Beställde dumt nog från denna scam-sida. Produkten höll inte mer än någon dag och var absolut inte som utlovat, och nu vägrar de låta mig reklamera för att deras policy på något sätt skulle vara mer b... Ver más
Beställde Jewelance™ TherapyRing 1+1 GRATIS: Magnetisk Terapi Och Avslappning Ring och bara efter en dags användande så började den svarta färgen släppa. Och med tanke på att leveransen tog sån lång... Ver más
Beställde, dumt nog, 2 st ozzy flaskor. Så besviken, de var långt ifrån som på bilden, mer än vad jag hade trott då bilden ändå är AI. Skrev till kundtjänst och fick svar på första mailet med motf... Ver más
Ett riktigt ruffel-och-bågföretag!!!! Helt vilseledande marknadsföring av en Ozzy-flaska som inte finns någon likhet med i verkligheten vid jämförelse mot bilder på websidorna. Detta företag är ren sc... Ver más
Ha contestado el 22% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Jag beställde enligt måttabellen men…
Jag beställde enligt måttabellen men när plagget kom så var det alldeles för litet. Hade troligen behövt två storlekar större, minst. Lång leveranstid också men det beror säkert på att det syddes upp i Kina först. Ingen info om detta! Returen ska göras till Kina se upp.
Sämsta butiken
Sämsta butiken jag har varit med om , dom svarar inte på mail eller något och dom säger att man ska få sakerna inom en vecka, men har tagit nästan en månad. Likaså är varorna inte vad dom beskriver
Köpte 2 DinoTshirts för barnbarnen
Köpte 2 DinoTshirts för barnbarnen. Enligt reklamen skulle de lysa i mörkret, vilket endast en ellere två dinos per T-shirt gjorde. Storlekarna är också fel. Ingen ide att reklammera eftersom returadressen är i Kina och inte i Sverige.
Mög bolag
Mög bolag. Beställ inte från dessa. Mkt dåligt kvalite på grejerna och svindyrt å returnera. ALDRIG MER att man köper ngt hörifrån
VARNING
VARNING, handla inte med detta företag. Bara bluff. omöjliga att kommunicera med. Tar ej returer.
Köpte handtag som inte gick att använda då de inte fastnade på väggen. Klarade inte att sitta i ett duschutrymme vilket man inte blev upplyst om
Oj,idag kom leverans av mina beställda…
Oj,idag kom leverans av mina beställda 3 generationsträd efter flera leveransbesked utan resultat. Så nu är de bara att betala. Rätt ska vara rätt men önskar att företaget inte lovar alldeles för snabb leverans när man beställer varan.
Bedrövligt
Synd att det inte går att ge minus! Köpt Halkfri duschmatta 2 för 1. Bildreklamen visar en sak men verkligheten är en annan. Reklamerade men fick svar att så är det inte alls. Skrev att jag ville returnera, fick då dokument som visar att returadressen är Kina!!!! Finns ingen information om detta alls vid beställningstillfället. Returen ska vara spårbar vilket inte är gratis till Kina, får då behålla produkten som åker direkt i papperskorgen.
Katastrof
Långsamma leveranser, skickades runt halva jorden och tog över 2 veckor. Otroligt triggande svar från supporten, påstår varan är i helt skick trots att skärmenskyddet är krossat och hela ramen är vriden...
"Tack för fotot.
Detta är den korrekta och föremålet har inga skador.
Plasten är bara ett lock. Ta bort plasten på den jag pilen och lådan del för att ta bort de som vrider sig. "
Bad quality silicone masks
Bought Halloween silicone masks and the quality and looks of the delivered masks did not _at all_ match the ones on the website.
When activating the 100% satisfaction guarantee the customer service claimed I got what I ordered. Total scam.
Köp inte Skärmförstorare från SEBUTIK!
Köpte det: Bigscreen 1+1 GRATIS - Bärbar Full-HD-Skärmförstorare - Svart / 1+1 GRATIS / Svart
219,00 kr. Trodde var en bra hjälpt för min mamma. Det är jätte dålig kvalitet. Och att returer innebär att skicka paketet till Kina? Hur mycket kostar? Mycket mer!
Usb stickan fungerade ej!!!Har redan…
Usb stickan fungerade ej!!!Har redan betalt genom Klarna så jag struntar i att gå vidare med ärendet.Aksrig mer!!!!
Väldig dårligt service
Väldig dårligt service
Vill man returnera får man dyrt bekosta spårbar returfrakt själv till Kina.👎👎👎👎👎
Rent brottsligt bolag!!
Rent brottsligt bolag!!
skickar felaktiga varor som de sedan vägrar byta ut eller ta tillbaka!
SnabFungerar utmärktb leverans och bra information om…
Snabb leverans och bra information om leveransstatus
Bluff
Bluff. Usel kvalité och produkterna stämmer inte överens med hur deras marknadsföring. Vill man returnera får man dyrt bekosta spårbar returfrakt själv till Kina.
Den kom en en vedklyvare så liten så…
Den kom en en vedklyvare så liten så troligtvis hade man inte kunnat göra tandpetare en gång😡något helt annat än den reklam de gör. Returer skall skickas säkert till KINA så det fattar man ju vad det kommer att kosta.
Värsta jag varit med om
Värsta jag varit med om. Diffus annonsering, och när man beställt, hävdar de att man beställt fel, vilket innebär att produkten är oanvändbar, eftersom en batteridriven produkt, rimligen måste ha, just batteri.
Inte en halv stjärna ens.
Bedrövligt av Sebutik
Den 30 augusti beställde jag en EndoscopeKamera av Sebutik.
I beställningen angavs ”Iphone versionen”.
Den 12 september fick jag leveransen.
Som då inte passade min Iphone med USB-C uttag!
Skickade mail direkt till Sebutik.
Efter flera påstötningar fick jag ett svar först 5 dagar senare.
Där dom bad om bevis att varan var felaktig?!
Jag förklarade att Iphone sedan 2023 använder USB-C . Dom svarade att produkten är korrekt och kan därför inte hjälpa mig, och allt handlar om missförstånd!?
Av språket att döma, undrar jag om ”Corrinne” är en fysisk person?
Jag har kollat upp lite om Sebutik.
Finns inget registrerat, allt tycks gå genom Kina och den Svenska hemsidan.
Det är bedrövligt att sådan affärsmodell får förekomma. Hur kan Klarna medverka i detta? Klarna som jag upplever som ett seriöst företag. Jag handlar mycket genom Klarna och aldrig haft problem!
Dålig kvalitet
Dålig kvalitet. Köpte en adventskalender med fiskedrag som present åt min bror.
Bannlys detta företag!!!
Jag beställde ett hårshampo. Som färgar utväxt. Jag ville returnera detta. För överkänslighet. Men dom godkände inte det. Sen ändrade dom sig. Jag bad dom skicka, returetikett. Frakten får du stå för. Fick jag till svar. Ända till Kina!! Jag har aldrig varit med om detta förut. Jag vill varna alla,att handla i denna butik. Jag har betalat fakturan till dom. Men aldrig mer 👎👎👎
Lena
Más información sobre otros tipos de reseñas.