden faktiskt ser ut. Det hade känts bättre med lite mer öppenhet.

21 de marzo de 2026

Hej Ola!
Tack för din feedback, vi uppskattar att du tar dig tid att dela dina tankar ☺️

Vi har valt att arbeta med Testfreaks eftersom det ger oss goda möjligheter att samla in verifierade omdömen från kunder, samtidigt som plattformen integreras smidigt med vår hemsida. Även på andra plattformar, såsom Trustpilot som vi tidigare använde, finns det viss möjlighet för företag att påverka hur omdömen presenteras.

För oss är transparens viktigt, och vi arbetar löpande med att bli ännu tydligare i hur vi visar och förklarar våra kundrecensioner. När en kund har mottagit sin beställning skickar vi ut en länk där de kan lämna ett omdöme, och dessa publiceras därefter.

Det finns många olika recensionsplattformar att välja mellan, och vi har valt den lösning som passar vår verksamhet bäst. Självklart hindrar det inte någon från att dela sin upplevelse även via andra kanaler 💌

Defintily dont recommend.

Defintily dont recommend.
Svanen XL Seat

Sofa got deliverd in the expected time, was packed nicely.
Good cushions and design but the cover fabric is sewed in a really bad quality and the customer service is just terrible. But let me explain:

1. I got the Sofa and noticed immedately, that the fabric on the core is allready damaged at the seams from most likely pressing. The damage would not be visible the way i was abotu to place the sofa.
2. one sidecushions seam seemed to be white whilst the others are ligth brown. I checked with a plain white paper next to it: valideated, its whitem, the others are brown.
3. noticed heavy wrinkels in the seams on the huge back cushion, unignoribly sewn in the visble part.
4. the cushions do have all a decorative flat part on the edges. None of the seams there are straight (which is in itself visblel by holdign something straight nex to it) - measurable by about 1 cm difference from seam to edge of fabric.

5. For all of these above points I sent photos to the customer support, after the requested to know how happy i am.
Customer support answered only to point 2. & 4. with tellign me its all a matter of visual appearence. Uneven seams seem to be like that because of the feathers inside and as for the thread, teh factory is using teh same thread, it just appears to be different. But i can send them photos.
Which i initially did, apparently no one looked at them otherwise the cases had been clear.

All in all i should have trusted the reviews here in the first place, i spent two weeks thinking if its worth the rist, and now i learned my lesson.

10 de marzo de 2026

Respuesta de Sweef AB

(We have stopped collecting reviews from Trustpilot and instead use Testfreaks where our current TrustScore is 4.7. To read current reviews about Sweef, and see pictures from customer homes - please visit us at: https://sweef.se/kundomdomen)

Hi Julia,

Thank you so much for your honest and thorough feedback. We’re glad to hear that you like the design and size of Svanen 💌
At the same time, we are truly sorry that some aspects of your sofa did not meet your expectations 💔

We would like to properly investigate and resolve the issues, we recommend submitting the photos through our claims portal. This allows our team to review the problems in detail and find the best solution for you. Please use the following link:

We take your feedback very seriously and want to ensure you are fully satisfied with your sofa. Once we’ve reviewed your photos, we can discuss the most suitable way to address any concerns 💌

Thank you again for taking the time to share your experience.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag köpte en Björn soffa nu har jag…

Jag köpte en Björn soffa nu har jag använt den i några månader den är hård att sitta på väldigt obekväm.
Jag får ont när jag sitter på grund av de randiga kanter som gör att designen ser fin ut men tyvärr obekvämt.service och leveransen var jätte bra.

27 de agosto de 2025

Hej, Cazawi.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse 💌

Det var verkligen tråkigt att höra att soffan inte lever upp till dina förväntningar när det gäller komfort 💔 Vi förstår hur viktigt det är att kunna sitta bekvämt, särskilt när soffan används dagligen.

Björn är en bäddsoffa och har därför en fastare sits med mer stuns än en traditionell soffa med exempelvis dunfyllning. Ofta mjuknar den något efter en tids användning, och vi hoppas att den med tiden kommer att kännas mer bekväm så att du kan njuta fullt ut av din soffa.

Vi är samtidigt väldigt glada att höra att du är nöjd med vår service och att leveransen gick bra – det betyder mycket för oss 💕

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich bin total begeistert von Sweef

Ich bin total begeistert von Sweef. Wir hatten eine Reklamation, die sofort reibungslos bearbeitet wurde. Wir haben mittlerweile 2 Sofas von Sweef und wir lieben unsere Sofas. Super Qualität! 1 A
Kann ich nur jedem empfehlen

24 de febrero de 2026

Hi!
Wow, thank you so much for your wonderful words! 🤍

We’re truly happy to hear how pleased you are with your sofas, and it means a lot to us that you chose Sweef not just once, but twice💕🛋️

We’re also very glad we could resolve the issue quickly and smoothly and most importantly, that you’re happy with how everything was handled💌

Thank you for your trust and your recommendation🥰
All the best wishes, Sweef 🛋️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Äntligen så kom du underbara soffa…

Björnen med grön manchester, färg smaragd Lincoln . Älskar min soffa, helt underbar , bättre än vad jag kunnat drömma om !!

12 de febrero de 2026

Hej Susanne!
Åh, vilken underbar recension🥰

Vad härligt att din Björnen i grön manchester, äntligen är på plats efter väntan och att den överträffade dina förväntningar!💚🛋️
Det betyder otroligt mycket för oss att höra att du älskar den.

Så fint också att leveransen gick bra och att du fick bra hjälp hela vägen in i vardagsrummet, vi ska självklart föra vidare dina fina ord till teamet 🥰

Önskar dig massor av mysiga stunder i din nya soffa!

Mysigaste soffan

Fick i förra veckan äntligen hem min Björnen bäddsoffa i fluffig manchester Vito Rosé. Den är helt fantastiskt underbar! Älskar den. Lätt att montera och superskön. Den är också väldigt lätt att bädda ut.

2 de febrero de 2026

Hej Agnetha!
Åh, vad glada vi blir av att läsa detta! 😍

Så härligt att din Björnen bäddsoffa i fluffig manchester Vito Rosé äntligen är på plats – och att den känns helt fantastiskt underbar! 🛋️💕
Att den både är superskön och smidig att bädda ut gör oss så glada att höra.

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse, vi önskar dig många mysiga stunder i din nya favoritsoffa 💌

Mardröm!

Soffans ryggdel levererades trasig och vi har försökt reklamera utan att lyckas då Min man har kontaktat Sweefs kundtjänst som säger att det INTE påverkar soffans användning. Och verkar inte ta emot våran reklamation.

Trots att ryggdelen bucklas in varje gång man lutar sig mot soffan.
Det som skulle bli ett dröm köp har istället blivit en mardröm…

6 de febrero de 2026

Hej Nicole,
Tack för att du delar med dig av er upplevelse. Jag blir verkligen ledsen att höra att ert drömköp inte har blivit som ni hoppats 💔

Jag kan tyvärr inte se ert specifika ärende via denna portal, så jag kan för tillfället bara ge ett mer generellt svar. Vanligtvis, om en soffa levereras med en skada, erbjuder vi att byta ut den skadade delen – förutsatt att reklamationen har inkommit inom rimlig tid från det att produkten mottagits.

Om ni vill att vi tittar närmare på ert ärende igen får ni gärna återkomma i ert pågående ärende, så att vi kan göra en ny bedömning. Om inget ärende finns registrerat är ni varmt välkomna att skicka in en reklamation via vår reklamationsportal under Kundtjänst & Kontakt på vår hemsida, så tar vi en noggrann titt på detta så snart vi kan 💌

Dårligst opplevelse

Dette var sofaen jeg har drømt om lenge, og jeg gledet meg virkelig til å få den. I stedet endte jeg opp med å måtte leve med en sovesofa som i praksis ikke kan brukes normalt: et ødelagt/ustabilt ryggparti, en oppbevaringsboks som ikke kan brukes fordi det løsner trefliser, og en sovedel det er umulig å sove på fordi den ene siden synker/ned og et hjørne er “falt ned”.

En svært dårlig totalopplevelse med Sweef. Vi kjøpte en ny sovesofa etter lang ventetid, men ved utpakking hjemme oppdaget vi at sofaen var skadet. Først var det knekt/ødelagt ben på sovedelen, som gjorde at et hjørne sank og sofaen ble ustabil. I tillegg var oppbevaringsboksen skadet slik at det løsner trefliser – vi kan ikke oppbevare sengetøy der uten at tekstilene blir fulle av fliser. Etter kort tid oppdaget vi også at ryggen på en del ikke holder som den skal, og det høres ut som noe innvendig er knekt når man beveger den.

Kundeservice har vært preget av mye frem og tilbake, krav om stadig mer dokumentasjon og løsninger som innebærer å leve med en ødelagt sofa mens man venter på deler i lang tid. De opplyste at en ny oppbevaringsboks måtte produseres, og at dette ville ta 6–8 uker. Dette er en ny sofa, og jeg forventet kvalitet og en rask, ryddig håndtering – ikke ukesvis med venting og reklamasjonsarbeid. For meg er dette den absolutt dårligste kundeservice-opplevelsen jeg har hatt, og jeg kan dessverre ikke anbefale Sweef basert på dette.

10 de enero de 2026

Hi,
Takk for din ærlige tilbakemelding.💌

Fraktskader er så uheldig og kjedelig å få, det beklager vi så mye for 💔
Vi har sendt nye ben og bestilt opp en ny rygg og oppbevaringsboks til divandelen, siden vi ikke har disse delene på lager er det en produksjonstid på dette.

Det aller beste for miljøet er å bytte ut kun de deler som er skadede, til vi får levert og montert nye deler kan sofaen fint brukes så normalt som det går. Det er viktig at vi får all dokumentasjon så vi vet nøyaktig hva vi skal bestille og kan dokumentere dette for fabrikken.

Ellers er det kjedelig å høre at opplevelsen ikke lever opp til forventningene. Vi håper tiden går fort, og at du snart får hjem reservedelene slik at du kan begynne å nyte sofaen din fullt ut.

Vennlig hilsen,
Sweef

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning -beställ inte montering!!

Soffan är jätteskön och vi är supernöjda med den. Leveransbolaget Future Mobility är oseriöst och detta soffköp är början på nio månader lång mardröm som fortfarande inte är över. Bolaget orsakade flera djupa skador i vårt golv. Hyresvärden kräver nu oss på över 20 000 kr medan Sweef vägrar betala. Fick till svar att skador ”brukar kosta 2-4000 kr”. Som om jag bryr mig om vad de brukar skada golv för. Mitt golv har djupa repor på flera ställen i hallen och djupa jack på flera ställen i vardagsrummet. Kan tilläggas att de tog dem lång tid att montera soffan och inte verkade veta vad de gjorde. Vi ångrar detta köp djupt!

7 de abril de 2025

Hej Emma,
Tack för att du delar din upplevelse och för de fina orden om soffan💌 Det gör oss verkligen glada att höra att ni trivs med den och att komforten passar er så bra.

Samtidigt är det väldigt tråkigt att läsa om problemen kring leveransen och de skador som uppstått i samband med den. Det är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha 💔

Vi är så ledsna över att ni har behövt gå igenom detta. Jag kan se att du har haft ett ärende hos oss och att det nu är avslutat 💌 Vi hoppas att ni, trots det som hänt, kan fortsätta att trivas med er soffa och få mycket glädje av den framöver.

Sweef 🌻

Gorgeous sofas!

I actually went into the store one day to have a look and then bought the sofa later online, but the entire process was so smooth. Team are lovely and my sofa is so comfortable. Its also stain-resistant, which I have tested accidentally with red wine—its totally disappeared pretty easily.

4 de febrero de 2025

Hi!
Thank you so much for your kind words 💐
We’re really happy to hear that you had a smooth experience both in store and online, and that our team made you feel well taken care of.🥰

It’s wonderful to hear that you’re enjoying the comfort of your sofa and even better that it passed the red wine test 😉
Enjoy your sofa, and thank you for choosing Sweef!

Pure disappointment

Added an online review on the sweef webside that was never published because it was one star. I bought the Sweef Katten gerade sofa with delivery to Germany. I got the Salvador Samt cloth for the sofa which is supposed to be very durable. I have placed an IKEA chair with very smooth edges next to it that touched the sofa and the cloth has permanent markings/damage even though it is supposed to be very durable!!! I am very dissapointed with the purchase cannot even imagine what it would be like if I had kids or pets.

15 de diciembre de 2025

Hi Theoni.
Thank you for taking the time to share your experience. We’re sorry to hear that you’re feeling disappointed 💔

The Salvador fabric is a durable and easy-care velvet, but like most velvet fabrics it can show pressure marks when something rests against it. In most cases these are not damages, but changes in the pile.
In most cases, the marks disappear on their own over time. If needed, they can easily be treated with a steamer or gently smoothed out using a slightly damp cloth.
If you need any further assistance, please don’t hesitate to contact our customer support team 💌

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Modulsoffa mammuten,tyg Mood grön

Levererades även en vecka innan beräknad leverans, vilket få bli mitt enda minus. Då jag hade önskat uppdatering kring status om tillverkningen gick som planerat.

20 de diciembre de 2025

Hej Sofia!
Stort tack för din fina recension! 🌟

Vad roligt att höra att soffan levde upp till dina förväntningar och att den var lika fin i verkligheten som du hade hoppats 😻
Härligt att även monteringen gick smidigt!
Det gör oss så glada att du är nöjd med helheten, precis så vill vi att upplevelsen ska kännas.

Tack också för att du delar med dig av din feedback kring leveransen. Vi tar till oss av önskemålet om bättre uppdateringar kring tillverkningsstatus!

Allt enligt överenskommelse

Allt enligt överenskommelse. Tydlig information hela vägen. Fick soffan snabbare än väntat.

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Sweef AB

Tack snälla för din fina recension! 🌟
Vad härligt att höra att allt gick smidigt och att du fick tydlig information genom hela processen.
Extra roligt att soffan kom snabbare än väntat!
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme 💌
Bästa hälsningar från Sweef 🛋️

Superbra och tillmötesgående…

Superbra och tillmötesgående kundtjänst. Hade problem vid såväl beställning som efter leverans och det löstes på bästa sätt.

Soffan är dessutom snygg och skön

26 de noviembre de 2025

Hej Frida!
Åh, vi är så glada att du tycker om hur våran kundtjänst hanterade ditt ärende 💕
Så underbart att du tycker om din nya snygga soffa!
Tack snälla för detta fina omdöme!
Bästa hälsningar från Sweef 🛋️

Ich liebe diese Couch

Ich liebe diese Couch. Ultraschöner Stoff, sehr praktisch und Kuschelzone auf kleinstem Raum. (Modell Katten)

8 de septiembre de 2025

Hi Henriette!
Thank you so much😻!
We're really happy to hear that you love the sofa.
We are thrilled to hear that you love the fabric, the practicality, and the cozy feel 💕
All the best, Team Sweef 🛋️

Helt magisk soffa!

Helt magisk soffa!! Beställde björnen rak och vi är så nöjda!! Det tog sin lilla tid för leverans men det är Sweef också helt transparenta med, och helt förståeligt med tanke på den fina kvalitén soffan har! Nästan skönare än vår säng att sova i, och då har jag en kräsen sambo vad gäller sovplatser!

31 de octubre de 2025

Hej Jane!
Åh, vad härligt att höra att ni är så nöjda med er Björnen-soffa! 🐻💛

Vi är så glada att ni tycker att det var värt att vänta på eran fina soffa 🛋️ Som du nämner så har våra soffor lite längre leveranstid då de tillverkas efter lagd beställning ☺️
Men de gör dom ju också lite mer unika då de finns flera fina färger att välja på 😻

Det gör oss så glada att höra att ni uppskattar kvaliteten på soffan och vad underbart att den även funkar alldeles utmärkt även som säng, vilket fint betyg av din sambo!!🤗💖

Tack för att du tog dig tid och delade med dig av din soffglädje😻

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte en björnen premade och upplevde…

Köpte en björnen premade och upplevde den väldigt hård! Hörde då av min till kundtjänst och fick som svar att björnen är lite hårdare än dom andra sofforna! Men jag köpte ju en soffa från just sweef för att dom säger att den är så mjuk och skön och du kan sova så skönt i den. Har haft den nu i snart ett halvår och den är fortfarande lika hård. Och jag skrev även till dom att dom borde ha med det i beskrivningen att denna soffan är hårdare! "Björnen Rak - en riktig bamsing till bäddsoffa som är enkel att hålla ren och superskön att slappa och sova i. En alldeles för populär bäddsoffa för att inte lagerhålla och därav kunna erbjuda snabbare leverans! Salvador, sammet - Sand 2 är en omtyckt och mjuk, sandbeige sammet med lättskött yta. Björnen har en smidig framåtbäddning på 160cm bredd, och som om det inte var nog även rymlig förvaring under sitsen. Att somna i soffan är ännu skönare i Björnen. Du slappar skönt och gästerna sover bättre." Detta är deras beskrivning!! Står ingenstans att den är hårdare än dom andra sofforna! Hade jag vetat detta hade jag aldrig köpt soffan därifrån då jag just köpte den för deras "sköna MJUKA soffor"!!

1 de noviembre de 2025

Hej Alexandra,

Vi blir verkligen ledsna över att höra att Björnen Premade inte levde upp till dina förväntningar 💔 det är absolut inte så vi vill att våra kunder ska känna.

Komfort är något som upplevs väldigt individuellt, och även om många tycker att Björnen är bekväm och mjuk, förstår vi att den kan upplevas annorlunda för dig.

Vi har flera olika soffmodeller, och de har alla sin egen unika känsla, vissa lite mjukare och andra lite fastare. Björnen ligger i samma fasthetsnivå som de flesta av våra bäddsoffor, men jämfört med en dunsoffa kan den kännas lite fastare. 💛

På vår hemsida kan man läsa mer om vilken typ av fyllning varje soffa har, och vill man vara helt säker på att hitta den som känns precis rätt går de också att provsitta i vårt showroom. 🌸🛋️

Hoppas att din soffa mjuknar med tiden så du kan njuta av den fullt ut 💖

Valorada con 2 estrellas sobre 5

En besvikelse från start.

Hade höga förhoppningar när jag köpte soffan, särskilt då jag provsuttit den i butik och valt tyg jag tyckte om och med så fina dekorativa nitar, men soffan har varit en besvikelse från start.

Stoppningen känns mycket tunn och trots ständigt fluffande av dynorna fastnar fjädrarna längs kanten av dynorna och du sitter i en grop. Fjädringen i sitsen känns lös och jag kan på ena sidan av soffan känna en balk under sitsen, genom dynan. Soffan ger inget som helst stöd och jag får ont i både höfter och rygg när jag sitter i den vilket gör att jag oftast undviker det om jag kan. Det blev en mycket dyr och tråkig affär och jag har till och med kollat om jag kan beställa skumdynor från en tapetserare då soffan helt enkelt är för obekväm.

En av dynorna var dessutom trasig när jag öppnade fodralet för att se om jag kunde fösa tillbaks fjädrarna mot mitten av dynan. Dragkedjan är sprucken och en söm längs med dragkedjan även den sprucken. Jag rekommenderar inte den här soffan till någon tyvärr. Den är inte värd den stora prislappen.

Jag har för övrigt försökt hitta var man kan lämna recension numera då man säger sig använda något som heter testfreaks/lipscore istället. Kan inte hitta några sådana sidor där jag kan recensera.

28 de mayo de 2025

Hej Janni,

Vi är verkligen ledsna att höra att soffan inte motsvarade dina förväntningar 💔
Det är självklart super tråkigt särskilt när man lagt både tid och omsorg på att välja ut modell och tyg.

Jag har tyvärr inte möjlighet att undersöka ditt ärende närmare då vi inte använder denna portal 💖

Om du inte redan har så hör gärna av dig till vår kundservice med ditt ordernummer och en beskrivning (gärna med bilder på dynan och sömmen), så kan vi titta närmare på vad som har hänt och se över en lösning tillsammans med dig. 💬

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varför Lagervara när man inte kan leverera??

Framförallt finns det ingen mening med pre-made lagervaror om inte dessa kan levereras inom 4 veckor , vilket är fullt rimligt. Jag beställde en lagervara bara för att få denna levererad på min önskade dag i god tid innan och får samma dag för önskad leverans ett sms om att leveransfirman kommer att kontakta mig inom 10 ARBETSDAGAR för att boka leverans. UNDER ALL KRITIK. Många har kritik på själva leveransen och jag skulle som Sweef se över den lösningen man har idag då den inte alls motsvarar kundernas förväntningar. kommer inte rekommendera detta vidare pga leveransen.

1 de octubre de 2025

Hej Martina, 💛
Tack för att du hör av dig!
Eftersom vi inte använder Trustpilot har jag tyvärr inte möjlighet att se exakt vad som hänt i just ditt ärende.

Jag vill bara förtydliga att våra pre-mades skiljer sig lite från vanliga lagervaror. Ibland kan de tillfälligt vara slut eller ha lite längre kötid, då syns det på hemsidan när de beräknas finnas i lager igen.
Tanken med pre-mades är att du ska kunna få hem din soffa snabbare än våra vanliga modeller, som normalt har en tillverkningstid på cirka 8–10 veckor.

Vi kan tyvärr inte garantera ett exakt leveransdatum, men det går som du nämner alltid bra att önska ett datum, och då försöker fraktbolaget att leverera just då. 💌
Vi är verkligen ledsna att det inte fungerade den här gången vi hade så gärna velat att du skulle få din leverans precis som du önskat. 💖
Bästa hälsningar Sweef 🛋️

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.